FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 8
yarrina spune:
Buna dimineata
Multumesc de informatii diana23 si cipcirip. Voi vi le-ati facut singure?
diana23ct spune:
yarrina eu nu am avut taria sa mi le fac singura. mi le-a facut primele 2 o prietena care isi facuse ea si m-a invatat cum sa le prepar si apoi o alta prietena din bloc. eu le preparam si ea doar imi facea injectia. probabil luna urmatoare o sa mi le fac singura cand incep tratamentul pt fiv deoarece plec din buc si nu stiu daca are cine sa mi le faca acolo unde o sa stau.
alexia_ada spune:
Buna ziua dragele mele
eu va urmaresc asa din umbra zilnic , astept ziua de 17 sa mergem la Dr Damian .
Fetelor aveti mult curaj cu injectiile
, eu nu am facut niciodata macar 1 injectie ( nu vb de vaccinuri , din generala) .
O saptamana frumoasa sa aveti si un wk-ul prelungit minunat !
raluca30 spune:
salut!
am intrat in febra asteptarilor...ieri am facut a 3a IAD tot la MNL ,dar nu cu dr Gherasie(era bolnava),o alta dr Bratila(sper sa nu gresesc),sper sa fie cea norocoasa...am avut o durere rea de burta aseara,si acum mai am o oarecare presiune in tot abdomenul...cam ciudat,nu am avut asa la celelalte...sper sa-mi treaca.
bafta celorlalte fete care fac IA sau FIV!
va pup pe toate!
yarrina spune:
Sa fie cu ochisori Raluca!
Eu nu mai am rabdare pana fac si eu prima IAD. Cum a fost procedura?
raluca30 spune:
yarrina-in cazul meu procedura e f dureroasa pt ca sunt adanca si stramta si ma chinuie rau sa-mi deschida colul,pensa de col e f dureroasa,introducerea cateterului prin col nu e dureros,doar simt ceva presiune...iar la sfarsit sangerez si ma doare burta ca la un ciclu dureros cred,desi la ciclu nu am dureri...de regula sangerez usor pana a 2a zi..dar sper f mult sa nu fie si cazul tau,sa fiu doar eu un caz mai special...sunt si f fricoasa
..cel mai rau e asteptarea de dupa pana la testul de sarcina...dar ce o vrea Dzeu acum...
gabri-ela spune:
raluca sa-ti dea DD ca aceasta inseminare sa fie cu succes. In aceasta perioada ai grija de tine si cat mai cumintica
Cip mult succes la injectat si sa fie cu noroc de data asta. Pumnii sunt stransi pt tine si pt Raluca luna aceasta. Avem nevoie de vesti bune si sunt convinsa ca luna aceasta este a voastra
Pupici pt toate fetele

rodicuta32 spune:
Bine v-am gasit dragele mele!
Sper ca nu m-ati uitat. Aseara am ajuns de la Sibiu si din pacate n-am reusit nici de data asta sa fac inseminarea.
Voiam sa va fac o surpriza,de aceea nu v-am spus nimic.
Deci sa va povestesc: Am ajuns luni in ziua a 10-a si... aveam 4 foliculi pe ovarul drept,dar mici, cel mai mare avea 9 mm si se parea ca nu voi avea ovulatie luna asta.(medicul a zis ca e aspect de ovar micropolichistic).
M-am si speriat pe moment,dar cum eram pregatiti sa stam pana sambata cel tarziu (sambata fiind ziua a 15-a),am ramas sa merg joi si...unul din foliculi avea 15 mm,deci va fi ovulatie,dar mai tarziu.
Problema este ca eu luni trebuie neaparat sa merg la serviciu,oricum luni dupa-masa voi merge aici la ginecolog sa vad ce s-a intamplat cu foliculul, daca a mai crescut, daca s-a spart etc.
rodicuta32 spune:
Imi pare rau ca nu m-am dus la eco aici in oras in ziua a 10-a sa vad exact cum sta treaba.
Sper ca luna viitoare sa reusesc .Voi incerca tot pe ciclu natural.
Va
pe toate!
Cipcirip- mult,mult succes!
bytzi spune:
Buna dragutelor
eu vin cu o veste f proasta
FSH-20,82
de azi dim pling mereu
am vorbit cu dr Ispasoiu,desi el nu avea azi program sus la fertilitate,i-am lasat raspuns asistentei ca vreau sa vorb cu el cind va putea si nu a durat 15min si ma sunat,am stat o gramada la discutii si ma lamurit in multe chestii
verdictul a fost prea dur pt mine,ia fost greu sa-mi zica
adoptia de embrioni
dar din pacate la noi in tara nu este o legislatie in acest sens,ei au la clinica embrioni donati de la cupluri,dar din pacate nu pot face nimik pina nu se aproba o lege
sau am mai putea incerca o inseminare dar sa fac stimularea tot cu gonal chiar de creste mai greu foliculul dar vom obtine un endometru mai bun ,dar avem in urma istoricul de inseminari nereusite si sansele sint f mici ,din pacate
l-am implorat sa incercam o fertilizare,dar a zis ca nu vom obtine mai mult de un folicul chiar cu doza max de stimulare si ca sansele la un fiv cu un folicul sint mult mai mici decit la o inseminare
ma simt terminata si fara pic de putere,nu credem ca nu voi avea sansa sa incerc un fiv
regret ca am lasat prea mult timp sa treaca intre inseminari si ca tot m-am plimbat de la o clinica la alta,acum 3 ani si jum cind am facut operatia ovarele mele functional cum trebuie si dr Niculescu mi-a rec FIV ,anul trecut in iunie aveam FSH 10 cit de cit bine ,in limite...si intr-un an dezastru ,ioc rezerva ovariana....
dr Ispasoiu mi-a zis ca daca faceam fiv de la inceput am fi obtinut foliculi frumusei pe atunci,dar la orice pacienta se incepe intii cu inseminari,dar eu dupa primile 3 IA la Giulesti in 3 luni consecutiv am facut pauze prea mari intre celelalte 3,am facut mult timp trat naturiste la sot crezind ca vom rezolva ceva ...si uite asa a trecut timpul
fetelor ca tot va doriti asa de mult un bebe ,actionati cit sinteti tinere,nu lasati timpul sa treaca ca se vor rezolva toate,nu e asa, cu cit trece timpul cu atit va fi mai greu sa obtine-ti ce va doriti
cred ca veti avea ceva de invatat din expierenta care am avut-o eu
va pup si sa aveti tot ce va doriti in viitor
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)