Gravidute si mamici de Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 9
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_82 Buna fetelor Chiar am vb ultima oara cd am fost la control cu dr.Popescu despre asistenta la nastere si am fost foarte dezamagita. Mi-a spus k nu va garanta k poate veni la nastere, este foarte ocupat,dk se nimereste cd este de servici e bn, altfel........La telefon de asemenea nu poate raspunde mereu pt k este ocupat, deci degeaba am sa incerc sa-l anunt k voi naste. Am ramas fara cuvinte, nu a incercat deloc sa ma linisteasca, mi-a zis doar k vom vedea atunci(ceea ce nu stiu ce inseamna). Am plans toata seara, sotul nici nu mai stia ce sa-mi faca. Problema mea este k mereu l-am comparat cu Dr Ionus, care este si singurul motiv pt care am ramas sa nasc in Sibiu, fiind ruda cu el nu mi-am facut griji...iar acum a urmat socul....asta e. Imi cer scuze k sunt atat de inversunata dar inca nu mi-am revenit. Nu-ti pot spune de cezariana nimic pt k nu am discutat cu el, in pricipiu as vrea sa nasc natural. Alta problema este asistenta, dupa cum ai spus si tu, este mereu langa el parca lipita cu super glue.(apropo...o cheama tot Popescu) Sper din tot sufletul k in cazul tau sa decurga totul mai bine si te rog sa-mi povestesti si mie ce iti spune, dk vei vb cu el. Mai am o rugaminte la mamicile de pe forum.....va rog sa-mi spuneti dk exagerez....multa lume imi spune k nu are importanta ce medicul ci moasa. Of ![]() PUPICI LA BURTICI SI MAMICI ![]() |
sincer...eu am nascut cu doctor...se facea ca era acolo..dar nu a primit nimic pt ca el fiind plecat duminica cand am iesit din spital pe proprie raspundere..a fost tare haios oricum,si rabdator...mi-a spus ca bebele meu e grabit sa iasa,si sa ma vada....a vb fr frumos,moasele erau 2 in jurum meu,2 asistente...el ma cusut...mi-a dat 5 injectii cu oxitocina,cert e ca stia ca sunt din italia si asta e...moasa a fost draguta,mi-a facut injectiile pt dilatare...apoi nu mai stiu cum au debutat lucrurile ca am avut dureri non-stop si nu am avut timp sa ma gandesc ce si cum...daca e sa dau timpul inapoi,pot spune ca am avut o nastere reusita,nu sa intamplat nimic rau cu mine,am fost tratat destul de bine la nastere.problema a fost dupa,acolo a fost groaznic,sa te trezesti cu un bebe in brate,dureri,cusaturi,fara apa calda,baie adevarat sa te mai racoresti....dar pe ansamblu,am reusit...am un bebe sanatos,eu nu am nici o urmare naspa duin timpul nasterii,si te rog nu te mai speria ....acolo timpul trece repede..durerile sunt aceleasi si daca te intreba cineva din 5 in 5 min cum esti,durerea nu ti-o ia nimeni....
Apropo,eu am nascut cu dr Vulcan,chiar cand o sa merg in tara,am sa trec la cabinet si am sa ii multumesc pt tot ce a facut pt mine..
de
Christian Ionut
neliaCris spune:
vrioam sa spun 5 injectii,dar nu cu occitocina,ci cu nu mai stiu cum ii spunea,pt atunci cand te coase sa nu simti nimic...dar tot simteam eu ceva![]()
Si nu e cazul sa disperi ca un doctor nu te va ajuta la nastere..ei oricum sunt acolo...in caz de ceva...daca nasterea decurge bine si repede...cum iti doresc...moasa poate sa faca totul la fel de bine ca si doctorul...uite...cand vin in ro,promit ca ne vedem toate mamicile ,si hotaram cum sa te ajutam,care mai de care cu un sfat...am sa vin si eu la spital cu tine si o sa fie bine...
Apropo,de ce nu te duci la cabinetele medicale private a doctorilor?de exemplu te duci de vreo 2 ori la fiecare si o sa te recunoasca cand o sa nasti...si daca le dai si ceva,cu siguranta o sa te stie...deci..ce zici..?
FETE:astept pozici..
de
Christian Ionut
bebe26 spune:
Saluatre mamici![]()
Acum cu ceea ce a zis alina in legatura cu venirea doct la nastere sau nu m-a speriat si pe mine....am auzit destule "povesti" nu tocmai incurajatoare despre moase asa ca acum incep si eu sa-mi fac griji dk am facut alegerea potrivita in ceea ce priveste medicul..
Nelia tu cred ca ai fost mai norocoasa.....eu una sincer ma cam gandesc la cezariana pt k la mine DPN e 31 dec si sincer nush ce medici sunt prin spitale de sarbat si mai vreu sa fie si sotul acs...el o sa vina de sarbat dar nu o sa stea prea mult dupa 1 ian...
Chiar ma bazam pe dr Popescu stiind ca lucreaza si-n spital

afibebe spune:
salutare si de la noi dupa o lunga absenta.
felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe aceasta lume celor mici.
Sarcina usoara si bebei sanatosi gravidutelor.
noi suntem bine.
avem deja 1 an si 11 luni.nu-mi vine sa cred cum trece vremea.
acum cand imi aduc aminte, parca totul a fost ieri.
intr-adevar nimic nu poate inlocui lipsa mamei de langa cel mic.
am avut sansa in acesti aproape doi ani sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de puiul meu.
Sincer nu stiu cum va fi din septembrie cand voi incepe serviciul.
s-a trezit.
revin
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui afibebe salutare si de la noi dupa o lunga absenta. felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe aceasta lume celor mici. Sarcina usoara si bebei sanatosi gravidutelor. noi suntem bine. avem deja 1 an si 11 luni.nu-mi vine sa cred cum trece vremea. acum cand imi aduc aminte, parca totul a fost ieri. intr-adevar nimic nu poate inlocui lipsa mamei de langa cel mic. am avut sansa in acesti aproape doi ani sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de puiul meu. Sincer nu stiu cum va fi din septembrie cand voi incepe serviciul. s-a trezit. revin AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007 cristi asa creste Cristi |
Afibebe

bine ai revenit!!!Fete,eu zic sa facem si noi o listuta cu mamicile,bebeii si gravidutele noastre de sibiu,asa poate vor intra si alte mamici pe care noi nu le cunoastem inca...
Ana..da si mie parolele,incerc si eu sa fac ceva,asta bineinteles daca ai tu timp,eu nu ma supar cu nimic...
Ce mai stiti de libella?
ioana-raluca?
roxie?
de
Christian Ionut
Raluca_Ioana spune:
multe salutari si de la noi!ce mai faceti?noi suntem bine, bb creste si este din ce in ce mai scumpa, mai ales acum ca a inceput sa gangureasca si sa rada...
(de vreo 2 saptamani)e o draguta!!!am avut ceva probleme cu ea cu urechile dar au cam trecut si acum a inceput sa se linisteasca si sa ii mai treaca durerile de burtica date de antibiotic.si coliceii au inceput sa treaca.ce bine ca s-a mai linistit!astazi are 6 sapt...ce repede trece timpul!am stabilit si botezul in 23 august.in rest si eu si sotul suntem ok, putin obositi dar...trece.operatia se vindeca fff frumos, incerc sa scap de burtica ce mi-a ramas(care din fericire nu e mare) si incerc sa ma odihnesc cat pot.cam atat pt moment.voi reveni cu noutati cand mai am timp.
va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de minunile voastre!!!

Mamicuta mandra de
Alexia-Gabriela
http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink
neliaCris spune:
sa iti creasca pitica mare mare....
si mult succes cu botezul,sa gasiti o sala frumoasa,si sa aduceti acasa o crestina mumoasa...
ma bucur ca e totul bine...curaj si sanatate
de
Christian Ionut
neliaCris spune:
Stiti voi unde as putea sa imi fac analizele de sarcina in sibiu?Ce laborator e mai bun si sa le si fac?voi unde le-ati facut si cat ati platit?
de
Christian Ionut
4+