FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 9
raluca30 spune:
of bytzi-imi pare nespus e rau sa aud asa ceva
...nu stiam ca nu se pot adopta embrioni...dar nu stiu cum este prin alte tari..de ex Ungaria?poate se poate face ceva pana la urma...nu te invinovati doar pt ca un dr spune ceva...ai incercat tot ce se putea pana acum,nu cred ca ai gresit cu nimic!curaj,pana la urma vei reusi sa ai un copil,trebuie doar gandita la rece problema,poate te vei gandi chiar si la adoptie?zic si eu,cine stie...
cipcirip spune:
Uff Bytzi
imi pare nespus de rau. Nu-mi explic cum a scazut rezerva ta ovariana asha de brusc. Imi pare tare-tare rau
. Pe prima pag sunt link-ri cu adoptia de embrioni, studiaza-le dar cred ca sunt f f scumpe ac proceduri. Mai ai o varianta, sa-tzi doneze cineva ovocite, o verisoara sau o prietena.
Mi-am mai aruncat ochii shi la FIV in UE, e o fata Catalina
acolo care a scris ca ea nu ovuleaza in mod normal shi ca face un tratament de stimulare f puternic la f FIV.
Am tras concluzia ca , combinatia ideala este FSH+LH , FSH mai mult la incept apoi treptat se baga LH.
Uff shi eu sunt in butoi
, astazi am cautat-o pe dr la spital pt eco (la mine in orash) shi spre ghinionul meu nu era dar a vb cu o alta dr sa-mi faca ecograful. Am stat mai mult de o jum de ora la eco ca nu-mi gasea ovarele
, m-a trimis sa fac shi pipi shi pana la urma mi-a gasit 2 foliculi pe dreptul de 10,8 shi 6,6 iar pe stangul unul de 8,6 care cred ca este chistul meu endometriozic deoarece nu a crescut deloc
. Endometrul a mai crescut un pic, 7 cm. Maine ma duc peste dr la cabinet sa vad cum stau iar duminica o caut din nou la spital pt ca au un eco mai performant acolo shi este de garda. Luni nu se lucreaza la Polisano
sper sa nu mi se sparga vre-un outz pana ajung la ei.
Yarrina, da imi fac singura injectziile, nu dor. Tb sa te invetze o asistenta cum se fac.
Raluca nu e bine sa fii incordata la inseminare, tb sa iei ceva calmant pt relaxarea mushchilor. Acum potzi lua NoSpa .
Luna iunie e luna mea

Cirip
andrabirni spune:
Bytzi, sincer imi pare nespus de rau.Dar asa cum zicea si Cip , poate ai vreo sora, verisoara primara.Incearca toate posibilitatile.
.Sunt sigura ca vei reusi.

Madibabi, unde ai facut punctia?La Genesys?Si cine ti-a facut-o?Aveati 0 gigei in ejaculare?
cipcirip spune:
Am repetat ecograful astazi, endometrul de 7mm, pe OS 2 foliculi de 12,5mm shi 9,5mm iar pe OS nu am foliculi majori, e chistuletzul meu endometriozic de 8mm. Acum stau ca pe ghimpi sa nu mi se sparga outzele pana martzi iar luni pot face eco doar seara shi ar fi tb sa fac dimineatza ca sa shtiu dc fac pregnylul la ora 12.
Fetelor
se poate face pregnyl shi cu 12-16 ore inainte de inseminare?
Luna iunie e luna mea

Cirip
raluca30 spune:
cipcirip- sincer eu in legatura cu pregnyl ti-as recomanda sa nu-l faci cu 12 ore mai devreme..as sugera 6 ore inainte de IA pt ca daca se sparge mai repede nu e sigur cat va trai ovocitul,de regula traieste max 6 ore,iar spermatozoizii preparati tot 6 ore traiesc...m-am interesat pe chestia asta si am ajuns la concluzia ca e mai corect sa fac pregnil cu 6 ore inainte de IA,..dar tu faci ce crezi,fiecare are un alt organism...eu iti tin pumnii sa dea Dzeu sa reusesti
pe toate fetele
iuca spune:
bitzi imi pare tare tare rau
. Tb sa existe o solutie.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
cipcirip spune:
Raluca gigeii de la Polisano traiesc shi dupa 24 ore, am vb cu un embriolog de acolo iar ovocitele traiesc 6 ore. De la Pregnyl pana la spargerea foliculului pot trece shi 36 ore de aceea se face IUI la 24 ore de pregnyl. Gigeii vor fi pe trompe in ashteptarea outzului. Eu data trecuta asha am facut shi s-a prins iar la prima inseminare am avut un BHCG de 2,69 shi deci am avut o tendintza de prindere dar nu a fost sa fie. La a II-a inseminare reushita am avut dureri de burtik la 36 de ore de la pregnyl shi cred ca at s-au spart foliculii.
Pana la urma cred ca ma duc fara pregnyl facut pt ca dc adun 2 mm cat creste maxim un folicul pe zi la dim de acum rezulta ca marti o sa am foliculi 18,5mm si 15,5mm. Dar oare cresc shi mai mult de 2mm/zi??
Fetelor unde atzi disparut?
Luna iunie e luna mea

Cirip
cipcirip spune:
Eu intreb eu imi raspund
. Am vb la tel cu dr de la Sibiu shi mi-a spus sa continui cu 2 gonal/zi pana luni inclusiv iar martzi sa ma prezint neaparat la ei. Cica sigur nu se sparg pana ajung la ei![]()
Bytzi
ash vrea sa vb la tel cu tine in seara asta, se poate??
Iuca

pupici pt tine si gemenashi.
-ici la toate fetele
Luna iunie e luna mea

Cirip
iuca spune:
cipcirip la mine foliculii cresteau cu 1.5 mm/zi.
Cand am facut inseminarea dubla am facut pregnylul inainte de prima inseminare cu 12 ore si cu 36 ore inainte de a doua. Atunci nu a fost sa fie. Dar stiu pe cineva care a facut asa si a reusit.
La Sibiu cu 24 ore inainte, cum stii.
Eu zic ca nu se sparg pana marti. 18 si 15 sunt cam micuti, poate tin pana miercuri si mai cresc.
Multa bafta iti doresc 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
cipcirip spune:
Iuca multzumesc pt raspuns, mi-am facut programare la o eco aici in orashul meu pt luni seara shi mai fac una maine dimi in spital dar nu ma pot baza pe ea pt ca mi-o va face dr aceea de care am spus ca nu-mi gasea ovarele
dar pt ca mi-a aranjat ginecoloaga cu ea ma duc, mi-e jena sa spun ca nu o mai fac.
Mi-a fost dor de tine, de cate ori iti vad semnatura imi aduc aminte ca ai facut inseminarea in luna in care eu a tb sa fac pauza pt chistul endometriozic shi de fapt puteam sa fac inseminarea pe el pt ca nu era f mare. Dc faceam at poate eram shi eu mami acum. Sper sa raman
acum shi la anul sa primesc cel mai frum martzishor de la DD. 
Luna iunie e luna mea

Cirip