IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am gasit sieva, oi vidgea sie pun pra ea, sie dovleac ai facut cu sonc ca nu prisiep defel? arata si aici secretele cuinei?

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

"Secretele Bucatariei"- in asta am gasit retzapta. 100 gr.sonc taiat cuburi il prajashci otzara, prasta iel pui o sheapa taiata marunt, lasi sa sa dunstuie dupa care scoti intr-un blid. In grasamea ramasa, friji un dovleshel felii (cu coaja, spalat si taiat rondele subtzari, ca prantru panieu), batz 5 oaua cu sarie si piper, adaugi soncu+sheapa+rondelele da dovleshel si prajashci in cigaina, la foc mic. Dupa she so facut pra o parce, cu paleta intorshi sa sa faca si pra parcea ailalta, tat la foc mic. Cu paradaisa si cu pita proaspata, mere ca uns .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetile, ce mai ziceti? Caldura mare la noi ... am evadat azi la strand cu piticii la Calacea. Era magnific de gol, iar bazinul abia umplut si apa curata, dar cam rece.

Clau, te pregatesti de party? Sa faci musai niste poze sa vedem si noi frumusetea de domnisoara.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

am facut 2 torturi si maine vad eu ce gatesc, rulouri de carne umplute, salata,sos si garnitura vad eu, acu am venit am avut meci de fotbal cu Andi, adica el cu altii nu io cu el .
Gabi fain ca ati escapat putin de la stresul de la oras la natura.
Lauro nu am priceput nimic de acolo si oricum nu mai am dovlecei si cu zuchini nu e asa bun .
O sara faina sa aveti.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Gabi cred ca v-a prins bine ca ati iesit si mai ales ca ati prins si liber.
Claudia deci: un dovlecel potrivit (nu vad de ce nu merge si cu zuchini), spalat bine si taiat rondele (nu se curata coaja), ca si pentru dovlecel pane. O ceapa taiata marunt, 100 grame kaiser/sunca cubulete. Se prajeste putin kaiserul/sunca intr-o lingura de ulei, apoi se adauga ceapa, pana se face putin transparenta. Toata combinatia, se scoate intr-o farfurie. In grasimea ramasa in tigaie, se prajesc putin feliutele de dovlece/zuchini, si se scot pe farfurie, langa ceapa cu sunca. Se bat bine 4-5 oua, se adauga chestiile de pe farfurie si se pune totul in tigaie, sa se coaca in uleiul ramas (daca nu a ramas, se pune o nuca de unt), se acopera cu un capac si se lasa la foc mic. Se intoarce cu o paleta, ca sa se coaca si pe partea cealalta. Se serveste calda, cu rosii/ketchup, depande de preferentie .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Lauricoooo bati joc la mine, asta-i omleta da-o'n fras ca mi-esci asa draga iaca sie iti dedic :

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

mandra foc sarboaica :

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Doamne Feri! cum sa-mi bat gioc?
Pai n-am zis eu aseara ca fac gaigana (am facut omleta) si ca am gasit o reteta (am omis sa spun ca e reteta de omleta ) in "Secretele B." ?
Multzam fain da dedicatie , ca si tu mi-esti draga .
ca mi-s mai zapacita zilele astea, mi-e groaza de spital, luni, tot la aia ma gandesc, parca m-am prostit la cap ...mai stii? Nu-i nimic exclus .

O sara faina sa ai !

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mmm ce reteta buna citesc eu pe-aici ...multam
clau deci esti in pregatiri...unde vad si eu tortuletele alea faine de le-ai facut?
pe toate sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Ziua buna Banat, am facut si io o pauza ca is tabarata daja da atata treaba .
Laura las ca va fi binie? nu-ti fa griji
Monico le pun pe bloq sapt viitoare .
Sa dau si o cafa iuce :

si fug iara la bucatarie.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput