FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcrip Doamne Ajuta sa fie cu noroc de data aceasta

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca multzumesc. Doamne Ajuta!

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna fetelor
Cipcirip ...la mine foliculii aveau peioade cum cresteau, cand erau micuti cu 1.5 mm /zi iar cand erau mai mari peste 10 ajungeau si la 2.5mm/zi . eu sper sa nu cumva sa se sparga ..ca au multa treaba luna asta
Bytzi...cat de nedreapta este viata asta ....offffffte rog frumos sa te interesezi si sa vezi daca se pot dona ovocite ...ma intereseaza si pe mine acest subiect tare mult ...nu am putut sta niciodata cu mainile in san stiind ca pot ajuta pe cineva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip mie imi cresc si cu 1,5 pe zi si cu 2mm pe zi , in functie de stimulare. La Clomifene mi-au crescut mai greu , dar s-au facut mari si grasi, fata de Gonal , unde cresteau mai repede , dar unii dintre ei dispareau.
Eu stiu ca Pregnylul se face cu 24-36 de ore inainte .

Mergi la inceput

Alexiaaaaa nu ma speria. Sper sa nu se sparga , dc adun 2,5mm zilnic pana marti cel mai mare ar tb sa aiba 22,5mm. Sper sa progreseze shi cel mic, sa nu stagneze. Acum am alta intrebare, ma jeneaza ovarele shi am un mucus...... La prima inseminare pe CM natural am avut mucus tot asha devreme prin zi 9 parca (azi sunt in zi 7) dar am ovulat in zi 16 cu pregnyl. M-a tzinut mucusul at vreo 2 zile parca dar de ce oare apare dc eu ovulez mai tarziu? Mai e cineva ca mine?

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Simonete eu nu am facut niciodata stimulare cu clomifen dar nici nu am voie sa fac, imi va subtia f rau endometrul si am varice. Gonalul este mai indicat pt mine, asa mi s-a spus de la hematologie. Sper sa fiu in grafic cu outzele Tu ce planuri mai ai?

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cip, asa patesc si eu.Eu inainte de ovulatie.Sper ca luna iunie sa fie luna ta.

Mergi la inceput

Cip as avea eu planuri mari, numai ca nu depinde de mine .
Acum trebuie sa astept sa dispara chistul , de parca as avea atata timp la dispozitie sa stau dupa el , cand eu stiu ca rezerva mea ovariana e pe duca .
Dar n-am ce sa fac .
In legatura cu mucusul , sa stii ca eu in luna fara foliculi am avut mucus ff. mult , de ziceam ca imi gaseste la echo 6-7 foliculi , iar la ultima inseminare , cand am avut 2 foliculi , n-am avut deloc mucus si nici nu m-au durut deloc ovarele, de-asta m-am si dus asa de trista si suparata la Sibiu , eram sigura ca nu se vede nimic la echo si n-a fost asa .
Deci eu nu ma mai iau deloc dupa mucus.

Mergi la inceput

Cip deci azi esti z7 si ai avut un folicul de 12,5 si unul mai mic ? Ohoo esti rau de tot in grafic !!
Sa vezi ce frumos cresc pana marti.
Nu-ti mai face griji ca n-au cum sa se sparga luni.

Mergi la inceput

Andra tu ce planuri ai?
Simonete sper sa creasca amandoi foliculashii pana marti shi sa nu faca poc. Oricum stau ca pe ghimpi pana ajung la Sibiu. Acum nu ma mai dor ovarele ca la pranz, poate pt ca le-am scos a aer Chistul meu a scazut cu extract de zmeur shi coacaz dar shi progesteronul care l-am luat in sarcina mi l-a scazut f mult. Ce dim are?
Bytzi ai PM

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput