Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
Off,Roxana.Sa dea DD sa fie mai bine Amira,sa nu mai ajungeti la spital.si tine-o macar azi in casa,ca sa vezi cum evolueaza.
Kya,nasol si cu tine.sa fie toate pe capul tau.multa sanatate Randunoiului si Sanzienei
Clau, pt noaptea trecuta!sa fie asa toate noptile de azi inainte
Luny,dintii-si Sam e frichinit rau!pana ies toti cam asa va fi...
Acum legat de primit una-alta de la straini:copii mei mereu dupa ce se impartasesc primesc bombonele,ciocolate de la babute,cateodata am primit si covrigi,gogoasa,praji!Eu ii las sa le ia,ca apoi s-ar simti rau babautele ca sunt refuzate.bine,nu mananca pana nu ma uit daca sunt expirate sau nu.azi Sam a primit o cioco mica si 4 bomboane.cioco a luat-o David,iar bomboanele le-a dat Sam la copii.cum vedea un copil se ducea la poseta lua bombonica si o dadea copilului.au lat 3 baieteii,dar cand sa-i dea si unei fetite,mamica ei i-a interzis sa ia:asta mica a intins mana,iar mama i-a zis nu!Sam statea cu bombonica...am mers si am vrut sa ii dau mamicii,dar a refuzat...sincer,mi-a picat tare rau.mai ales ca fetita se uita,iar Sam nu intelegea!uite,eu gestul asta nu l-am inteles.si nu e vb ca eram o straina,ca doar ne vedem mereu si la biserica si prin parcuri,dar.....aiurea!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Kya, am facut rezervare in Corfu, acum sa vad ce oferta imi trimit ei pe datele mele personalizate. Desi e foarte departe si nu stiu cum o tin pe Rebe in masina atat de mult. Randunoiul zice ca o sa ne oprim o noapte la un hotel in Grecia si ne continuam drumul dimineata sa nu chinuim copiii. Vedem noi...Cu avionul nici gand sa mergem, la cate o sa caram dupa noi si acolo vrem sa ne miscam in voie, sa nu depindem de nimeni.
Voi v-ati gandit cum faceti cu copilasii cand plecati in vacanta la drum lung? Sau mergeti toate cu avionul? Dificila treaba...
ramo_cata spune:
salutare...
n-am mai putut sa mai intru aseara ca a stat randunoiul calare pe calculator....ieri am iesit si noi afara,am stat cam o ora ...am iesit si azi pe la 12.30 si am stat cam o ora apoi am intrat sa papacit si din nou refuz refuz ...asta e ma obisnuiesc ca o zi mananca una face nazuri ...
nici eu nu i-am dat ciuperci..da mimo eu am intrebat dar am vazut ce a scris luny ca-s grele la stomac asa ca nu i-am dat...sa manance el restul legumelor ca are timp sa manance si ciuperci...
amira ce face puiutza?am vazut ca ti-a facut febra ieri...andru bea apa si la masa sta cu biberonul langa el si cand suntem afara bea f multa apa...mda am citit mesajul tau...ii doresc puiutzei multa sanatate iar cu iesitul afara mai bine o tii in casa azi vezi cum decurg lucrurile
bubu ,clau multa sanatate puiutzilor a scape o data de mucisori
giani ma bucur ca sunteti bine andreiu iuberat si tunsulici
clau nu mai fi suparata pe tine ..si mie andru imi vomita cand ii dau nurofen,si ii dau cate putin cate putin si o data il vad ca tusesste si oaccc tot afara...are un gust naspa care te racaie pe gat,am luat si eu sa vad cum e si mi-a provocat tuse ... pt o nopate plina de somn
bubu si eu ii mai dau de la noi diverse prostioare sa guste,dar sa guste nu sa se sature,daca ma vede ca mananc si baleste langa mine ii dau ce sa fac...cred ca nu-i face nimic un cartofior prajit ,o guritza mica de ou kinder..si eu i-am dat si cartofior si ou kinder...dar putin decat sa guste
simo multa sanatate si tie si lui sam
si noi mai papam pufuleti dar i-am scos din meniu pt ca ai mei socrii se gaseau sa-i dea numai inainte de masa ca sa-i strice foamea copilului asa ca le-am zis fain frumos ca pufuletii nu mai au ce cauta in casa...ii mai dadeam prin parc ,la plimbare dar nu f multi...cat despre primit de la altcineva am anoroc ca andru nu primeste nimic de la nimeni,a incercat o doamna intr-o zi in parc dar nu a vrut sa ia...luny nu esti nebuna pe buna dreptate nici mie nu-mi place sa primeasca orice de la oricine...daca cunosc persoana respectiva nu am nimic impotriva,uite cum i s-a intamplat lui clau cu mufarina dar daca nu-l cunosc nu sunt de acord...
naty ce vorba-i asta cum mai sa te izolezi de frica comentariilor...sa te doara undeva de comentariile nesimtitilor,ai o fetitza superba si e bine ca o ai,asta e cel mai important!!! ..o sa mearga ,o sa fie bine si tu esti o mamica fericita ca ai asa o minune de fetitza nu mai pleca urechea la toate toantele..
luny imi pare rau ca a fost mufa frichinit
kya multa sanatate sanzianei si sotului
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Helou randunime!
Ma pregatesc sa merg la nani. Am fost pana la piata si in parculet nitel cu astia mici, am papat ciorbita, apoi un castron de capsuni toti
Clau, ce super ca a dormit Rebe!
Stefu s-a trezit la 9 jumate azi, am dormit la el in camera, Vlad fiind la socrella. Nici nu l-am auzit, am dormit si eu lemn
Luny, imi pare rau ca tu n-ai dormit...e greu, dar ce sa faci??
Roxana si Kya, sanatate la burtici, sa se faca repede bine!
Naty, chiar n-are rost sa o izolezi pe Iulia!
Mai ce m-am enervat si eu azi la piata . Am intrat intr-un magazin si i-am lasat pe Vlad si Stef de-o parte, cu carutul, sa stau la rand. Si eram cu ochii doar pe ei, erau la 1 metru de mine. Si cand ne oprim Vlad e calare pe Stef, il pupa, il mangaie, se gadila, se hlizesc. Si i-a pus manutele la ochi sa faca "bau" si 2 cucoane incepusera sa-l certe efectiv pe Vlad, ca sa-l lase in pace pe asta mic ca il sufoca . Si m-am dus langa ele si le-am intrebat cum isi permit ele sa-mi certe copilul?? ca doar sunt acolo si daca eu consider ca-i face ceva rau celui mic ii atrag eu atentia! si au plecat! mama, ce m-au enervat! Na!
Hai ca ma duc la nani
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
aliceionescu spune:
Salut!
In caz ca va este utila si ca nu stiati deja treaba asta, o info: azi si maine sunt reduceri de 25% pt pici, la Carrefour. Noi n-am mers inca, speram sa ajungem mai pe seara, dupa niste incaltari si niste jucarii, eventual. Dar stiu de la Elena, care deja a fost.
Si 2 dedicatii pt. pici:
Si 2 dedicatii pt Tonic, ca am uitat sa-i ofer o floare, candva:
Mai am o datorie la Gecko, dar nu merge cu copy-paste, tre' s-o scriu de manuta, asa ca, pana atunci:
Mai vb!
Maia37 spune:
We placut fetele sau ce a mai ramas din el!Sa vad ce pot sa mai scriu ca ma chinui sa raspund si eu de trei zile la cate ceva ce s-a mai scris pe aici.Am si eu un moment mai liber acum ca mi-am hranit piciul si acum are sora-sa grija de el apoi afara la joaca.
Vad ca sunt puiuti bolnavi de enteroviroza si stiu ca-i tare greu pentru mamici si pentru ei dar eu vara trecuta am trecut cu Vlad printr-o enteroviroza luata de la copii din fata blocului care rand pe rand au fost bolnavi si apoi si Vlad.Ei sunt mici si le era drag de Vlad si eu nu aveam de unde sti ca poate lua si pe calea aerului viroza asta nenorocita dupa care am avut de tras o saptamana.Nu a facut febra mare atunci dar kk era subtire si urat mirositor.Ce pot spune despre asta e ca daca puiutul se simte bine trebuie scos afara si trebuie tinut regim strict,consum de lichide si buna dispozitie daca se poate
Livi-despre senzatia care o ai cred ca majoritatea mamicilor care doresc sa fie perfecte o au si cred ca pe crenguta noastra toate mamele-s perfecteStiu ca s-a discutat despre asta si eu sunt de parerea ca trebuie sa schimbi laboratorul caci eu am patit-o cu Andra urat de tot din cauza unui laborator pe vremea aia renumit in C-ta.Si Vlad al meu manca de toate inainte si bine dar de o perioada incoace nu-l mai recunosc atat de marait este ca ma scoate din sarite cateodata.El bea dimineata 250 lapte apoi la pranz 200-250 si seara 250 cu cereale.De exemplu dupa fitze nenumarate a mancat seara snitel de pui cu castravete si apoi laptele cu cereale 250.
Naty-Mare si frumoasa Iulia ta si seamana parca cu tineApoi in legatura cu aftele cred ca le-a luat de la cresa.Vlad mananca si el salata si tot asa maruntita si putina ceapa..In legatura cu faptul ca Iulia nu merge sa stii ca pe nimeni nu trebuie sa interezeze de copilul tau caci nimeni nu te-a ajutat sau ti-a dat ceva.Numai tu stii cat ai tras cu ea si acum e mare si crescuta bine,e sanatoasa si tot ce-si doreste un parinte.Nu trebuie sa dai explicatii nimanui de ce nu merge fata sau mai stiu eu ce.Multe "binevoitoare"intra in vorba singure sau dau sfaturi gratuite ca apoi sa le rastalmaceasca.Lasa fata sa interactioneze cu copii si mergi linistita in parcuri fara retineri si sa n-ai treaba cu nimeni.Asta e parerea mea Naty.Pe Iulia
puppa- asa sunt unele"duoamne" in parc la plimbare cu copii.Eu inteleg fumatorii ca si eu am fumat dar nu in fata copiilor si mai ales sa le suflu in nas.Ii multumesc lui Vlad ca m-am lasat
bubu- ma bucur pentru rezultatul bun al analizelorTotdeauna eram cea mai fericita cand primeam analizele si rezultatul lor era bunSuper replica ce-ai dat-o batraneilor ce n-au ce face si sanatate randunoiului!
mstela- ai incercat lapte cu gust de vanilie de la humana?Vlad l-a acceptat pe acesta dupa ce l-am intarcat pentru ca adora vanilia si am avut mari temeri ca nu va mai bea niciun tip de lapte dupa multe incercari nereusite pe perioada alaptarii
raluca 2107-eu am dat lui Vlad cu glicerina cu nistatin care-i amar si i-a trecut.Avea si el intre buza de jos si gingie pete albe si usor rosii.A trecut in cateva zile si-i dadeam cand dormea ca altfel plangea.
mimonix-Vladutzu baschetbalistul si vorbaretul la telefon.Iar lui Teo felicitari pentru cele 3 kg in minusSi Vlad cum pun mana pe telefon trebuie sa mi-l ia sa vorbesca el intai si apoi mi-l da dupa ce butoneaza el.
Gecho-Chiar daca-i cu intarziere te rog sa accepti sincerele felicitari din partea mea,casa de piatra si fericire.Iata ca noi am aniversat pe 23 mai 17 ani de casatorie si pentru prima data am uitatCe rau mi-a parut ca ocupata de gandurile mele am uitat dupa atatia ani si am primit felicitarile de rigoare de la randunoi de peste mari si tari.Zau ca mi-a fost jena si de aceea iti scriu despre asta ca sa nu fii suparata pe randunoiul tau ca a uitat ca se mai intamplaTe apasat
luny-Imi pare rau pentru puiutul tau...Ai perfecta dreptate traim intr-o lume nebuna si de grija ce le-o purtam puilor nostri putem parea si noi la fel dar nu-i deloc asa.E bine sa nu primesca copilul de la straini nimic dar vezi ca nu totdeauna e asa.Copii sunt copii si poftesc nu avem ce le face iar eu ca si tine l-as Meru am avut slabiciune pentru fete..dar acum Vlad e "barbatul"meu fatalSa se faca bine randunoiul si micuta ta!
Roxana-Sanatate Aminei!Eu cred ca-i enteroviroza care bantuie acum.
sovi-
clauclau-si eu dorm bine de vreo sapt. adica nu ma mai trezeste des ca atunci cand alaptam.Bine ca mananca Rebeca fara nazuri si probleme si Vlad are placerea deosebita de a rupe hartia igienica prin casa.Doar 55,5 kg ai?Moamaaaa,cum ai reusit?In ceea ce priveste soarele de la ora 12 eu cred ca-i bine ca o dai cu crema si nu intereseaza pe nimeni ce faci tu...
Ramo- bine ca a papat puiutul!
mikydoozza-De unde ai luat d3 injectabil ca la noi in tara nu se mai gaseste iar eu incerc prin cineva din Italia sa-i iau lui Vlad ca a reiesit din fosfataza alcalina ca ar avea rahitism intr-o forma mai usoara dar...o are.Abia la jumatatea lunii viitoare cred ca o sa am fiolele si astept de vreo luna.
Va pupic pe toate si n-am vrut sa va plictisesc!
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
Maia37 spune:
Moaammaaa cat am scris!
aliceionescu sa stii ca vlad a primit cu bucurie dedicatia ta!
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
mihatp spune:
-ici randunici
am intrat sa va salut, sunt rupta de oboseala, ieri am fost la starea civila a cuplului la care le suntem nasi in 4 iulie si se pare ca orice program in plus pentru mine e prea mult. am realizat ca nici nu mai tin minte cand nu am fost obosita. simt oboseala ca si cum acum face parte din personalitatea mea si nu-mi place deloc ce-am descoperit
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Mihatp, dar tu ai toate motivele sa fii obosita...Ce te faci ca uite si eu ma simt la fel si nu am aceleasi motive. Mi-am facut si niste analize dealtfel, ca nu mai am facute de cand am nascut, luni o sa am rezultatele.
Ciuperci si eu am vrut sa-i dau Iuliei si soacra-mea m-a sfatuit sa mai stau, ca-s grele.
Iar doarme Iulia de vreo 3 ore! (e drept, azi e singurul somn, a fost in picioare de la 7 pana la 14, e de inteles ca-i rupta). Am fost si noi in Botanica unde au explodat trandafirii, era plin de lume, cu greu am convins mandra sa se mai dea si ea jos din carut si sa mai mearga, in final s-a pus in c*r in iarba si a inceput sa culeaga iarba, flori si frunze si sa le manance linistita; eu in timpul asta vorbeam la tel cu Tuchita (care e obosita dar bine si are de o sapt calculatorul stricat) si la un moment dat s-a pus Iulia mea pe icnit a voma, pesemne i se lipise vreo frunza pe cerul gurii si vreo 5 minte m-am luptat sa o "resuscit"
Mai fetelor, de copii nu o izolez, deloc chiar. Cu adultii am eu de furca din cauza comentariilor. In fine, admit intrutotul ca deja mi-ar trebui psihiatru, pt ca am ajuns sa visez si noaptea ca Iulia merge singura, deci am una grande problema la capello
Tocmai m-a sunat, in timp ce va scriam, Roxana ca s-a internat la Medlife cu Amira, a dus-o cu febra 40, varsaturi si scaune diareice mirositoare-90% tot rotavirus e. Acum e pe perfuzie. Sa le uram sanatate!
Si apropo de asta-cand Roxana a intrebat daca sa o scoata afara pe Amira si mai multe i-ati raspuns ca da, ma pregateam cu uimire sa (ma) intreb in scris daca nu cumva sunt eu o exagerata, caci mie nici prin gand nu mi-ar da sa scot afara un copil care face de 2 zile febra pana la 39. In plus, asta inseamna o infectie care, pana te lamuresti ce e, inseamna un potential de a infecta alti copii prin parc (baiatul de la cresa care i-a dat si Iuliei din parc a luat rotavirusul care e FOARTE contagios!). Cred ca si la asta mai trebuie sa ne gandim...iata, Amira scoasa acum ar fi fost poate o "bomba" de rotavirus. Nu vreau sa fiu gresit inteleasa, fiecare face cum crede, e ff bine sa scoatem copiii la aer dar un pic de prudenta atunci cand ei nu sunt bine nu strica.
Si mai vreau sa va spun ca Tuchi da marti examenul pt definitivarea pe post, are morcov mare in , nu va putea intra pe forum insa i-am zis ca ne mobilizam si prafuitele vor fi scoase la inaintare.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Naty,multumim de vesti.eu chiar i-am zis Roxanei sa nu o scoata pe Amira afara,si din cate tin minte si Clau a zis acelasi lucru!sa dea DD sa se refaca repede draguta de Amira.
Cata,scoatem agitatele
Alice,stiam de carrfour.multumim de dedicatii
Maia,WoW 17 ani de casatorie????Multi,multi inainte
Oana , Ramo si Mihava !fug ca am lasat copii singuri afara
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008