IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

LA MULTI ANI, DENISA!

Sa iti dea Dumnezeu intelepciune, caci ea aduce fericirea. In rest, frumoasa esti, ai o mama care te iubeste nespus si un viitor inainte. Depinde doar de tine sa il faci asa cum ti-l doresti.

Va scriu in fuga, ca iesim in oras cu husbandul si fara copii

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gabelu sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti in viata

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Gabi distractie faina s-aveti...probabil ca deja ati venit acasa, ca eu abia acum am intrat .
claudia petreceti-petreceti? inca o data pentru domnisoara ta.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Lauro ieri nu bas am petrecut ca vin sambata nisce gosci, iar cinara nu sciu sche facie, inca mi-o dzis cand vrea tambalau, ascept sa vad se-i mai triesche prin capsor.
haidati la cafa :

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Claudia multzamim da , ca-n fiecare dzaulica.
Lasa ca nu-i bai, ii bun ca va pitreshetz sha sambata cu goshcii.
Io adz is pra fuga, sa placesc sheva la banshi, sa ieu trimicere da la felsheru da familie prantru luni, ca mi-s programata la imunolog. Am doaua turie la marshana, fug la piatz sa mai iau sheva, s-apoi sa vin acas' sa fac sheva da mancarie, ca dzalile ashcea am cam tras matza da coada s-am mancat she so gasat pran frijider .

Va si va pra tace, ne givanim mai pra sara, daca n-oi pica tabarata .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

gata cu treaba Lauro, nu ce-ai topit in Bucuresci, ca am audzit ca-i canicula pr-acolo, ui si la noi fu cald adzi, bucuria mea, am scos d-soara la otzara shopinguiala, mie mi.a trebuit niste decoratiuni pintru toarta de sambata,vrea de sioco, si se face .
Va tzuc pra tache.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Bec in bizniz, m-am adunat pra acasa' .
Mai am da ashceptat sa sa gace pita dan marsana, fierbe pasulea, cred ca o fac manie ca adz nu ma samt in starie. Vad io cu she hraniesc inaltzamea da sot, cand vinie da la birou, poace il pacalesc cu vro ceigana iuce, cu paradaisa si pita calda si gata .
Claudito n-o fost chiar ase da cald, ieri o fost chiar tarie fain, ashceptam sa vina iar parjoleala, mi-e tare groaza da caldurile ashcea. Ma stradui sa ies cat mai putin pra afara si ma bucur da conditioner.
Da' daca traba sa stau in spital da luni , nu shciu cum m-oi dascurca cu vremea calda...sper sa scap iuce si sa nu trabuiasca sa ma interneze. Ma dau binie pra langa felcer (ca-i simpatic , poace vege soatz she scriu), sa-mi faca iuce analizale si sa nu ma tzana acolo. Om vige she o fi...

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

i-ai facut caigana la inaltimea sa soatza de 2 metari s-o mulumit,io sigur m-asi fi multumit,asa m-ai fac si io sara, uoaua cu seapa, paprica, sonc, ieri am facut mamaliga cu branza si smantana, numa io si copiii au mancat,neamtu nu manca mamaliga , spier sa nu ce tina in spital, fa-i ochi dulsi, numa sa nu gineasca soatza se fasi ca nu ce vad binie , la noi iar s-a risit, ieri o fost asa fain soarie, adzi iar s-o intuniecat de dzisi ca vinie vicodolu.
Va las cafa si ma apuc si io da treaba :

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

'Neata buna fiece draji !
Dau si io nisce prantru shine mai doreshce .

Facut retzepta noaua dan "Secrecele Cuinii" draga Claudia , cu dovleshei si cu sonc si o tzara da sheapa, nishi n-am apucat sa fac molaraie, asa iuce s-o gatat dan blid .
Da' adz nu mai scap, gat pasulea si trag s-o ciorba a la grec, ca am vadzut asara nisce molaraie intr-un tzaitung si musai .
Si daca scap iuce, ma pun sa-mi riezolv nisce treburi (a sa-ntaleje "defrishare da marari" ), sa fiu tip-top pra vichend .

Dza racoroasa s-avetz, ca la noi or vinit inapoi zapushala .

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

M-am zuitat sa ce-ntreb, ai gasat decoratiunile prantru tort?
Si io da fiecare data cand mai gasasc d-ashcea (cam rar), cumpar sa am da toace.

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput