FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 3
cipcirip spune:
Diana dc faci un tratam naturist acum posibil sa fie de la el.
Luna iunie e luna mea

Cirip
diana23ct spune:
cipcirip momentan nu fac nici un tratament , iau doar medformin la recomandarea medicului si acid folic, si de ieri am inceput cu duphaston. atatasub duphaston mi-a iesit valoarea LH-ului f mica, deci nu cred ca este de la el.
diana23ct spune:
mara80 treaba cu ciclul anovulator o stiu de la mai multi medici. Mi s-a explicat si faptul ca valorile LH-ului si progesteronul indica faptul ca nu exista ovulatie (de fapt nu exista in momentul in care am facut analizele). Ma gandesc ca poate tratamentul cu medformin care il fac de vreo 4 luni in coace si stimularile cu gonal care le-am facut luna trecuta (20 fiole) or fi ajutat ovarele mele sa functioneze si ele cat de cat. Luni cand am fost la eco dr mi-a zis sa stau linistat ca nu am ovare micropolichistice, dar ca nu exista foliculi prezenti. Poate o fi fost unul si nu l-a vazut ea... Cine sa mai stie ce sa creada. Cred ca o sun maine si o intreb ce parere are si poate mai fac maine un test de ovulatie si marti o eco. Poate ma trezesc ca am ovulatie si eu nu stiu. Pt mine chestia asta ar fi foarte importanta deoarece ar insemna ca ovarele mele incep sa functioneze normal si ca au raspuns la tratament. Eu am facut testul mai mult in gluma si sa ma testez, sa vad ce iese, nu ma gandeam ca o sa fie pozitiv din moment ce acum cateva zile mi s-a spus ca nu am foliculi.
simonete spune:
Cip ai grija ce faci de data asta , ca nu mai accept decat un rezultat , beta Hcg >80.
Sunt cu ochii pe tine.
Sa nu te stresezi , sa bei multe lichide , si sa fii cuminte , da ?
Pe mine din pacate m-ai pierdut pe drum , mi-am descoperit un chist si acum nu mai pot face nimic pana nu dispare. Fir-ar el sa fie de chist , ca asta-mi lipsea!
mara80 spune:
diana,cred ca medicul e cea mai buna solutie!ipoteza ta poate fi corecta...poate medicamentul a stimulat ovarele si le-a pus la lucru!
bafta,sa ne spui ce zice dr.!
mara
simonete spune:
Gabriela sa faci neaparat echo inainte de stimulare , sa vezi daca nu ai vreun chist , care ar creste foarte mult sub stimulare.
Cel mai bine e sa-l faci in z2-3, dar daca nu vrei in zilele "acelea" poti face cu 2-3 zile inainte de ciclu.