Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

abea astept sa vin si eu acasa la sibiu sa vizionez asemenea activitati...
Ana ,am vazut toate pozicile,frumoase toate...ce tatic mandru,bebelul mi se pare ca seamana cu tine
tu cum te mai simti?laptic este?
ce zici facem o prima pagina cu bebeii nostrii?de sibiu?
in legatura cu numele,vad ca tot razvan a ramas
tot la ora 2:45 am nascut si eu...numai ca era AM ,nu PM

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, eu am o nedumerire...sper sa n-o numesc mai tarziu problema...

Bebele meu nu mai doreste sanul...il scoate afara dupa nici 5-10 min de supt, si apoi urla de foame...insist si repetam figura si asa"ne distram si cate 2 h"...daca ma mulg, a ajuns sa manance si cate 125 ml/masa (ceea ce este cam multicel pt 3 sapt ). Am incercat varianta "infometarea", adica sa-l las sa planga si sa-l pun la san pana goleste sanii, dar nu se intampla minunea...si trebuie sa apelez la pompa. Stiu ca apeland la o astfel de practica tind sa raman foarte repede fara laptic pentru ca prin suptul lui bebe vine lapticul, dar el nu vrea si nu vrea...

Ce sa fac? Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca nu stiu in ce directie sa actionez...

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

ana draga,al meu asa facea de cand l-am nascut..si i-am dat muls...sa stii ca nu pierzi laptele daca te mulgi ,nu are nimic de-a face mulsul de bebe,pardon,cu mulsul de pompa...singura chestie ar fii ca odata ce incepi sa ii dai bibern,s-ar putea sa nu mai vrea sanul,pt ca asa lui ii vine mai repede si ii place mai mult...poate are doar o toana...sau ii e prea cald...eu stiu...mai incearca ...nu renunta,eventual, suna pediatra..
pup

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

salutare Nelia si multumesc de raspuns...mi-ai mai adus soarele pe strada cand mi-ai spus ca si tu te-ai muls.Cat timp ai putut sa-l alaptezi asa?

Te pup!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

buna..
problema la mine a fost urmatoarea...
-eu am avut colostru de la 6 luni ...laptic bun sani plini,lapte curgand siroaie,bebe a supt de cand mi l-a adus 1 data..apoi m-au dus in salon si dupa 2 ore l-au lasat acolo cu mine...eu eram terminata,am nascut la 2:45 noaptea,am dormit 1 ora..a doua oara cand mi-am pus copilul la san,nu prindea bine,plangea,apoi il puneam pe burtica,il linisteam,nu ma puteam da nici pe o parte nici pe alta,luam copilul din patutul lui de spital infasurat cu paturica,ridicand de paturica,ca nu ma puteam ridica,nici misca ce mai...acum nu stiu sa iti zic ce a fost,pur si simplu nu era bebe obisnuit la san,eu eram nervoasa,nu stiam nimic despre alaptare,plangeam pana faceam febra...nu aveam voie sa primesc vizite..m-au certat ca mananc numai prostii si bebe are colici(defap acum stiu ca ,colicii nu apar decat dupa vreo 4 zile dupa nastere)si uite asa..aveam poate sfarcul prea mare,nu il prindea,am incercat si afarcurile artificaiale..m-am jurat sa il alaptez ,dar cand am vazut ca bebe pur si simplu plangea la sanul meu,inebuneam...am plecat acasa pe propria raspundere duminica....(poate mai bine plecam din prima zi)si acasa ii dadeam din 3 in trei ore,restul ceiuc...1 data ii dadeam lapte muls ...dupa trei ore nan 1..intre ma baga 1 sticlutza de ceai de chimen,si fenchin...
am ramas cu traume referitor la alaptat,si acum visez seara ca alaptez un bebe,doamne ce drag imi e..
poti sa te mulgi cum vrea bebe...ar fii bine intai de la un san apoi de la altul,primul lapte din san e mai apos ca sa ii tina de sete,apoi vine cel mai consistent..data viitoare ii dai din celalalt....acum eu zic sa mai incerci sa il alaptezi de la san..noaptea nu e chiar usor sa te sii mulgi...dormind
si sa nu uiti ca alaptatul de multe ori slabeste,contracta uterul, si te face mai implinita...
sper sa treci peste,nu renuntza..daca ai si ajutor acasa e si mai bine...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

ana ai pm

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_82 spune:

Buna fetelor, astazi mi-am ridicat rezultatele analizelor iar la urocultura a reiesit k am o infectie cu enterobacter. Am inceput sa-mi fac probleme. Dk stiti ceva despre ea va rog sa-mi spuneti. Am cautat pe internet dar nu am gasit mare lucru iar la Ginecolog mergem abia maine........ asa k pana atunci poate ma mai linistiti voi. Of.... chiar am emotii si sper sa nu-i faca rau lui bebelica. Mentionez k avem 28 de saptamani.

Mergi la inceput

alina,chiar nu stiu ce infectie este,dar in trimestrul 2 antibioticele nu dauneaza,stai linistita...maine o sa aflii sigur ce este...sa ne tii la zii,k?
la ce doctor mergi?
scrie 10 mesaje repede ca altfel nu apar in timp real,scrie orice...
noapte buna

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_82 spune:

Multumesc pt. raspuns. Toata lumea imi spune sa stau linistita dar eu nu ma pot calma deloc. Uneori sunt putin cam dramatica......... in special problemele ce tin de sarcina ma cam sperie. Mergem la dr. Popescu, azi la 20.30 avem programare si sper k totul sa se rezolve usor.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_82

Multumesc pt. raspuns. Toata lumea imi spune sa stau linistita dar eu nu ma pot calma deloc. Uneori sunt putin cam dramatica......... in special problemele ce tin de sarcina ma cam sperie. Mergem la dr. Popescu, azi la 20.30 avem programare si sper k totul sa se rezolve usor.
Pupici

Stai linistita alina,ca si dupa ce nasti la fel de dramatica o sa fii!iti garantez...din proprie experientza
Bun doctorul Popescu,si eu am avut monitorizarea cu el,o prietena fr buna din cisnadie,merge tot la el,numai ca ea trebuie sa nasca acum la mijlocul lui iulie

deChristian Ionut

Mergi la inceput