FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 6
simonete spune:
Maya uite iti raspund eu : daca nu ai probleme de infertilitate ai sanse foarte mari sa reusesti din prima , cu o conditie - in ziua IA sau FIV spermograma sotului sa fie cat de cat buna . Sper ca a facut tratament .
alexia_ada spune:
Buna seara fetelor !
Multa bafta celor ce fac FIV sau IA luna asta !
Cipcirip luna iunie este luna copiilor asa ca trebuie sa avem vesti bune 
Am cumparat revista Tabu sunt cateva reportaje foarte interesante legate fe FIV, adoptie si donator ...fetele merita multi
si un buchet mare de
O seara placuta tuturor
si sa auzim de bine 
diana23ct spune:
madibabi depinde la organism. eu luna trecuta am favut inseminare si am favut stimulare cu gonal, 20 injectii si nu am facut hiperstimulare. tratamentul de la FIV e mai lung putin pt ca trebuie sa iti recolteze cat mai multi foliculi. Eu zic sa nu te speri. Oricum dupa cateva zile dupa ce incepi tratamentul faci monitorizari si iti schimba doza in funct de reactia pe care o ai la medicament.
yarrina spune:
Buna dimineata
Madibabi mie mi-a prescris 7 fiole de Gonal dar eu fac inseminare. Poate pentru Fiv este nevoie de mai mult....
Maya mie mi-a zis sa le fac subcutanat, in burta. 
Cipcirip iti tinem pumnii.

la toate fetele!
madibabi spune:
simonete:sotul meu are azoospermie,a facut punctie am congelat spermatozoizii acum urmeaza FIV
yarrina spune:
Fetelor ma "mailuiesc" zilnic cu doctorul. :)) Cred ca deja s-a plictisit de mine...
Mi-a zis sa mai iau niste Acid Folic ca face bine la creierul
. Oare el chiar crede ca vom face un bebe la sfarsitul lunii?

raluca30 spune:
din trei foliculi mi-a ramas unul de 17mm ...nu inteleg unde au disparut ceilalti...ma rog...joi sau vineri e ziua "X"la MNL...sper sa scap...ma ia durerea de cap cand ma gandesc la momentul inseminarii care pt mine a fost f dureros de doua ori,cred ca inghit niste nospa inainte ...sau niste 
![]()
bafta si va
inna30 spune:
Buna seara la toate fetle, va pup pe toate si va doresc un capitol plin de reusite.Nu am mai reusit sa deschid comp=ul de cateva zile, nu am avut timp, bebe nu ma mai lasa deloc, dar cand reusesc va citesc cu drag si sunt alaturi de voi desi intru mai rar.
bytzi
nu fi suparata, trebuie sa fie bine pana la urma, d-zeu ne da puterea sa mergem mai departe si trebuie sa crezi in sansa ta, imp este sa nu renunti si sa lupti pana la capat .te pup si numai bine.
gabriela vad ca ti-a raspuns iuca, dar nu trebuie sa-ti fie rusine de barbati, pt ei este ceva normal, iti doresc mult succes si sa stii ca eu am reusit in perioada cea mai stresanta din viata mea, intre sesiune si licenta am facut inseminarea , nici prin cap nu-mi trecea ca voi reusi, nici nu am avut timp sa ma gandesc , eram inebunita de proiectul de licenta si dupa 2 zile dupa licenta am avut un test barza pozitiv, te pup si mult mult succes.
cip suntem alaturi de tine, SUCCES, TINEM PUMNII SA FIE CU OCHISORI.
MONTY

iuca

Va pupic pe toate, imi cer scuze daca am uitat pe cineva, vad ca sunt si fete noi, va doresc la toate mult succes si sper din tot sufletul ca data viitoare cand intru sa vad multe multe viitoare mamici.
Noi suntem bine, bebe e foarte scancit, deja vrea numai in brate, leganat si uite asa sunt nauca si chioara de somn, dar multumesc lui d-zeu , sa am putere sa rezist, e greu dar ne descucam, va pup si nu vreau sa va intristez.