FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 7
cipcirip spune:
Fetelor
va multzumesc pt incurajari, sper sa am un test pozitiv deoarece mi-am pus multe sperantze in inseminare ac shi spre binele meu ar tb sa reushesc. De ce spun asta? Am facut astazi ecograful de zi 3 shi am un fibrom mic de 2cm subseros
(pe exteriorul uterului) care mi-a crescut sub actziunea hormonilor de la ultima inseminare. Sper sa reushesc shi sa nu ma mai bombardez cu hormoni niciodata. Endometrul mic, 3mm , tb sa-l cresc cumva
. Dr mi-a spus ca poate am o sinechie obtzinuta in urma chiuretajului
.
Asta e partea urata a ecografului, partea frumoasa este ca am scapat definitiv de un chist endometriozic care era vechi din 2006 de 28mm , anul trecut avea 18mm iar acum s-a evaporat
(avea shi o microcalcifiere pe el, anul trecut). Alta veste frumoasa este ca am 3 foliculashi mici de 6mm,5mm si 4,7mm pe dreptul shi unul mai mare de 8mm pe stangul. Aceshtea sub Gonal vor fi foliculi dominantzi. Shiiiiii in seara asta savurez prima injectie
.
Luna iunie e luna mea

Cirip
diana23ct spune:
cipcirip imi pare tare rau ca au aparut cateva pb. Eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa reusesti sa iti indeplinesti visul. Iti tin pumnii stransi si nu iti pierde speranta.
Maya_I spune:
buna, fetele...
Fetelor, injectiile astea in burta dor? Eu inca nu pot face nici un tratament, fireste, dar ma ingrozesc numai la gandul ca voi fi nevoita sa suport ace!!!!
Optimista
yarrina spune:
Nu stiu Maya.....si eu am emotii cand le voi face. Dr a zis ca pot sa mi le fac singura dar nu am taria asta...
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Nu stiu Maya.....si eu am emotii cand le voi face. Dr a zis ca pot sa mi le fac singura dar nu am taria asta... ![]() |
Normal...

Ei, hai, ca poate nu doare, mai ales daca asa ti-a zis. sa stii ca diabeticii in general isi fac singuri injectiile cu insulina.
Optimista
yarrina spune:
Astept CM-ul urmator, care ar trebui sa vina pe 19. De pe 21 incep injectiile.
Am inceput sa iau deja Acid Folic si astept. ![]()
diana23ct spune:
yarrina, Maya_I si eu eram la fel de ingrozita de ideea injectiilor in burta. eu am facvut gonal si nu dor aproape deloc daca se injecteaza serul incet. pregnyl-ul m-a usturat putin cand l-am facut tot in burta. v-au explicat cum trebuie facute injectiile, unde si cum se prepara gonalul? mie mi s-a spus ca serul nu trebuie agitat. in Mimentul in care amesteci serul cu pastiluta nu agiti sticluta, doar o rotesti usor, fara sa se agite. Mie asa mi s-a spus.
cipcirip spune:
Am vb cu 2 dr si m-au mai linishtit, fibromul este in afara uterului si nu va afecta bb, sper doar sa nu creasca f f mare.
Maya si Yarrina injectziile nu dor absolut deloc dc le facetzi corect. Tb facute in shunculitza de pe burtica, nu va apropiatzi f mult de buric (lasatzi cel putzin 5 cm pana la buric), dezimfectatzi locul, apucatzi un pliu , introducetzi acul perpendiculat, datzi drumu pliului shi introducetzi serul f ushor. Avetzi grija sa nu miscatzi siringa. In cut de Gonal avetzi 2 ace, unul gros care il folositzi la prepararea solutziei shi unul f f subtzire care il folositzi la injectare.
Luna iunie e luna mea

Cirip