Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, ai dreptate, corectez, "mai multe"
Tu ce faci, esti bine?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

S-a dus Geo la copii!Da,Naty,sunt mai bine.nu a mai avut nici o durere.multumesc ca m-ai linistit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eiii, astept sa se faca papica, am bagat somnic pana la 6 jumate toata gasca

Maia, culmea, ca tanti alea nu erau deloc batrane, erau de-o seama cu mama
La multi ani fericiti!!

Naty, nici eu nu scot piticii afara cand au febra...nici macar pe Vlad nu l-am scos cateva zile dupa febra, de frica...
Imi pare rau de Amira...of, ce virus pacatos...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

maia , d3-ul injectabil l-am comandat din germania. am avut pe cineva acolo si mi l-a si adus. a costat 25 euro cutia cu 5 injectii. la mine s-a rezolvat destul de repede. cam o saptamana de cand am trimis reteta.stiu ca la noi nu exista.

amira sanatate multa puiutei. noi am mers de la inceput pe mana pediatrei si i-am facut rotarixul la 2 si la 3 lunisoare .

clau super vacanta va asteapta. corfu!! noi am rezervat aici pe melagurile noastre, tocmai din motivul sa fim cat mai aproape si sa nu mergem prea mult cu masina. am luat un apartament in hotel acapulco-eforie. sper sa fie ok.

naty noi azi am petrecut toata ziua prin moghioros. in 2 reprize. de la 11 la 13 si apoi de la 17 la 20. a fost super. dimineata erau astia cu campania lor si am primit o gramada de cutii de fanta si ciocolate. nu are cine sa le manance dar... le dam la musafiri.
apropos azi am facut o supita pt alexia de a papat tot familionul am pus piept de pui, ceapa, ardei,morcov, telina, fasole verde, cartof, dovlecel, taitei de casa , 2 oua batute si patrunjel. ce a iesit nu pot sa va descriu. dar la gust miammmmmmm. a papat ali un castronel plin.nu l-am mai bagat la blender ,am taiat doar carnita mai micuta si a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miky, initial am vrut si eu sa merg in Moghioros dar mi s-a facut dor de Botanica si stiam ca au inflorit trandafirii si e mirific...Apoi, cum am scris, Iulia a dormit o gramada si cand s-a trezit ne-am mai plimbat toti trei prin cartier unde deja au inflorit teii si am stat la o terasa iar mandra a baut o cana intreaga de fresh de portocale

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am fost si noi azi in oras... prin Centru, apoi prin parcul central... S-au distrat picii, a fost bine, mai vrem .

Sanatate puilor bolnavi!

Tuchi, bafta multa!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchi multa bafta si doamne ajuta

naty nici eu nu il scot pe andru afara daca are febra la fel am sfatuit-o si pe roxana...imi pare rau pt ea si pt puiutza mica...doamne ajuta sa fie bine...

maia mda a papacit ieri dar azi iar a refuzat...de dimineata i-am dat lapte am zis sa nu-l mai stresez,la pranz i-am facut un piure cu cartof ,morcov,ceapa verde ,unt si ficatel de pui..nu am reusit sa-i dau decat 3 linguritze,l-am mai lasat vreo ora ,am mai fost pe afara si am incercat din nou la fel refuzat refuzat...ridica mana stanga sus si ma impinge si daca insist se pune pe palns...l-am lasat ,l-am pregatit de nani si i-am dat laptic...pe la ora 17 am incercat sa-i dau branza almette cu cartofior fiert .. abia am reusit sa-l fac sa ia vreo 5 linguritze ,nu am avut ce sa-i fac ,l-am amanat pana la ora 18 si am zis sa mai incerc la fel m-a refuzat de n-spe mii de ori....l-am lasat in pace...am plecat la plimbare...am venit acasa pe la ora 20 ,i-am pregatit un iaurtel cu cereale ...nici macar iaurtelul nu a vrut sa manance...era preferatul lui a incercat catalin,a incercat fratele meu sa-i dea,i-am schimbat si locatia,l-am dus in bucatarie(el manca in camera lui) ,l-am pus in scaun,cu noi la masa mancand si noi si degeaba..asa ca in disperarea mea ca nu a vrut sa manance nimci toata ziua am pus mana pe o feliutza de parizer de pui(nu iubesc mezelurile,nu-mi plac)cu o feliutza de paine si i le-am pus pe masuta lui si a papacit tot...ce sa inteleg????ii e foame dar cand ma vede cu linguritza ma refuza,plange si nu deschide guritza sub nici o formacred ac vrea sa manance singur..ce as putea sa-i dau sa manance cu manutza lui....carne daca-i dau se ineaca ...off e grea meseria asta de mama...cand se plangeau mamicile dadeam sfaturi ca o sa treaca si uite ca ajunsei si eu in situatia asta si-mi vine sa plang,sa ma urc pe pereti

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

aaa in schimb bea apa intruna...in parc la un moment dat nu mai puteam sa-i mai iau biberonul din mana ca statea numai cu el in gura sa bea apa,la masa la fel cere apa apa...tot timpul ...am citit ca e bine sa bea apa multa ,ca si la masa e bine sa bea apa ..ii dau oridecate ori imi cere dar ce bine ar fi sa si manance nu sa bea apa intruna...offoooo cred ac v-am disperat cu porblema mea dar imi cer scuze asa ma mai relaxez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Ramo, nu vezi ca sunt pe toane copiii astia?? daca il fortezi o sa dureze mai mult perioada asta...pune-i in farfuriuta bucatele de branzica, paine, bucati de fructe, poate asa papa el ce vrea...cereale cu lapte nu vrea, din castronel? alea cu biscuiti de la Milupa sunt pt. mofturosi , sunt f. bune la gust...Eu am facut niste legume la cuptor cu pui si a papat Stef dovlecel la cuptor, super cremos si bun si un morcovel cu putina carnita. Iar la 6 nu i-am mai dat iaurt, ci 7 cereale, de la Milupa, in castronel. Si alea sunt f. gustoase.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Of, Ramo, nu vezi ca sunt pe toane copiii astia?? daca il fortezi o sa dureze mai mult perioada asta...pune-i in farfuriuta bucatele de branzica, paine, bucati de fructe, poate asa papa el ce vrea...cereale cu lapte nu vrea, din castronel? alea cu biscuiti de la Milupa sunt pt. mofturosi , sunt f. bune la gust...Eu am facut niste legume la cuptor cu pui si a papat Stef dovlecel la cuptor, super cremos si bun si un morcovel cu putina carnita. Iar la 6 nu i-am mai dat iaurt, ci 7 cereale, de la Milupa, in castronel. Si alea sunt f. gustoase.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

mda mai oana asa-i toti au toane...nu vrea nimic cu linguritza nimic din castronel...am sa incerc sa-i dau numai bucatele sa mai uite de linguritza....cat despre reteta ta am vazut-o

Mergi la inceput