Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde pai cine de ce s-ar supara...ai si tu dreptate, un suc din 1-2 mere, nu-i o tragedie, altele ar putea fi mai nasoale...
bubu vad ca inca tragi cu bolesnitele, sanatate voua

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare salutare!!!!!!!!!!!
remember me , bre , da is io Butucica, cea care inca mai scapa de vesela dar nu prin ardere , acum m-am modernizat prin spargere, tzandari se fac

Mi-e dor de voi, dar nu am timp , si in plus acum nici dispozitie. oricum ma gandesc zilnic la voi si puii vostri.

Andrei e bine , vorbeste si el la telefon , cu DA, Aio, patai patai si pa pa pup, ...........mazgaleste...... , citeste din carti si reviste , de mori de ras, danseaza doar cind vrea si se da cu curu de pamaint, sau musca din covor....................... cand vrea sa obtina ceva( la cresa ii bate pe toti).
Maninca foarte bine , sa mai si ingrasat , si L-am tuns , nu mai are dacit un carliont mic la spate pt ca nu l-am vazut cand s-a efectuat operatia.
s-a acomodat tare bine la crea , il iubeste toata lumea , doar el iubeste numai pe unele .

cam atat despre noi , poze nu am descarcat, deci nu a nik nou.

si sper sa nu ma uitati.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

sal fetele

lume noua!!!! ne mai stiti?

nu am mai scris de f mult timp. v-am citit printre picaturi pe la munca. acasa nu mai am timp de nimic. alexuta e ffff energica si tre sa stau dupa ea non stop. merge, vorbeste : mama-papa( numai in combinatia asta. ma striga doar cand vrea papa si cand plange), tata, tzitzi, facem precum catelul din parc hauuu hauuu. incerc din s\rasputeri sa o fac sa spuna ham ham si nimic. asa aude la catel asa zice. deci mai exact latram exact ca un catel. cum vedem la tv sau afara catei latram. si nu suport. nu a invatat-o nimeni , a vazut ea. of of mai mai.

in rest papam bine. azi am papat la masa de 5 stelute de la barillia cu laptic si putina mire. un deliciu.

bubu aporopos de pufuleti si noi aseara am avut o tentativa sa papam din punga dar nu a tinut. la fel ii imprastie in toata casa. asa ka i-am pus frumos in castronelul ei pufuleti si asa a papat fara sa-i imprastie. am testat asa si a tinut.

ieri am facut si noi priorixul si a 2- A injectie din seria de 5 de vit d3. suntem bine a spus tanti pediatra. repetam analizele la toamna. avem 9.8 kg.

naty, cris daca mai iesiti in moghioros vin si eu cu alexia . dati un semn. va pup si ma integrez eu din nou. sunt in urma rau cu cititul. nu stiu daca o sa mia recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ia sa ma laud si eu : azi Matei mi-a bagat mana in gura si a zis DITZI, a venit la un moment dat la mine si a intins manutzele si a zis BAISI! Si el stie ce se face cu telefonul, dar mi-l da mie si spune AO! Mai zice si ECU (bec), TATA, MAMA (cand are nevoie de ceva), in rest bodoganeste, fredoneaza uneori prin casa... danseaza cand are chef... Cam atat imi amintesc... A, cu telecomanda de la teveu stie ce se face de pe la 10 luni jumate (parca), am si un filmulet cu el indreptand-o spre obect :D si apasand... Se da jos din pat singur, cu spatele, de la 11 luni fara cateva zile (parca), suntem mai linisiti ca nu uita... Gata, m-am laudat destul! Dar nu merge foarte bine in picioare inca, merge 5-10 metri, dar este inca instabil, se mai clatina... ca betivanii...

Ma duc sa fac gogosi... Revin!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Giani!bre,nu te-a uitat nimeni.se stie ca esti ocupata.dar macar cateva pozeeee sa vad carliontul lui Andrei,da?
si pt Miki.Ma bucur ca Alexia e bine si jucausa
Roxana,ce nasol cu febra Amirei..offf.Multa sanatate.Sa ne spui maine ce a zis dr ca are.
Gudinde,bine ai zis cu sucul
Oana,e tare comic Stef.Auzi,sa isi puna pufuletii in cap.ia uite,ce bine ca si randunoiul si-a revenit.Mai aveti putin si plecati
Clau,sanatate si Rebeccai.Sa plece mucii pe campie

La noi ploua de dimineata,e friggg.stam cu centrala aprinsa,eu "siroiesc" in continuare,Sam mi-a cam tusit-sper sa nu ii fi dat microbul-!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicoleta,poate te faci cu o gogoasa incoa.ca ti-am explicat pe unde stau,da?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ooo, lume veche-noua, Jianii si Mikyyy!
Jianii-poze cu Andrei-un-carliontz!
Miky-veneam eu chiar azi in Moghioros ca am fost la masa la soacra, dar ai vazut ce vreme fu, iar Iulia a dormit acolo 3 ore (in afara celor 2 dormite dimineata)-asta ca tot imi ziceau de la cresa ca nu prea mai doarme. Sper sa ne mai intalnim; acum mai avem o "vecina" din partea asta de oras, pe Puppa!
Azi dimineata m-am suit si eu, cu Iulia si fara, pe cantarul de adulti, ca in ala de bebei nu mai sta fata cu niciun chip; vestea proasta e ca eu am pus 1 kil la loc; vestea buna e ca Iulia pare a avea 9500 g, adica a recuperat ff bine slabirea de dupa rotavirus.
Mai am de raportat ca in sfarsit mi-am convins husbandul sa renuntam la patul de lemn al fetei pt ca azi a reusit de 3 ori sa se catere, peste balustrada, pe comoda de alaturi (care e la o inaltime considerabila si de pe care poate cadea una-doua); se catara cu intentia sa se duca la geam. Asa ca am mutat salteluta pe patul pliant care functiona pe post de tarc, am dus pliantul in dormitor si gata cu ala vechi. Mai frate, eu nu inteleg de ce nu se indeamna ea si cu mersul nesustinuta pe masura acrobatiilor pe care le face in rest

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gogosi? la ora asta??

Miky, cum sa te uitam, mai? si Butucel, tz,tz,tz! Va pupam cu drag!

Cu pufuletii, eu nu ii iau pentru ei ci pentru mine . Bine, Vlad mananca cot la cot cu mine, iar Stef...trebuie sa pape ca altfel lesina langa noi . A mancat multe de la frati-su, cateodata ii dau lui Vlad pe ascuns, dar de cele mai multe ori Stef e motz, primu' A papat din ou kinder, din kinder delice, un cartof prajit cu mujdei , o gura de snitel , sper sa nu va cruciti Cu Vlad am fost fooooarte stricta cu mancarea, dar cu Stef

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, daca peste noapte mai face febra mare in ciuda antitermicelor-impachetari in prosopul ud! Va urla rau dar e f eficient. Sanatate multa si maine cat mai curand la Medlife. Probabil e ori o viroza de-asta cu rosu in gat, ori vreo tampita de roseola ori, Doamne fereste, iar o infectie urinara...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf, offff, am comis-o in seara asta cu Rebe. Am pus in seringa gradata de la nurofen, stodal pentru ca a inceput mandra sa tuseasca azi si i-am impins mai mult in gurita, cred ca i-a intrat aiurea ca s-a inecat rau, a inceput sa tuseasca si in cele din urma a vomat tot pe mine , spanacul de la cina si laptele tot! Dupa ce am pus-o din nou la culcare a facut kk , iar sculare, iar schimbare, iar nervi pe ea ca o pun la patut...Abia acum 10 minute s-a culcat, dar cu burtica goala...sunt tare suparata pe mine, din vina mea a vomat tot.

Mergi la inceput