Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

libella...Doamne ajuta sa fie bine,sa fii tare,sa fii sanatoasa,si sa va iubiti mult toti trei de acum inainte.....
tinem pumnii...
multi pupici...
ana...razvi ce mai face?
tu cum te mai simti?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Cu imensa bucurie in suflet si emotie pe masura va dau de stire ca la 13,0o s-a nascut la Eva ingerasa Maria cu 3750 g, 54 cm si prima nota de 10 din viata ei!

Este o frumoasa, o gingasa si o minunata...noi deja ne inscriem pe lista de petit! Are niste ochisori superbi albastri si niste gene lungi si frumoase!

Bine ai venit pe lume dulce minune!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_82 spune:

Buna, ma numesc Alina si sunt din Sibiu. Tocmai am implinit 27 de saptamani de sarcina, suntem tare mandri de bebelica saltaret si spunem mereu k joaca box, la cat de tare loveste. Sarcina a decurs normal iar Dpn-ul este prin 30 sept.
Am insa mai multe nelamuiri in legatura cu maternitetea din Sibiu. Sunt ingrozita dupa ce am auzit tot felul de gozavii despre pesonal, si nu numai. Igiena care lasa de dorit, asistente scarboase si medici dezinteresati. Ar putea cineva sa-mi spuna ceva incurajator. Sper mereu k lucrurile s-au mai schimbat.
In rest de abia astept sa-mi fac bagajelul si il asteptam cu nerabdare pe bebelica.
Pupici

Mergi la inceput

Draga Alina,

In primul rand, bine ai venit, felicitari pentru sarcina si o nastere usoara atunci cand o sa vina clipa cea mare...

Eu sunt o proaspata mamica (2 sapt si 3 zile)si pot spune cu durere in suflet ca ceea ce ai auzit despre maternitatea din Sibiu este in mare parte realitate. Mie mi-a fost teama de tot ceea ce ar fi insemnat nasterea aici si prin urmare am ales sa nasc la Brasov. Am "testat" conditiile din maternitatea din Sibiu in noaptea in care s-a declansat travaliul inainte de a pleca la Brasov si mi s-a parut dezolant (poate sunt eu prea pretentioasa)...in fine, pentru mine experienta nasterii acolo a fost una frumoasa si usoara din toate punctele de vedere...nu m-am simtit pt nicio secunda in spital sau departe de cei dragi. Sotul meu a fost alaturi de mine in permanenta(inclusiv in timpul operatiei pt ca nu am putut naste normal).

Numai bine,,,

Mergi la inceput

Neli, multumesc de intrebare...pe ingerasul meu l-au cam apucat colicii...azi-noapte am avut o noapte gri...adica nici nu dormea, nici nu statea treaz..ba plangea, ba se linistea si tot asa! In rest, suntem bine...dormim si papam!

Tu ce mai zici?

Ce progrese a mai facut Christian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutare fetelor!ce mai faceti?
Alina bine ai venit, o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos!
Maria felicitari pt printesa ta!iti doresc atat tie cat si ei multa sanatate si fericire!
sa stiti ca nu v-am parasit doar ca sunt fff ocupata cu minunea mea si abia am un pic de timp liber.noi suntem bine, miercuri am avut 3 sapt.eu ma refac bine dupa operatie.ne luptam cu coliceii si cu o otita , care speram sa treaca repede.in rest papam,crestem dar nu prea vrem sa dormim ziua.cam atat momentan despre noi.cand am mai mult timp o sa va povestesc si despre nastere si voi pune si ceva pozici ca sa imi cunoasteti minunea.
nelia, ana, bebelusi(si restul fetelor) va dulce!!!

Mamicuta mandra de Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_82

Buna, ma numesc Alina si sunt din Sibiu. Tocmai am implinit 27 de saptamani de sarcina, suntem tare mandri de bebelica saltaret si spunem mereu k joaca box, la cat de tare loveste. Sarcina a decurs normal iar Dpn-ul este prin 30 sept.
Am insa mai multe nelamuiri in legatura cu maternitetea din Sibiu. Sunt ingrozita dupa ce am auzit tot felul de gozavii despre pesonal, si nu numai. Igiena care lasa de dorit, asistente scarboase si medici dezinteresati. Ar putea cineva sa-mi spuna ceva incurajator. Sper mereu k lucrurile s-au mai schimbat.
In rest de abia astept sa-mi fac bagajelul si il asteptam cu nerabdare pe bebelica.
Pupici

Alina,bine ai venit,si felicitari pt minunea din burtica...
eu totusi tind sa cred ca lucrurile s-au mai schimbat de cand am nascut eu....
stiu ca eu am fost internata dupa nastere intr-un salon oribil...si cand m-a tarat la salonul de spalat,sa deschis o usa e partea stanga a coridorului,si era tare frumos....zugravit nou,termopane,pat nou portocaliu,dulap cu masuta de infasat portocaliu....asistente care ieseau intr-una de acolo,la mine nici una...asta era problema,ca eu eram pe dreapta coridorului nu pe stanga...dar can voi naste a 2 a oara,pe stanga ma bag,nici nu stau la discutii....si ma duc la cabinetele personale ale ginecologilor care lucreaza si in spital,si ma duc exact cand nu mai pot de durere...,nu inainte...si ma duc cu salvarea,intru direct nu mai stau la grasa de la control...unde a fost ana...
mai intru cu povesti...eu tot aici voi naste....adica acolo,ca voi pleca in sibiu luna ce vine...si cu DD inainte

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Cu imensa bucurie in suflet si emotie pe masura va dau de stire ca la 13,0o s-a nascut la Eva ingerasa Maria cu 3750 g, 54 cm si prima nota de 10 din viata ei!

Este o frumoasa, o gingasa si o minunata...noi deja ne inscriem pe lista de petit! Are niste ochisori superbi albastri si niste gene lungi si frumoase!

Bine ai venit pe lume dulce minune!

felicitari mamico,sanatate ,fericire ,si mult laptic.si fara colicei
am intrat si la nasterea in apa...si nu am gasit nici un mesaj acolo...ma asteptam sa vad pozici ceav,ea nu a nascut tot la eva?
apropo,asteptam pozici cu noile vostre comori,asa putem face si noi listutza aia...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

http://share.ovi.com/album/valentin.micu.andrei-razvan

poze proaspete!

Mergi la inceput

Dragelor, ieri...ultima zi de concediu a sotului meu a fost una mirifica pentru intreaga familie si ne-am distrat super!

In Sibiu a fost "Ziua Sugarului Sibian"..si prin urmare, cu mic , cu mare am fost in Muzeul Astra unde am petrecut 7 ore de vis. Ingerasul meu a participat la primul concurs de "mister bebe", iar taticul la un alt concurs "taticul priceput", unde a avut de pus pampers la un bebe de jucarie. Din 29 de tatici inscrisi, taticul nostru a fost pe locul 4 cu 54 sec...asta pentru ca a avut ghinionul ca o capsa de la salopeta papusii sa se deschida dupa ce a fost inchisa...ca de nu...tatic pe locul 1 aveam!Oricum pentru noi este si va ramane mereu NO1!

Si pentru ca la concursul de mister bebe au fost inscrisi copilasi 0-1 an si erau altii mai marisori ca noi si stiau sa faca mai multe scheme,nu ne-am aflat pe podium, dar avem diploma de participare!

Cam atat despre noi!

Mergi la inceput