FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 11
simonete spune:
Raluca sa fie norocoasa a 3-a IAD ! Ti-au mai trecut durerile ?
Rodicuta e foarte bine daca ovulezi natural , poate te mai poti duce la o monitorizare sapt. viitoare , daca nu iti doresc succes pt. iulie .
cipcirip spune:
Simonete sa te duci la ac ecografist pt ca la ecografe diferite tzi se dau dimensiuni diferite. Sigur vei scapa de el shi luna iulie va fi a ta![]()
Luna iunie e luna mea

Cirip
andrabirni spune:
Cip, o sa fac FIV la Genesys, sper anul asta.Deocamdata imi fac analizele specifice FIV-ului.Punctie cocomitent cu FIV-ul.Multa bafta la SIbiu.
gabri-ela spune:
Cip eu zic sa stai linistita ca pana marti cand ajungi la Sibiu nu se vor sparge foliculii. Nu te mai stresa ca o sa vezi ca o sa iasa bine cum a zis si d-na dr.
Tu ce faci, stai acolo? Sau faci naveta la Sibiu? Multa, multa bafta!!!
Bytzi stiu ca viata asta este nedreapta cu noi, dar te rog sa nu dezarmezi, putere sa te ridici, pentru ca tu esti o luptatoare si sunt convinsa ca exists si pt voi o posibilitate. Te rog sa mai intrebi si alti doctori ce ai putea face.
Pupici pt toate fetele

cipcirip spune:
Andrabirni
mult scces la FIV.
Gabriela
multzumesc de sfat dar stresul nu ma lasa.
Astazi dimi am repetat ecograful in spital shi endometrul meu in loc sa cresca scade
, cei de la Polisano mi-au raspuns k nu are cum sa se intample asta(astazi avea 6mm). Foliculul cel mare avea 15,4mm (cu 3mm mai mult decat ieri) iar cel mic 11.1mm (cu 1,6mm mai mult decat ieri). Mi s-a spus ca dc e adevarat k foliculul cel mare e de 15,4 sa scad doza de gonal dar nu avem de unde sa stim dc e asa
. Maine seara repet eco la o dr mai buna shi o sa sun sa vad dc fac 2 gonal. Foliculii mei se distantzeaza rau, ii voiam pe amandoi
Luna iunie e luna mea

Cirip
simonete spune:
Cip n-ai facut la acelasi echografist , nu ?
Nu cred ca scade endometrul ,mai ales daca esti sub gonal si foliculii cresc.
Si eu am patit-o luna trecuta la echo , la alt dr. care mi-a spus ca am un folicul de 22-23 mm si el era chist.
E foarte greu de gasit un dr. bun care sa faca si endovaginale.....asa am gasit cativa echografisti f. buni , au si aparate performante , dar fac doar abdominal.
cipcirip spune:
Simonete s-au nimerit prost sarbatorile ac la mine
, nu am unde sa-mi masor foliculii. Azi am fost in spital la dr care nu-mi gasea ovarele acum 2 zile
pt k nu aveam alta varianta astazi, duminica. Maine ma duc la o dr f tare care face shi transvaginal dar am programare seara, mai devreme nu am putut.
M-am uitat pe ecografiile din oct, in zi 8 (azi tot zi 8 sunt) aveam 2 foliculi de 16,6 shi 17,5 shi a fost facuta pe la pranz . Deci ala de 15,4 de azi dimi poate sa fi crescut la 16,5 la pranz.... ma incadrez cu el. A....mi-am adus aminte ca pe al 2-lea nu a putut sa-l masoare f bine pt ca ii iesea din ecran
... deci poate e mai mare shi el decat mi-a spus
. Endometrul in zi 8 in oct era de 8,6 mm iar astazi 6mm (dc o fi adev) ....aici am pb![]()
Ai un PM
Edit:
Fetelor
am voie sa ma vopsesc acum? Stric outzele?? Cred k suntetzi la mare, numai eu numar oo pe aci![]()
Luna iunie e luna mea

Cirip
simonete spune:
Nu ti-a gasit ovarele ??
Fugi cat poti si nu mai da pe la el/ea !!
Nu sunt la mare , trebuie sa strangem bani pt. insem., intai bb si apoi mare.....
Daca tot vrei sa te vopsesti , vopseste-te acum , zilele astea , ca dupa ce se prinde embrionul , eu zic ca e mai rau......in primele 3 luni eu stiu ca e mai bine sa eviti.
cipcirip spune:
Shtiam asta dar ma gandeam ca nu e bine nici acum, ca intra toxinele la outze
A... dr aia de astazi nu e dr mea, e o dr care mi-a rec dr gineco deoarece ea nu era de gasit azi nicaieri
. Maine aflu un rez corect. Ovarele nu mi le-a gasit pt ca eram constipata shi cu vezica f plina![]()
Luna iunie e luna mea

Cirip