Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

andata ti-l trimit prin posta daca vrei...eu una chiar nu am la ce sa-l folosesc. daca mai ai nevoie, sicer apeleaza...ca stiu ca nu-s chiar ieftine.
legat de socri...feresca-ma sfantu sa stau cu ea. mai ales in casa ei. plec mai bine in lumea mea si cu ea nu stau. intr-o faza luteala a mintii lui blonzi, adica a lu max, a zis ca daca va fi sa plece sa se faca si el cu ochi albastri si nu vreau sa stau cu ai mei, sa ma duc sa stau la masa... da ce am mancat matraguna? si am baut gaz lampant???
dar sa stea ea la mine in casa...mai mult o zi....da e mult ma....o dau eu afara...asta ii va astepta si pe minunatii din tarile calde...aviz, daca citesc....sa nu cumva sa imi treaca pragulbcasei, in secunda doi il trec inapoi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Delphi, multumesc mult, dar nu e nevoie sa te complici. Maine iau oricum reteta, nu ma las. Azitrox-ul ma ingrijoreaza, ca ala e scump.
Cu socru-meu stam de aproape 18 ani, ca soacra-mea e moarta de mult, din '89. Si ne-am gandit mult cand ne-am casatorit, pisati si de restul familiei, ca unde sa il lasam pe el, barbat singur, sa se descurce singur? Ca nu era obisnuit sa faca nimic. A fost singura decizie pe care o regret si acum. Si pe masura ce a imbatranit si s-a prostit si mai rau, cu atat mai mult mi-a fost greu sa il dau afara.
M-a pistonat mereu si a incercat sa-mi intoarca si copiii impotriva. Ciuda lui acum e ca nu mai tine acum, copiii s-au marit si pricep singuri ce se intampla. Cred ca deja e vb de scleroza...

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hallo, chicas, si la multi ani de 1 iunie!
bazzai si eu prin zona dar nu prea am spor la scris

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mahala...unde esti?pai bine ne sade pe pagina doi????

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

fetele ...multumesc pentru sustinere

Se pare ca abia acum incep sa realizez si sa constientizez despartirea ...nu am avut timp nici sa respir ,totul a decurs ca pe banda ...m-am stresat si enervat in momentul cand fiecare avea cate o idee in privinta ritualului inmormantarii, noroc ca a avut cine sa ma calmeze,mai bine spus sa ma tina

Va ...am citit tot ce ati scris ...

Nu i-am spus Claudiei nimic,nici nu stiu cum ...cand ne-au murit cainii am tot inventat pretexte ... pe teddy ca l-a luat cineva ,pe Bruno ca l-am dus la spital ...de ie intreaba rar,dar de bunicu ce sa-i spun ? ca e la spital,dar tot v-a trebui sa mergem la cimitir ...ea e mai sensibila si mie teama sa nu aiba un soc ...dati-mi idei ,ceva sa fie cat de cat realist ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

neata stilatelor
pt toata lumea...dupa bunul plac si in cantitatile dorite: la vaza, la damingeana, la butoi... dupa nevoia fiecareia.
iulia te inteleg si sunt alaturi de tine. si imi pare rau ca nu mi-a iesit ce mi-am propus. dar tu stii ca noi ti-am trimis toate gandurile noastre bune si toata puterea.
legat de Caludia...nu stiu ce sa spun. cand a murit bunicu de pe tata aveam 3 ani, cam asa...si m-au luat ai mei cu ei. doar cateva franturi din copilarie imi amintesc de el si inmormantarea. si cand am mai crescut ai mei mi-au zis ca s-a dus la ceruri, ca o boala grea l-a trimis la DD. cu copii e chiar mai dificil. noi astia mai marii mai trecem cum mai trecem, dar copii sunt mai sensibili. poate mamicile cu copii te pot ajuta mai mult.
o pt tine si multa putere in continuare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

fetele ...multumesc pentru sustinere

Se pare ca abia acum incep sa realizez si sa constientizez despartirea ...nu am avut timp nici sa respir ,totul a decurs ca pe banda ...m-am stresat si enervat in momentul cand fiecare avea cate o idee in privinta ritualului inmormantarii, noroc ca a avut cine sa ma calmeze,mai bine spus sa ma tina

Va ...am citit tot ce ati scris ...

Nu i-am spus Claudiei nimic,nici nu stiu cum ...cand ne-au murit cainii am tot inventat pretexte ... pe teddy ca l-a luat cineva ,pe Bruno ca l-am dus la spital ...de ie intreaba rar,dar de bunicu ce sa-i spun ? ca e la spital,dar tot v-a trebui sa mergem la cimitir ...ea e mai sensibila si mie teama sa nu aiba un soc ...dati-mi idei ,ceva sa fie cat de cat realist ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

off,iulia....dupa ce ca in momente de astea esti devastat,asa se intamla,mai apare cate unul care vezi doamne le stie pe toate...
cat despre ce sa ii spui claudiei chiar nu stiu ce as putea sa iti spun...
acum depinde tare mult de ea,de cat de mult si-a iubit bunicul....eu,cand mi-a murit bunica din partea tatalui,pe care o iubam foarte mult,aveam 9 ani,mai mare cu un an decat claudia...am acceptat bine adevarul,ba chiar am participat si la inmormantare...
dar este greu...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

delphimultam de cafea....
mi-am adus aminte ca anul asta,in mai tatal meu a facut 9 ani de cand a murit...si cam departe de noi,este inmormantat in vaslui..(poate ajungem in vara la el....).ideea este ca atunci cand a murit andreea avea 3 ani,si la 40 de zile,la cimitir,preotul citeste acolo si la un moment dat toarna vin pe mormant...dupa slujba,andreea statea asa atenta si concentrata,se ridica,ia sticla de vin si 4-5 biscuiti si le arunca pe mormant...si zice"ia,tataie dan,mananca si bea"...toata lumea a inceput sa rada....din plans o dadusem in ras.....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O
ideea este ca atunci cand a murit andreea avea 3 ani,si la 40 de zile,la cimitir,preotul citeste acolo si la un moment dat toarna vin pe mormant...dupa slujba,andreea statea asa atenta si concentrata,se ridica,ia sticla de vin si 4-5 biscuiti si le arunca pe mormant...si zice"ia,tataie dan,mananca si bea"...toata lumea a inceput sa rada....din plans o dadusem in ras.....

asa e...simpatici sunt cei mici. pai daca veniti call me...si vezi ca eu o sa am grija sa va pozez.

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Miha umflatelu'...sa inteleg ca don'soara ta a avut party de ziua de azi?sau sunt eu pe aratura?

ana,don'soara mea a avut party sambata la ziua unei colege,ieri nu a facut scoala,in schimb a avut meditatii la engleza si a dormit mult....este foarte obosita,de cand cu terapia lui mihaitza se trezeste toata casa....off,si ma gandesc ca vine vacanta si ea tot la 7.30 se va trezi(doarme cu mihaita in aceeasi camera si inevitabil se trezeste si ea),dar macar va dormi la pranz..
in alta ordine de idei,ai fost putin pe aratura!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput