FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, poate e prosteasca... Sa nu radeti: o persoana care a avut bebe si nu are nici o problema de fertilitate are mai multe sa ii iasa IA sau FIV din prima? Intreb de curiozitate, ca poate dupa ce fac FIV o sa-mi mai doresc si alt bebe, sa sstiu cam ce sansa as avea... Sunt nebuna, nu?

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Doctora mi-a prescris 30 de fiole de GONAL F pentru FIV,O VERISOARA A FACUT INSEMINATE SI A FACUT DECAT 3 GONAL,in zilele 3,4,5 ale CM,iar in ziua a 9-a a facu hiperstimulare,
Oare sunt multe injectii pentru mine 30 ?M-am gandit sa cumpar mai putine pentru inceput.AM la alegere GONAL F SAU MENOPUR tot atatea fiole.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madibabi

Doctora mi-a prescris 30 de fiole de GONAL F pentru FIV,O VERISOARA A FACUT INSEMINATE SI A FACUT DECAT 3 GONAL,in zilele 3,4,5 ale CM,iar in ziua a 9-a a facu hiperstimulare,
Oare sunt multe injectii pentru mine 30 ?M-am gandit sa cumpar mai putine pentru inceput.AM la alegere GONAL F SAU MENOPUR tot atatea fiole.

Madi, poate nu trebuie sa folosesti toate cele 30 fiole. Cine stie? Ti-o fi prescris ata de multe sa fie acolo. Dar o doar parerea mea, fetele care stiu trebuie sa-ti raspunda... Oare sunt dureroase? Se fac in ?

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

cip-cip,te rog eu sa vii cu vesti bune in curind,eu sint alaturi de tine

ma decisesem sa fac o pauza de forum ,dar nu pot sa plec chiar acum cind intri tu in focuri
tu tot timpul ai fost alaturi de mine si acum voi fi si eu aici sa te incurajez si sa ma rog pentru tine

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Bytzi multzumesc ca eshti alaturi de mine shi ca te rogi pt mine. Sper sa vin cu o veste buna si sa va dau optimism tuturor.
Maine am eco de zi 3 shi dc sunt ok incep sa ma intzep.

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

madibabi-FIV e mult mai complicat decat o inseminare..pt o inseminare se prescriu mai putine injectii pt ca e suficient sa produci 1 folicul,dar la FIv e alta poveste...trebuie sa produci cat mai multi foliculi de aceea se dau mult mai multe injectii...urmeaza planul impreuna cu dr.tau,nu injumatatii tratamentul,daca nu urmezi corect tratamentul risti sa faci degeaba totul,preturile sunt mari,dar ori te tii de tratament ori mai astepti.bafta multa !

bytzi-foarte trista experienta ta cu doctorii...eu am patit-o mai usor decat tine,la prima mea tentativa acum trei ani parca,am mers la o "desteapta"din Mangalia,care mi-a dat duphaston trei luni si mi-a zis ca am o rana pe col,plus endometrioza si altele,mi s-a parut suspect ca nu-mi zice de spermograma pt sotul meu si am mers la o alta dr care mi-a zis ca nu am nici o rana,nici endometrioza sau altele,mi-a dat sa fac analize si am inteles de ce nu ramaneam,nu era la mine problema...unii doctori sunt cretini,ma mir ca sunt doctori si au chiar si coada la cabinet,cate femei se nenorocesc oare cu asa doctori?din pacate sunt peste tot astfel de cazuri si majoritatea femeilor nu au informatiile necesare pt a se feri de acesti cretini.
Mi-e gonalul asta de data aceasta mi-a dat oarecare palpitatii,nu stiu de ce,azi mi-am luat tensiunea si aveam 12 cu 10...a mai patit cineva asa ceva de la gonal?sunt curioasa maine la eco sa vad daca mi-au crescut foliculii..m-am intins cu scrisul,scuze....
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca multzumesc pt urari.
Simonete fii cu ochii pe mine ca urmezi tu apoi. Multzumesc pt sfaturi.
Maya sper sa ajungi repede la odisee shi sa nu ajungi experta in infertilitate ca noi veteranele.
Bytzi te shtiu de mult dar e prima data cand aud de dr ala deshtept cu clomifenul. Uite din cauza unor idiotzi ca ac se aleg fetele cu chisturi shi ishi termina rezerva ovariana.

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Fetelor am rezultatele analizelor hormonale:
ziua a 2-a
FSH:7,42
(Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml)
DHEAS 107.6
(60.9 - 337 microg/dl)
PROLACTINA: 18.27
(1.2 - 29.93 ng/ml)

Cum vi se par? Stiu ca sunt intre valorile normale, dar si data trecuta au iesit intre valori normale dar medicul a zis ca nu sunt bune.
Am emotii pentru ca in functie de aceste analize voi afla daca are rost sa fac FIV, iar la medic voi merge abia cand am toate analizele, inclusiv progesteronul din ziua 21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Madibabi cum sa-ti dea la alegere? Gonal=FSH iar Menopur=FSH+LH !! Ori una , ori alta !
Si nu-ti face probleme ca prietena ta a facut hiperstimulare , fiecare organism raspunde altfel.
Poate n-am fost eu atenta, scuze daca ai spus , dar de ce ai sarit direct la FIV ?

Ai mai facut vreo stimulare ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cipcirip

Maya sper sa ajungi repede la odisee shi sa nu ajungi experta in infertilitate ca noi veteranele.

Luna iunie e luna mea
Cirip

Cip multumesc de urare! Esti tare draguta! Binenteles ca si eu va doresc la toate ca asteptarea voastra sa ia sfarsit!!! SFARSIT FERICIT!!!!

Optimista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Citat:
citat din mesajul lui cipcirip

Luna iunie e luna mea
Cirip

Cip multumesc de urare! Esti tare draguta! Binenteles ca si eu va doresc la toate ca asteptarea voastra sa ia sfarsit!!! SFARSIT FERICIT!!!!

Optimista

aH, MULT SUCCES! Si iunie sa fie luna ta!

Optimista

Mergi la inceput