Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 12
kay spune:
eu si piatra mea dentara va spunem buna dimineata ! azi merg sa o scot, abia astept !!! dar shhh, ca nu stie, ea crede ca o plac...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay eu si piatra mea dentara va spunem buna dimineata ! azi merg sa o scot, abia astept !!! dar shhh, ca nu stie, ea crede ca o plac... |
ssshhtttt....nu suflam o vorbulita...nimic....ne dam pe silent. sa ne pui o poza cu dintisorii sclipiciosi
S ce mai face?
LA MULTI ANI tuturor copiilor. si noua si sotilor nostri...ce cadou sa ii iau eu azi lu max?? am cartea lui florin "jurnal de tatic" dar aia am zis ca i-o dau cand ii dau si vestea ca dev a oprit rusii la granita timp de 9 luni. nu stie de ea, e pitita bine, la vedere sa nu ma scotoceasca si....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Ana68 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas Ana banateanca noastra draga...ai vazut ca ti-am laudat echipa...mi-au placut cum au jucat campionatu asta. si mi-as dori sa le dea cele 6 puncte luate. Tot banatu-i fruncea mai! ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasa |
Delphinasule,
banateanca nu-sIar la fotbal...sunt tufa de Venetia...io tin cu cine bate...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mihaela77O spune:
delphi,ana-i constanteanca de a mea....
am fugit,termina mihaita terapia,ma duc sa-i pregatesc papica...ne mai vedem dupa-amiaza!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
deci ana e undercuvertura...e constanteanta banateanca....care v-a sa zica....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
am plecat la dintolog
!
Va pup si va scriu daca m-a durut, ca sa o zmotociti pe tanti doftora
! er prima data cand merg la dentist ca sa tratez ceva... pana acum am mers doar pt controale, iar dintii mei sunt sanatosi tun
!
va
si ne auzim diseaaaara tarziu !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O 'neata,mahala!nu stiu cine a dat coffe,dar multam...ca de obicei sunt chioara de somn...am racit si am o tuse urata,care m-a tinut treaza o ora si azi noapte...eu in loc sa dorm,aveam un tantum in gura si asteptam sa-si faca efectul am obtinut aprobarea administratorilor,forumului si am deschis subiect doar cu teledon la umanitare,asa cum mi-a sugerat anca! ![]() in rest nimic nou..terapie,la greu,de azi facem 8 ore... ![]() |
Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Noi ne-am intors din parc;copii au primit o ciocolata mare din partea primarului s-au jucat si urmarit spectacol
Am un copil necajit si-a dorit "101 Dalmatieni"(cartea de la ziarul adevaru' de azi)dar...
au adus in Navodari 20 de buc si s-au dat pana la noi.Nici pe Cleopatra lui stratan nu am mai prins-o prin urmare mi-am insarcinat husbandul sa nu vina fara un cadou cat de mic la Donu'

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
Dodo
vazut pozele...frumosi foc.
si max mi-a plans lunea trecuta ca el de nu a primit cartea de la ziar? mai omule ai niste ani totusi....da ce ca sa fie acolo pt kupii nostri...mie imi spui, tu care numai la desene te uiti?? 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
La multi ani copiilor! ...siu mai mici si mai mari![]()
si multe floricele 

Ana,voiam sa zic
electronica mea s-a ars
si ce buna a fost !!! 3 saptamani n-am mai pus tigare in gura ![]()
asa ca ai girja cu ea...nu abuza 
Dodo,pupici lui Donu sa-i treaca supararea
si astia sa nu bucure toti copii de ziua lor!mai bine nu mai faceau nimic 
Delfinuto

Oana,bafta la dintzar ...asa sa vii de acolo ![]()
ma intorc la treburi....mai,si sunt racita de mor!!!...da' nu am porcina
...sper![]()
pupici
pt toata mahalaua
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!