Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo27 spune:
Teo pt kg date jos!
Simo-Mimo,da cate mate are Patapievici?
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Mimo, super felicitari pentru Teo, bravo, ma bucur pentru ea! Si asta este doar inceputul! O sa fie din ce in ce mai happy pe masura ce vede rezultate. Bravo Teo! Si felicitari si pentru vestile bune de la grec, bine ca a primit banii si voi in septembrie la el in hotel!
Ramo, mmmmm, ciocolata, n-am mai papat de mult . Insa azi dimineata cand m-am pus pe cantar , am vazut 55,2 kg, m-am bucurat si m-am rasfatat cu un strudel cu fructe de padure cand am iesit cu Rebe in parc.
Bubu, te apuci de bagaje? Ce super, fericito! Eu deocamdata nu intrevad nici-o vacanta, a picat si treaba cu Mamaia. Sunt in pom si pomu-n aer!
Simo27 spune:
Vladut pt vorbirea la telefon.
Sam al meu duce tel in spatele capului,si zice Be-be,apoi mi-l da mie .Be-be ,inseamna "vorbeste,vorbeste".asta ca ma tot vede cu telefonul la ureche
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Mimo, bravo lui Teo! Dar sa stii ca nu prea sunt recomandate sucurile de fructe in curele de slabire, mai degraba fructul! daca le storci cica nu e de bine Acum imi calc din hainele pt. bagajel Of...am chemat-o pe soacra-mea, i-a facut metrocopramid in fund si vad ca e mai bine, doarme acum...a baut 2 pahare cu apa de azi de dimineata...cand se trezeste i-am facut supica cu crutoane, sper sa pape... Soacra-mea mi-a calcat rufele si i-a dat lui Stef sa pape , asta e de bine! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Apropo de telefon, cand ii zic Rebeccai "alo" duce la ureche orice are in manute atunci si incepe sa vorbeasca in limba ei.
Simo27 spune:
si si pt kg lui Clau.mai poti,mai poti sa dai jos kg???
Ramo,asa face si Sam cand sunt in preajma.cand stie ca sunt in casa,nici gand sa stea cu Buni,desi o iubeste tare mult!e normal sa vrea sa stea cu tine,nu cu altcinevalasa ca se fac ei mari,si nu vor mai sta dupa fusta noastra
ramo_cata spune:
citat din mesajul lui clauclau Mimo, super felicitari pentru Teo, bravo, ma bucur pentru ea! Si asta este doar inceputul! O sa fie din ce in ce mai happy pe masura ce vede rezultate. Bravo Teo! Si felicitari si pentru vestile bune de la grec, bine ca a primit banii si voi in septembrie la el in hotel! Ramo, mmmmm, ciocolata, n-am mai papat de mult . Insa azi dimineata cand m-am pus pe cantar , am vazut 55,2 kg, m-am bucurat si m-am rasfatat cu un strudel cu fructe de padure cand am iesit cu Rebe in parc. Bubu, te apuci de bagaje? Ce super, fericito! Eu deocamdata nu intrevad nici-o vacanta, a picat si treaba cu Mamaia. Sunt in pom si pomu-n aer! mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
Simo27 spune:
hai,mai Ramo,la cum arati nici nu tb sa stii cum arata cantarul
ramo_cata spune:
si andru cand are telefon in mana si ii zic alo il duce la spatele capului si zice ceva de genul ""aaao"...
vladutz pt telefon mai bine acum decat niciodata draga mimo...vezi daca nu-ti laudai tu puisorul noi cum ii mai laudam pe-ai nostrii
ramo_cata spune:
citat din mesajul lui Simo27 hai,mai Ramo,la cum arati nici nu tb sa stii cum arata cantarul Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |