Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_82 spune:

Cred k am scapat. Ieri la control a spus dr. k cel mai probabil proba fusese contaminata pt k acea bacterie se ia doar din spital, iar eu cum nu am fost in spital ar fi practic imposibil sa o am. Pt orice eventualitate voi repeta urocultura..........dar ma simt atat de linistita. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

si de bebe ce ti-a mai spus...e totul bine?
Nu imi mai amintesc daca ai spus ce e?
Ce nume ai de gand sa ii pui?
Alina,stii tu cumva pe cineva la facultatea de inginerie?trebuie sa ma duc sa imi scot dosarul si sa il bag la alta facultate,si eu vin in ro pe 13 iar inscrierile sunt pana pe 16
sau celelate fete....ma puteti ajuta cumva?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Bebelica e foarte bine, are acum 1200 gr.......statea cumintel si isi acoperea fatuca cu mana. Nu am spus ce este pt ne dorim sa fie surpriza.,fetita sau baietel chiar nu avem preferinte, sanatos sa fie. La inginerie nu cunosc din pacate pe nimeni, mi-ar fi placut sa te pot ajuta dar sper sa-ti rezolvi usor problema cu dosarul. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

buna fetelor,

n-am mai scris demult deoarece nu fac altceva decat sa merg la servici si apoi ma apuca un somn......iar in weekend iar somn...si tot asa nu apuc sa fac prea multe

intre timp am mai avut si probleme cu o mancarime care mi se punea pe suflet si am fost la medic vineri(tot Dr.Popescu)si mi-a dat niste ovule si un unguent(pana acum nu aveam voie sa iau nimic pt k eram prea mici,sapt asta am facut 15 sapt) si slava Domnului am scapat deja de mancarime
E f naspa mancarimea nu doresc la nimeni......te innebuneste

Ma bucur ca a mai aparut o mamica care merge la Dr.Popescu......chiar sunt curioasa......inca n-am apucat sa vb cu nimeni ....cine stie?vine la nastere dk il chemi....face cezariana dk ii ceri?si cum se procedeaza dk vrei sa vb ceva strict cu el? nu prea ai cum ca mai e si asistenta cand mergi la el....?????

Nelia,sunt nedumerita, d c vii sa nasti in sibiu(eu parca asa am inteles)?nu ai putea sa nasti acolo in Italia?nu sunt conditii mai bune acolo?

Mergi la inceput

buna...
bebe 26..eu am nascut acum 16 luni,dar spuneam ca daca am sa raman gravida,ceea ce ne dorim mult,am sa nasc tot la sibiu....asta pentru ca eu in aaugust ma mut in tara...si uite asa am sa pot sa ne intalnim mai des cu bebeii prin parc...ce frumos..
Cum sunt greturile?sau nu ai avut
pup fete

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare la fete!sa stiti ca nu v-am parasit dar parca nu imi mai ajunge timpul pt nimik.non-stop sunt cu micuta, mai ales acum ca ne da de furca o otita.in rest suntem bine, colicei are parca mai putini, asteptam sa treaca timpul si sa crestem, sa ne facem un program si sa ne mai odihnim si noi(eu si sotul).cam atat pt moment.
toate fetele si imi e dor de voi!sper sa am mai mult timp sa intru pe forum!!!mai revin cu noutati cand mai am ceva timp liber.

Mamicuta mandra de Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Am pus si ceva poze cu mamaruta noastra sa faceti cunostinta cu ea!

Mergi la inceput

Buna fetelor
Chiar am vb ultima oara cd am fost la control cu dr.Popescu despre asistenta la nastere si am fost foarte dezamagita. Mi-a spus k nu va garanta k poate veni la nastere, este foarte ocupat,dk se nimereste cd este de servici e bn, altfel........La telefon de asemenea nu poate raspunde mereu pt k este ocupat, deci degeaba am sa incerc sa-l anunt k voi naste. Am ramas fara cuvinte, nu a incercat deloc sa ma linisteasca, mi-a zis doar k vom vedea atunci(ceea ce nu stiu ce inseamna). Am plans toata seara, sotul nici nu mai stia ce sa-mi faca. Problema mea este k mereu l-am comparat cu Dr Ionus, care este si singurul motiv pt care am ramas sa nasc in Sibiu, fiind ruda cu el nu mi-am facut griji...iar acum a urmat socul....asta e. Imi cer scuze k sunt atat de inversunata dar inca nu mi-am revenit. Nu-ti pot spune de cezariana nimic pt k nu am discutat cu el, in pricipiu as vrea sa nasc natural. Alta problema este asistenta, dupa cum ai spus si tu, este mereu langa el parca lipita cu super glue.(apropo...o cheama tot Popescu) Sper din tot sufletul k in cazul tau sa decurga totul mai bine si te rog sa-mi povestesti si mie ce iti spune, dk vei vb cu el. Mai am o rugaminte la mamicile de pe forum.....va rog sa-mi spuneti dk exagerez....multa lume imi spune k nu are importanta ce medicul ci moasa. Of
PUPICI LA BURTICI SI MAMICI

Mergi la inceput

Ai o fetita superba Raluca, pozele sunt minunate......... iar voi se vede k sunteti cei mai fericiti parinti. Felicitari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_Ioana

Am pus si ceva poze cu mamaruta noastra sa faceti cunostinta cu ea!

ioana sa stii ca am vazut pozicile,si pe tati in chilotasi schimband pamperselul...cum de ?
toate pozele sunt reusite,si sunteti o familie tare unita si se vede ca sunteti fericiti..asteptam povestea nasterii

deChristian Ionut

Mergi la inceput