Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Georgiana ai PM!
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Buna dimineata mamici!!! Fac cinste azi ![]() ![]() Azi am facut 16 sapt ![]() ![]() 16+Mariana bebe |
Si noi, si noi venim la sampanie!!!!
Aducem si un buchet de

Ce repede trece timpul!!!! inca putin si esti la jumatatea drumului!

Raaluca spune:
| citat din mesajul lui chatonel neata tufete! venii cu ness cu lapte si zahar nerafinat :)va poftesc la o ceasca/cana Am vesti bune pt fetele care se intreaba cum se vor imbraca in sus, ca cu josu o lamuriram, tre sa isi revina bazinul Cica de la 3 luni incolo productia de lapte e reglata si laptele nu mai stagneaza in tzitzi ci se produce "la comanda", adica punem pe BB la sin si atunci se fabrica, pe loc. Deci nu o sa mai fim asa de... tzītzoase Pupam pe Ayla si Luana miriicea ![]() Pupam pe Raalu si pe Dyana care se-ncuscrira ![]() Pupam pe pisicagri care sper ca s-a trezit cu ginduri mai omenoase azi ![]() Pupam pe Simina care facut (deja!! ![]() Raportam o dragoana papacioasa si dormicioasa. |
si noi pe Dragoana Izia cea papacioasa si dormicioasa 
(Pisigri, iata si momentele in care uitam tot ! Sper ca tu si PisiIlinca sunteti mai bine. )

Raaluca spune:
| citat din mesajul lui chatonel hihihiiii, novus, daca e pe vrute, io iau sticla de sampanie si ma-mbat fetelor, dragoana mea si-a descoperit miinile! le studiaza si a inceput sa apuce cu ele, voluntar ![]() bogdana, pupam pe mami obosit... baga in priza pe tati si fugi la somnic! ![]() |
FELICITARI!!!!
Hai ca asta e perioada in care incep sa aiba achizitii spectaculoase!
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui petrean mai..vine si cu poza..si cu vreo 10 kg de caras+crap..pe care..habar nu are ca-i va curata singur..ca eu nu sunt capabila ![]() ![]() au stat 20 minute sa se pozeze fiecare cu peshtele....de aur oameni nebuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |

Raaluca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
wow, asa DA! :) e super!!! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Da, e foarte frumos

Raaluca spune:
| citat din mesajul lui dyana27 salutare fetele ![]() ![]() ![]() noi azi am facut vaccinul ala nesuferit ![]() ![]() si a plans bebitaaaaaaaa![]() ![]() ; mi s-a rupt sufletul langa el![]() ![]() ; of Doamne, daca as putea sa le fac eu in locul lui as face 100 ca sa-i treaca si lui prin laptic ce-i trebuie; mi-a urlat vreo 10 minute cu niste lacrimi imense; l-a plimbat si doctorita, l-a dat avion, nimiiiiic; pana la urma s-a facut mic mic la mine in brate si abia am mai putut sa-l imbrac . am fost la municipal la o colega a surioarei ca ea nu are suflet sa-i faca vaccin, a zis ca moare cu acu' in mana pana sa-l intepe; asa ca avem o doctorita tanara si f frumoasa, blonda care s-a mandrit ca- "beleste" prima putica lu' fi-miu'![]() ![]() - luceste ; am stat putinel pe afara dupa vaccin ca sa doarma bebe bine -catarat pe mine evident![]() , i-am cumparat inca o salopetica cu broscuta si am venit acasica; si acasica tot pe mami am dormit, nu de alta dar nu s-a indurat mami sa ma dea jos![]() ; acuma doarme bebe in ursulet, dar cand il vad si-mi aduc aminte cu ce lacrimi mi-a plans, mai ca l-as trezi sa-l iau in brate![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Of, of, of ...
Pupam pe Davidutzu Ursuletzu

Si noi am stat numai la mamii in brate dupa vaccin dar am dormit cumintzica. Am plans numai la intepatura apoi am papat repede tzitzi si m-am linistit. Dr. a zis ca nu doare deloc continutul vaccinului si ca plamge de la intepatura.
Pupam

simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ayla, merci de parola; am incercat sa fac ceva pe pagina aia, ia vedeti, mi-a reusit? Ca poate voi vedeti altfel decat mine pagina mea! Gigelica, daca ai herpes la gura puteti face linistiti lugu-lugu, dar tre sa te abtii sa-i faci sex oral! Io credeam ca herpesul asta simplu de se face pe la buze n-are treaba cu cel genital, dar apoi am citit ca ba da, adica asta de la buzishoare se poate da sub forma de herpes genital prin S.O! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |

Ilincutoo mai cu perdea nici ca te pute-ai exprima
, ma mir ca nu au pus stelute moderatoriiAcum astept raspunsul de la Gigelica ca de la ora cand ai trimis tu mesajul asta si pana acum , a avut timp destul sa ia lectii

Ia zi tu mami care ti-a fost reactia?????????

16+Mariana
bebe
Ilinca_M. spune:
In primul rand am uitat sa zic ca tin pumnii stransi pentru Joanna si Carmenada, sa treaca peste toate necazurile
.
Apropo de haine si kile in plus, eu imi propusesem ca macar dulciuri sa nu mai mananc (am ramas setata pe ele de cand cu sarcina) si chiar am rezistat 2 zile.Dar ieri a venit in vizita o fosta profesoara si a adus o cutie de Meeeeerciii/e felul meu de-ati muuultuumi
iar azi o vecina mi-a adus o cutie foarte eleganta cu biscuiti de multe feluri, o grozavie...pai asta-i treaba?! Mai trebuie sa va spun ca ambele cutii sunt devastate in proportie de 80%? Si ce vreau sa va mai intreb: stiu ca berea ingrasa, face burta blabla...dar si cea fara alcool?...Ca eu zilnic deja ma dedulcesc la cate una, zau ca-i mai buna din toate punctele de vedere decat ceaiul de chimion...da' ingrasa??
(m-am dus sa vad ce face Sophiphica, a adormit cu "tzusli" in gura, foarte rar se intampla asa ceva...asa mi se umfla inima in piept cand o privesc dormind...
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Ilinca_M. spune:
D' apoi Simina, io informatii pretioase am dat acolo, nu altceva
. Si m-am si exprimat elegant, nu, si la un moment dat chiar cifrat...S.O
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

oameni nebuni
Vlad si
Andrei Luca -15.12.2006