Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
ca sa ma intelegeti, cand il vad ca baleste langa cineva cu pufuleti, cum s-a intamplat in parc cu Clau o data, i-am dat eu de gust 1-2 acolo, nu e o tragedie, nu-s nebuna!! dar in mesajul anterior, am zis mancare!! da, i se ofera ZILNIC de catre binevoitori, biscuiti, chifla, paine, fructe, sau care ce are...de ce?..Mufa daca te vede ca bagi ceva in gura, se pune in fata ta si in prima faza incremeneste uitandu-se la tine, in faza a doua incepe sa arate cu degetul si in faza a treia, vocifereaza sa-i dai! ok, eu sunt acolo, incerc sa-l iau cat de repede si bland pot, dar nu-mi iese mereu, sau nu vad exact in secunda aia, si daca i-ati vedea moaca, probabil ca ati fi tentate sa-i dati imediat, de mila, indiferent ce aveti in mana!! DAR SI ASA, jur ca si la mine se uitau copii daca mancam ceva, si nu am oferit pana nu a aparut un parinte sa-mi dea acordul, de biscuiti de bebelusi e vorba, ca scot sa-i dau lui Mufa, si poate vede si alt copilas, normal ca daca se uita fix, intreb mama daca are voie...dar in alte conditii, nu inteleg..chestia asta cu balitul la lumea care mananca si 'rahat vopsit' o experimentez cu el de vreo luna, de cand a fost intarcat, si imi iau la mine mereu biscuiti sau banana, ceva, si cand apare tentatia, ii dau repede din geanta ceva de-al lui! asa o scot la capat...
A, da, exista si specimenul extrem de nesimtit:tata de copil mare, in jur de 8-10 ani, sta in mijlocul locului de joaca cu punga de pufuleti si baga in el.Mufa se infiinteaza, il iau, il duc diametral opus, degeaba ca iar da peste ala, si se uita in gura lui! ala, baga in el cu pumnul, uitandu-se in ochii copilului meu, care desi are biscuitele lui in mana, vrea din punga lui.O iau de la capat, iau copilul, iar il gaseste pe om, iar urla, ala se indoapa in continuare in fata lui si tot asa...asta cum vi se pare? si va mai zic ca e vorba de un arogant, mare ziarist de sport, ca l-a recunoscut Liviu...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Aoleoooo Luny, eu i-am oferit lui Muffa pufuleti odata in parc! Cred ca m-ai injurat o gramada, n-am stiut ce parere ai de ei, scuza-ma. Mie nu mi s-a intamplat sa-i ofere cineva de mancare Rebeccai in parc, in afara prietenei mele care are mereu pufuleti, sticksuri sau biscuiti si n-am nici-o problema sa-i dea. Dar altfel nu s-a bagat nimeni sa-i dea ceva mandrei de papa. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
fataaaaa, esti boccolli la creierii capului?? cum naiba sa ma supar, daca eu am fost de acord? stai linistita, ca de pofta ii dau daca e cazul, dar nu vreau sa fac un obicei din a manca chestii d-astea, stii ca ti-am zis si atunci parerea mea, sunt plini de sare, grasimi vegetale si chimicale, nu am incredere in ei, in schimb, eu sunt mare fan!! dar am lasat-o moale si eu demultisor...
clauclau spune:
Nasol Luny, ai dreptate, e aiurea ce se intampla! Probabil i se ofera pentru ca se opreste el langa cine mananca si asteapta sa i se dea, dar intradevar intai trebuie intrebata mama musai daca copilul are voie , nici eu n-as da asa pe nepusa masa...nu poti sa sti niciodata ce alergie are copilul respectiv.
Nicoleta spune:
Apropo de mancare: pe mine ma enerveaza la culmea lumea care vine cu mancare dupa copil la locul de joaca! Ok, daca vrei sa ii da sa manance, ca e ora de masa si nu vrei sa mergi acasa, alege domle un loc linistit, unde sa nu te vada nimeni si da-i! Eu asa fac, ii mai dau iaurt in parc sa stam mai mult afara. Dar sunt mamici/bunici tot timpul cu pungulita cu "ceva" (care nu e mancare, e o gustarica) si isi servesc ccc copiii, normal ca ceilalti poftesc, nu mai zic de manute bagate in nisip si apoi in punga... In fine, eu pe Stefan l-am invatat sa refuze si sa vina sa imi spuna, ii cumpar eu si mancam dupa ce curatam mainile...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
clauclau spune:
Luny, daa, si eu am lasat-o moale cu pufuletii ca daca mancam eu musai ii dadeam si Rebeccai ca poftea la ei, ii placeau mult. Asa ca am taiat portia la amandoua , acum mai rontaie prin parc sticksuri sau biscuiti. Vorba vine ca rontaie ca de fapt ii linge putin si-i arunca.
luny spune:
da, mah, Clau, e si el de vina exact din cauza asta, cerseste aproape, dar e copil si nu face diferenta inca, pe cand un adult ar trebui sa aiba discernamant...dar ce naiba sa fac, i-am explicat, am vorbit, cu frumosul, l-am luat pe sus, nu merge, cel putin deocamdata...singura solutie e sa am repede ceva la indemana, sa-i dau...daca sunt intrebata daca are voie, si e vorba de biscuite sau paine,sau altceva ce e in regula, e ok sa primeasca, daca nu ii dau repede ceva, insa pe mine ma deranjaza ff tare ca se sare peste partea asa cu cerutul acordului parintilor...
luny spune:
exact, si asta cu cersitul ptr a manca e relativa la el...de multe ori, nu vrea neaparat sa pape, se joaca cu ce-o fi, mai linge, apoi faramiteaza si arunca..
clauclau spune:
Ma duc si eu la culcus fetelor, sa aveti nopti usoare, nici-un pui sa nu mai faca febra si toata lumea sa doarma bine.
bubu05 spune:
Luny, de acord cu tot ce ai zis! eu chiar nu cumpar pufuleti sa-i pap pe strada, de obicei nu-mi place pe strada! dar pt. astia mici am la mine grisine sau stricksuri, pt. drum sa nu se frichineasca. Stef deja intinde mana in spate, la carut, ca sa-i dau . De ex. pana ajungem in parc, papa 2-3 sticksuri, atat. In parc nu au timp de papa, se joaca.
Iar cu cei care le dau copiilor...am aceeasi parere! o data cumparasem banane si a venit un copil si tragea de punga mea. Si am intrebat-o pe bunica-sa daca pot sa-i dau una. A zis da, i-am dat copilului. Dar sa ma duc eu sa dau...nu...iar noua, mai mult lui Vlad i s-a oferit, iar el nu ia decat daca se uita la mine si ma intreaba. Si de multe ori i-am zis nu.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
pai aia e, fetelor, cu copilasii mai mari te intelegi, stiu ca nu au voie sa ia de la straini, dar cu astia mici e mai greu, atunci adultul ala trebuie sa stie mai bine de-atat...ce daca vine asta de 1 an si se uita in gura lui, asta inseamna ca e ok sa-i dai fara sa intrebi?...no, gata, ca v-am disperat cu asta, dar eu chiar sunt super ofticata din cauza asta, ca nu prea trece zi fara incidente d-astea, il transform pe Mufa in cersetor, 'sa face si lui un ban de-o ciunga' ..GLUMESC, Doamne fereste!!!!!!