Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Cu pufuletii, eu nu ii iau pentru ei ci pentru mine . Bine, Vlad mananca cot la cot cu mine, iar Stef...trebuie sa pape ca altfel lesina langa noi . A mancat multe de la frati-su, cateodata ii dau lui Vlad pe ascuns, dar de cele mai multe ori Stef e motz, primu' A papat din ou kinder, din kinder delice, un cartof prajit cu mujdei , o gura de snitel , sper sa nu va cruciti Cu Vlad am fost fooooarte stricta cu mancarea, dar cu Stef

Stai linistita, azi la soacra-mea Iulia, cu burta plina, nu s-a lasat pana nu i-am dat de la mine un cartof cu MULT mujdei de usturoi; ce-i drept, era facut la cuptor, nu prajit

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, nu te-a uitat bre nimeni , hai mai des pe crenguta cu vesti de carliontz mic!

Miky, nici pe tine nu te-am uitat, cum asa?

Bubu, si Rebe cand prinde pufuleti pe la noi , nu ne iarta, sta numai cu manutele intinse sa-i dam.

Naty, mamaaa, cat a dormit Iulia azi, bravo ei.

Simo, sa nu raceasca Sam! Si Rebe a tusit azi putin , o sa vad ce se intampla in continuare mai cu seama ca a vomat stodal-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ei, ati venit Credeam ca sunt singura pe-aici, asteptand gogosile

Naty, eu am intors de mult patutul cu grilajulla perete, ca la mine doar pe o parte sunt gratii. Ca altfel,Stef punea piciorul sus...si el se catara de m-a zapacit...pe canapea, fotolii, cutii, sus pe imprimanta

Simo am vazut la tv ce zapada e la Bravos...nu pot sa cred...stati la caldurica! tu cum mai esti cu gatul??
Mie parca nu-mi vine sa cred ca sunt aproape vindecata, f. putini muci mai am...
Si-a revenit si Cata, a papat pe la 7 orez cu pui la teflon si pe la 9 paine prajita cu branzica si ceai de sunatoare.
El are un obicei sa manance multe dulciuri si prostioare...si ieri nu prea a mancat decat din astea...plus din tortul frantuzesc, a mancat cu o pofta . Dar acum sper sa nu-l ia raceala...ca de aseara il durea in gat...acum i-am dat cu bioparox.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

butucico
mai, eu fug de pufuleti cat ma tin picioarele, sunt singura?... NU MAI SUPORT lumea in parc, cand ofera mancare copilului fara sa intrebe parintii, in special pufuleti!! ma lasa nervii si puterile, m-am si luat odata cu o tanti care spunea ca e mare, are voie orice..'cucoana, o avea voie, dar ti-ai pus vreodata problema, ca poate e alergic la ceva din ce-i oferi tu???? si ca poate da in altele de nu ti-ai mai vedea capul de belele dupa aia????de ce ti se pare normal sa dai ceva de mancare unui copil care e insotit, fara sa intrebi parintii inainte???????' sa nu mai spun ca eu cred ca normal este ca puii sa invete sa nu ia mancare de la straini pana nu zice mami sau tati ca e ok!!! uite-asa, apare pedofilu' sau mai stiu eu ce, ii da bobo cu somnifer si ti-l ia din parc, sau Doamne fereste, cate se pot intampla, traim intr-o lume de nebuni...
SAU: sunt eu singura nebuna care vede lucrurile asa???

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,esti???poti intra pe mess?am o problema

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty eu una, te felicit ca ai schimbat patul ala pacatos!
hai ma clau, nu te invinovati asa...la cat sunt ei de agitati si frichiniti seara, se poate intampla chestia cu seringa, si eu ma gandeam la asta...important e ca nu s-a lovit, sa fie ea bine, si daca a adormit, inseamna ca este ok, va papa dimineata cu mare pofta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

butucico
mai, eu fug de pufuleti cat ma tin picioarele, sunt singura?... NU MAI SUPORT lumea in parc, cand ofera mancare copilului fara sa intrebe parintii, in special pufuleti!! ma lasa nervii si puterile, m-am si luat odata cu o tanti care spunea ca e mare, are voie orice..'cucoana, o avea voie, dar ti-ai pus vreodata problema, ca poate e alergic la ceva din ce-i oferi tu???? si ca poate da in altele de nu ti-ai mai vedea capul de belele dupa aia????de ce ti se pare normal sa dai ceva de mancare unui copil care e insotit, fara sa intrebi parintii inainte???????' sa nu mai spun ca eu cred ca normal este ca puii sa invete sa nu ia mancare de la straini pana nu zice mami sau tati ca e ok!!! uite-asa, apare pedofilu' sau mai stiu eu ce, ii da bobo cu somnifer si ti-l ia din parc, sau Doamne fereste, cate se pot intampla, traim intr-o lume de nebuni...
SAU: sunt eu singura nebuna care vede lucrurile asa???

Nu, Luny, nu cred deloc ca esti nebuna, gandesc la fel.
1) Pufuletii nu-s rai dar nu am mancat niciodata (asa cum nu am mancat sticksuri, grisine, biscuiti) drept pt care evident ca o voi feri si pe Iulia de toate astea.
2) Cu oferitul mancarii, iarasi, intru totul de acord. Nu mi s-a intamplat sa-i ofere cineva ceva Iuliei dar...bine ar fi nici sa nu apara cineva, ca la chestii de-astea sunt fiara pt puiul meu.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aoleoooo Luny, eu i-am oferit lui Muffa pufuleti odata in parc! Cred ca m-ai injurat o gramada, n-am stiut ce parere ai de ei, scuza-ma.
Mie nu mi s-a intamplat sa-i ofere cineva de mancare Rebeccai in parc, in afara prietenei mele care are mereu pufuleti, sticksuri sau biscuiti si n-am nici-o problema sa-i dea. Dar altfel nu s-a bagat nimeni sa-i dea ceva mandrei de papa.

Mergi la inceput

Asa e, Clau, nu te mai invinovati, se intampla. Insa sa stii ca din motivul asta eu prefer sa ii dau orice cu seringa de Panadol, merge mult mai greu dar tocmai din motivul asta nu prea risti sa scapi brusc mult sirop deodata-si randunoiul meu a facut-o odata sa verse pe Iulia cu seringa de Nurofen, exact ca tine a patit.
Simo, acusica.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

noi papam pufuleti .mai ales mami cand nu e la regim.

luny noua nu ni s-a intamplat sa ne ofere lumea de papa si nici nu ne dorim.

naty, dar a dormit iulia ceva azi... si alexia e picata de la 8.30 si vad ca nu mai da nici un semn. incearca sa-si scoata al 2-lea somn din zi si cand reuseste pica lata . asta se intampla numai cand sta cu mine. cand e cu bona e ceas. mananca la orele ei, iese afara la orele ai si doarme ceas. cu mine isi face de cap.
imi pare bine ca avem o compatrioata noua!!! o sa ne cunoastem noi.

clau si mie mi s-a intamplat sa-i dau prea repede cu seringa si sa tuseasca . dar eu am observat k tre sa o tin pe mana si sa-i bag seringa spre obraz(la maselute) . la noi asa merge.

Mergi la inceput