Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
Au devastat casa si acu is obositi.Repede cat dorm astia bag si eu un ceai, o tigara si apoi fug sa ma spal pe cap,ca altfel fac paduchi![]()
Apropo de ceaiuri au scos astia de la Fares o multime de ceaiuri faine,asa ca de cand ma chinui sa renunt la Pepsi m-am aprovizionat.
Va pup fug in baie,sa nu ma spuneti.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
vio da cum de ai racit maica? te-a tras segur vreu corent. dai cu ceai si lamaie multa. sanatate maxima.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Ana68 spune:
Delphinaso...chiar ca-s andercavar...si iti dai seama?!Io-s dobrogeanca,al meu e ardelean si din noi o iesit o mandrete de banateanca ciufuta....![]()
Vio,pai deja am inceput sa uit de helcrotonicha....nici nu ma asteptam sa uit asa curand de fumezare...nici nu-mi trebuie si nici nu vreau...iar electronica pufaiesc...cum sa spun?rar...dimineata la cafea si pe seara,in restul zilei...un fum,doua maxim...pot sa nici sa nu fac asta,dar inca ma prostesc...nici nu simt nevoia...Sincer,nu-mi vine sa cred cat de usor am renunat la tigara normala...si fumez de la 18 ani...![]()
![]()
Miha umflatelu'...sa inteleg ca don'soara ta a avut party de ziua de azi?sau sunt eu pe aratura?![]()
Dodolica draga...pup frumosii!Faine pozici!Sa-ti traiasca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas Dodo vazut pozele...frumosi foc. |
Delphi multumesc de aprecieriBazar pentru Bogdan-Andrei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Dodo,pupici lui Donu sa-i treaca supararea ![]() si astia sa nu bucure toti copii de ziua lor!mai bine nu mai faceau nimic ![]() |
Adevar ai grait

Bazar pentru Bogdan-Andrei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ana68 Dodolica draga...pup frumosii!Faine pozici!Sa-ti traiasca! |
Multumesc la felAnuska de la est la vest
Bazar pentru Bogdan-Andrei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
andata spune:
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
A auzit vreuna dintre voi de medicamentele "Azitrox" si "Lomexin" si le-a luat in perioada sarcinii?
Problema e ca eu trebuie sa le iau, dar cum sunt foarte scumpe pt mine acum (cam 300 ron tot tratamentul), am fost la doctorita de familie sa mi le dea cu reducere. Ea a spus insa ca sunt prea puternice si nici nu se gandeste sa imi dea asa ceva pe reteta , chiar daca ma supar pe ea si schimb medicul de familie. E chiar asa de rau?
Din ce am cautat eu pe net, nu ar fi efecte secundare dovedite la gravide.
Deci, daca stiti ceva, va rog mult sa imi spuneti.
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/
Delphinas spune:
andata despre azitrox stiu ca e un antibiotic cam puternic. acum depinde de ce dozaj ti-a dat?
lomexim am eu un ovul acasa si chiar m-am uitat pe prospect si scrie ca daca esti gravida sau alaptezi sa te adresezi medicului.
acum sincera sa fiu eu una nu as lua...si stiu asta de la fosta dr de fam...cand eram gravida cu mazarica si mie mi s-a prescris din asta si mi-a zis mai bine nu. nu au fost descoperite anomalii sau copii cu deficiente. acum nu stiu ce sa zic. un medic stie mai bine. daca totusi iti va fi recomandat, un ovul ti-l dau eu, e valabil pana in luna a 10/2009 si eu nu-l folosesc.
un singur ovul atat de mult...ca acum ii vazui si pretul...oricum oferta e valabila, fara nici un fel de remuneratie in schimb. dar numai daca dr isi va da ok-ul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
dragele mele prietene eu asa nu mai pot. pt mine urmeaza un divort cu cantec. dau divort de soacra ca nu se mai poate. azi am vazut cat de parsiva si nesimtita poate fi.
ne-a sunat mama mea sa ne cheme pana la ea la magazin sa ne dea ceva de ziua copilului, dupa ce ieri imi imprumutase niste bani. vreau sa va zic ca mama ar da orice sa ne fie bine si ne ajuta chiar mai mult decat poate uneori, chiar si fara sa stie alice(aka tata) eram pe punctul de plecare de la mama de la magazin si o vad pe soacramea, mergea ca un om normal, cu mainile pe langa ea....si cand a dat cu ochii de noi, imediat a dus mana la gura. venea de la dentist. ii scosese un colt. vai biata mu*iere nici nu mai putea vorbi de durere...cred ca nici undeva nu o durea...dar teatru sa traiasca si max un babalau care pune botu. in fine, ajunge langa noi, se tinea si de cap de acum. probabil ii urcase prostia la cap si o durea. mai ca avea volumul putin dat peste treapta 1. buunnn
mama si-a dat seama de circu ei si ne-a lasat. max induiosat pana intre craci si mai sus o palma..."vai da te doare?" si eu in gand:"o doare prostia baaa" ea mima niste raspunsuri si asa se mai vaita de durere si intr-o secunda ne intersectam privirile. noi doua: din priviri i-am zis cat e de scorpie si prefacuta, mincinoasa. ea a pus capu in pamant si mai parca isi revenea de acum. deja volumul era la 1 jumate. parca o auzeam ceva mai bine.
si max ca un bleg galant"vai da nu suntem cu masina sa te duc acasa." stiti cum se face paru la aia din desene animate cand baga degetele in priza??? exact asa se facu si al meu...deja ma uitam in umbra si ma vedeam ciufata. eu imi savuram inghetata de la mama. era asa de buna
si dintr-o data max scapa un porumbel:"da sa luam un taxi pana acasa si de acolo te duc cu masina" si ma uit la el cu ochii plin de nervi si ii zic ca nu am portmoneul la mine si nici cardu. da eu bani aveam, la locum magic, intre
el nici atat. daca nu am eu, el nu-si bate capu. sa mergem pe jos....si baba oo gonea ca stia ca o asteapta masina la scara...si eu o lalaiam pe strada, ma jucam cu matzili eu care am oroare la asa ceva, ma salutam cu toti cei ce-ii intalneam...faze de dusa cu sorcova...a ca nu v-am zis...stiti cum am remarcat-o pe tabeba intr-o multime de oameni? era imbracata precum o sorcova...toate culorile curcubeului erau puse pe ea si mi-a sarit in ochi. ajungem acasa, ii zic lu max ca nu merg, am de calcat...da eu nu aveam chef de ea...imi iau restu de cadoaie de la mama si cand sa ma despart de el vad ca baba o lua usurel la talpa spre locul din fata...poftim???
auzi ala e locul meu...nici dupa ce mor nu se urca nimeni in locul meu. mama, si doar e masina cumparata pe numele ei, din resprect, din nu stiu ce, daca se nimereste sa vina cu max sa ma ia de la munca nu urca pe locul meu. e locul stapanei. si ea cucoana tzop in fata. deodata am zis ca merg si eu. dar ea sa se simta sa-mi cedeze locu, nimic tata. si o ajung dintr-un pas si cand a deschis portiera eu tzop pe scaun....si ii multumesc ranjind...
s-o crezi tu...si max si-a dat cu seama ca masa a gafat-o naspa azi. acum e plecat, dar cand vine ii bag actele de divort sub nas si adio masa...
si eu asa o sa mai
sa mearga bine la culturile oamenilor si sa aiba rod la camp...de o sa ma pomeneasca toti.
daca ieri ceream peretii liberi, azi ii cedez.
andru cred ca incep sa devin mai nesimtita. jos militaria....

pe soacra`mea
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
andata spune:
Delphi, multumesc mult pt raspuns. Lomexin trebuie sa iau doar 2 ovule, unul l-am luat deja sambata. Pe prospect scrie la 3 zile, asa ca maine o sa mai iau unul. Nu as vrea sa te deranjez, nici nu stiu daca as putea ajunge pana la tine ca sa intru in posesia celui oferit. Iti multumesc insa oricum pentru generoasa ta oferta.
Amandoua medicamentele mi-au fost prescrise de medicul Chazli, in care am incredere deplina. Asa ca ce zice doctorita de familie e abia pe locul II.
Cu soacra vad ca ai viata grea. Nu-ti pot spune sa lasi de la tine sau sa nu pui la suflet, ca stiu cat de greu e. Totusi, fii fericita ca nu locuiti cu ea. Eu stau cu socru-meu si azi am avut nevoie de toata stapanirea ca sa nu ma cert urat cu el. Fii-mea a castigat printre altele la concursul de pescuit o mulineta pe care a lasat-o la tata ca sa o aranjeze. Si socru-meu a intrebat-o ca de ce i-a dat-o lui bunu, ca, vezi doamne, o sa o vanda pentru bani, si ca mai bine i-ar fi dat-o lui. De parca tata s-ar bucura la premiul lui fii-mea. Dar socru-meu nu se gandeste ca tata a platit inscrierea la concurs, ca nu are pompa de benzina in gradina ca sa o duca pe fii-mea pana la locul concursului, ca i-a luat pana acum o gramada de undite si alte echipamente din banii lui. Cum sa se bucure el atunci de premiul copilei si sa il faca bani? Zau ca imi venea sa il iau de gat si sa dau cu el de pamant. Dar ma stapanesc ca nu vreau sa ma enervez prea tare in perioada asta.
Asa ca macar pot empatiza cu tine si sa stiu prin ce treci si cat te consuma un episod din asta.
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/