Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Teo pt kg date jos!
Simo-Mimo,da cate mate are Patapievici?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, super felicitari pentru Teo, bravo, ma bucur pentru ea! Si asta este doar inceputul! O sa fie din ce in ce mai happy pe masura ce vede rezultate. Bravo Teo! Si felicitari si pentru vestile bune de la grec, bine ca a primit banii si voi in septembrie la el in hotel!

Ramo, mmmmm, ciocolata, n-am mai papat de mult . Insa azi dimineata cand m-am pus pe cantar , am vazut 55,2 kg, m-am bucurat si m-am rasfatat cu un strudel cu fructe de padure cand am iesit cu Rebe in parc.

Bubu, te apuci de bagaje? Ce super, fericito! Eu deocamdata nu intrevad nici-o vacanta, a picat si treaba cu Mamaia. Sunt in pom si pomu-n aer!

Mergi la inceput

Vladut pt vorbirea la telefon.
Sam al meu duce tel in spatele capului,si zice Be-be,apoi mi-l da mie .Be-be ,inseamna "vorbeste,vorbeste".asta ca ma tot vede cu telefonul la ureche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mimo, bravo lui Teo! Dar sa stii ca nu prea sunt recomandate sucurile de fructe in curele de slabire, mai degraba fructul! daca le storci cica nu e de bine
Acum imi calc din hainele pt. bagajel

Of...am chemat-o pe soacra-mea, i-a facut metrocopramid in fund si vad ca e mai bine, doarme acum...a baut 2 pahare cu apa de azi de dimineata...cand se trezeste i-am facut supica cu crutoane, sper sa pape...
Soacra-mea mi-a calcat rufele si i-a dat lui Stef sa pape , asta e de bine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

uite ca citesc si de bine despre soacre..mama soacra de bubu ...la mine socrela boleste ,ii e rau ,parca nici nu zici ca s-a operat de fiere...tot vomita,nu poate sa manance..off ce sa-i fac daca nu vrea sa mearga la spital sa-si mai faca un control..andru meu degeaba a stat cu mai multi oameni in casa pt ca e disperat sa se culce numai cu mine,sa mamance cu mine sa faca totul cu mine ...daca il las afara cu soacra mea imediat vien la usa ca sa intre in casa si incepe sa ma caute...si daca ea se opune incepe sa planga...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Apropo de telefon, cand ii zic Rebeccai "alo" duce la ureche orice are in manute atunci si incepe sa vorbeasca in limba ei.

Mergi la inceput

si si pt kg lui Clau.mai poti,mai poti sa dai jos kg???
Ramo,asa face si Sam cand sunt in preajma.cand stie ca sunt in casa,nici gand sa stea cu Buni,desi o iubeste tare mult!e normal sa vrea sa stea cu tine,nu cu altcinevalasa ca se fac ei mari,si nu vor mai sta dupa fusta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Mimo, super felicitari pentru Teo, bravo, ma bucur pentru ea! Si asta este doar inceputul! O sa fie din ce in ce mai happy pe masura ce vede rezultate. Bravo Teo! Si felicitari si pentru vestile bune de la grec, bine ca a primit banii si voi in septembrie la el in hotel!

Ramo, mmmmm, ciocolata, n-am mai papat de mult . Insa azi dimineata cand m-am pus pe cantar , am vazut 55,2 kg, m-am bucurat si m-am rasfatat cu un strudel cu fructe de padure cand am iesit cu Rebe in parc.

Bubu, te apuci de bagaje? Ce super, fericito! Eu deocamdata nu intrevad nici-o vacanta, a picat si treaba cu Mamaia. Sunt in pom si pomu-n aer!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

mananc cate o ciocolatica in fiecare zi ..am primit pachet de la cumnata de la barcelona si tre'sa le manance cineva...sotul la cura ,soacra nu mananca ,socrelu nu are voie asa ca le mananc eu dar ocolesc cantarul ce e ala?

Mergi la inceput

hai,mai Ramo,la cum arati nici nu tb sa stii cum arata cantarul

Mergi la inceput

si andru cand are telefon in mana si ii zic alo il duce la spatele capului si zice ceva de genul ""aaao"...

vladutz pt telefon mai bine acum decat niciodata draga mimo...vezi daca nu-ti laudai tu puisorul noi cum ii mai laudam pe-ai nostrii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

hai,mai Ramo,la cum arati nici nu tb sa stii cum arata cantarul

simo ma incurajezi sa mananc mai multa ciocolata ,nu?

Mergi la inceput