Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Baiiii, s-a sculat copilul N-a dormit decat o ora jumatate
Simo da' cine mai stie cate matze are omu', ca e crescatorie in fata blocului...doar ce s-au impuiat toate Iar acum vreo doi ani, m-am pomenit noaptea cu una in balcon de era sa mor de inima Se plimba pe balustrada, atunci aveam papagali ...Acum papagalii sunt la tata si inchid geamurile cand plec de acasa ca n-as vrea sa ma pomenesc noaptea cu vreo mata sub pat

Mi-am amintit ca intreba cineva de ciuperci (Ramo?) si eu sunt curioasa daca merg la varsta asta...stiu doar ca Sovi i-a dat Sashonului pleuroti , dar n-am avut curaj sa incerc deocamdata .
Pup fetele harnice

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a apucat si Muful aproape o ora afara, i-a prins ploaia...

Mergi la inceput

scrisesem atata mesajul, si in loc sa raspund, am deschis alta fereastra si l-am sters, prin edit
era ptr Ramo, si Mufa mai face asa figuri la masa din cauza de mancarici in popou, e greu sa intre prima lingurita, ca apoi papa tot...

Mimo, ziceam de Teo, felicitari ptr -3! insa nu recomand deloc sucul de fructe, Bilic zice ca ingrasa mult! mai bine fructul simplu! si cica un fruct pe zi, nu amestecatura de fructe!ziceam si eu de Mufa, ca e nonstop cu mobilul la ureche, vorbeste de-ale lui, dar nu de foarte mult timp..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

si de ciuperci, sunt greu digerabile, eu ii dau dupa 2 ani, nu ma grabesc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Amira are 39.2! i-am bagat un nurofen supozitor, vad ca i-a mai scazut un pic. maine mergem la medlife sa vedem ce zic. ideea e ca nici de mancare nu se atinge, nici de apa, doar lapte a papat toata ziua. doar dimi a papat bine, in rest...nik. nici macar pufuleti. si transpira nu inteleg ce poate avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxana, o fi vreo viroza...mama lor...

Luny, exact, din Bilic stiam si eu de sucul de fructe si la fel, 1-2 fructe pe zi, de acelasi fel, fara banane, struguri...

Stefu meu are o pasiune sa se suie in lada cu jucarii, se cocoata in ea si sta acolo si scate cate o jucarie, o studiaza, o arunca si tot asa pana ramane cutia goala si se rastoarna cu ea Si mai nou, ii place sa se uite pe carticele cu mai multa atentie si mai mult timp, arata cu degetelul
Si la el GATA=DATA sau TATA,zise pe o anumita tonalitate, e un scump!

Si tot hareie si are muci la greu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rox, offff, nasol tare cu febra Amirei, ce-o fi oare? Multa sanatate, merge si supozitorul cu novocalmin la febra mare si cum a zis si Kya, alternativ nurofen si panadol. Multa sanatate.

Bubu, fir-ar ei de mucisori, si noi avem de ceva zile, nu se mai termina, cand am impresia ca-s mai putini, revin iarasi. Azi a si tusit putin Rebe si a dormit tare prost dupa amiaza, mai putin de o ora jumatate. Multa sanatate si voua.

Nici eu nu ma grabesc cu ciupercile, ca si Luny o sa incerc dupa 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara, buna seara!
Ma bucur mult ca v-a placut poezioara.

Multa sanatate Amirei. Sa sti ca circula o enteroviroza naspa in oras. In ultimele 2 saptamani, 3 colege s-au internat cu copii lor in spital cu minunea asta: febra, varsaturi, diaree etc. Cand au ajuns la spital copiii deshidratati, glicemii foarte mici: una avea 35, una 47 si cealalta nu stiu.
Doctorita zicea musai saruri de hidratare.

Mimo FELICITARI TEODOREI!!!
Cu riscul de a supara niste randunici, eu as zice da-i fetei sucul daca nu poate sa mance merele. Nici mie nu-mi plac merele; doar sucul de mere.
Stiu ca nu se recomanda sucurile ca ingrasa, dar ingrasa pt ca exista tendinta de a se consuma prea multe, ca pe apa. Dar 1-2 mere facute suc nu-i un capat de tara, mai ales ca Teo e adolescenta. Si in plus, regimul ala nu e prea diversificat, mai are de mancat acelasi lucru 3 saptamani, deci da-i si ei ceva sa-i faca placere ca altfel o sa clacheze peste o saptamana. Just my thoughts.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stef mi-a furat punga de pufuleti si si-a rasturnat-o in cap . L-am lasat in sufragerie si m-am dus pana in bucatarie si aud fasait...era pe covor, infuleca pufuleti, cu firimituri in cap, pe spate, in pampers
E ceva de groaza, frate!!

Randunoiul a mancat si el si acum leneveste. Vad ca e putin mai bine, cu toate ca mai devreme avea si putina febra, 37,8...of, of, mai, mai...

Eu mi-am facut o salata, am papat si acum stau nitel...ce ma enerveaza space bar-ul, mi-a trantit Stef tastatura si i-au sarit mai multe taste, iar asta merge tare greu acum

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput