Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebe si eu am nascut la Eva acum 4 luni si nu regret nici o secunda, daca as mai naste de 5 ori tot acolo as merge. Intr-adevar e cam nasol daca nu ai masina, dar poate ai o prietena apropiata la care sa poti apela sa te duca atunci cand ai nevoie

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Bebe, scumpa mea...undeva in povestea ta ma recunosc si eu...

Eu sunt braileanca si stabilita in Sibiu din sept 2002...nu aveam pe nimeni aici,dar in timp mi-am facut adevarati prieteni. Stiu ca este mai greu la inceput, stiu ca daca ai spune cuiva de acasa ca nu ti-ar fi chiar ok ai primi o replica de genul "vezi, ti-am zis eu sa stai aici"...in fine, eu cred ca mai dulce este gustul reusitei pe propriile picioare departe de casa.

Sa revenim...ma poti intreba orice vrei si au am sa-ti raspund cu placere.

Eu am ales sa nasc la Eva datorita conditiilor existente in maternitatea din Sibiu, Exista si cativa Dr ok, dar mai tot orasul merge la ei si prin urmare nu-ti poate garanta nimeni ca te asita la nastere.Si dupa dr...potopul...mie mi se face lehamite de "spaga" si mai am o mare problema...ma irita la culme sa fiu tratata ca un animal !

La Eva nu este obligatoriu sa mergi la f multe controale ...poti merge acum la inceputul sarcinii sa-ti faci programarea nasterii si discuti cu medicul pe care ti-l alegi, mai mergi spre finalul sarcinii si cand nasti. Eu am fost de 3 ori la Eva pe perioada sarcinii si la nastere...in rest mergeam la controale la cabinetul particular al medicului de la Victoria(eu am vrut sa nasc in apa).Pentru ecografie mergeam la Centrul Medical DR Craciun, pe Milea in spate la Banca Carpatica...este acolo un super DR -Ciprian Sofariu, te tine la eco cam 45 min si primesti cd cu pozute si filmulete.

Chiar daca am dat 2500 ron pe tot ceea ce a insemnat nasterea nu mi se pare deloc mult avand in vedere ca am fost tratata ca un OM, am avut parte de servicii medicale si cadre medicale de inalte standarde si nu am venit acasa cu o poveste traumatizanta atat pentru mine cat si pentru bebe.

Refritor la crema pentru vergeturi...sunt multe pe piata, dar din pacate difera de la un organism la altul rezultatele.

Eu in prima faza am mers pe Elancyl- o crema speciala pentru vergeturile ce apar pe perioada sarcinii, dar am avut surpriza ca la mine sa nu aiba efectul scontat.Nasa mea a folosit o crema preparata in farmaciile naturiste, Supliform-naturala 100% si la mine a dat rezultate. Pe Elancyl dadeam in jur de 80 ron si imi ajungea aprox 5 sapt, iar pe Supliform am dat 35 ron si mi-a ajuns din luna a3a pana am nascut.

Cam atat...daca mai ai intrebari...raspund cu mare placere!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza mamicutze...haideti la cafea....
Ana ,cum te mai simti?
Raluca...ce face bebitza...nu ne faci si nuoua cunostintza cu ea?
bebelusii,fr frumusel bebelul tau...si tu acum arati super bine...zici ca nici nu ai nascut,la fel de slabutza..mai faic prajituri din alea bune?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Buna fetelor,

Imi cer scuze chiar am uitat:numele meu este Veronica

Multumesc pt sfaturi....stiu ca depinde de textura pielii de aia cer cat mai multe pareri.....pana la urma mi-am zis ca asta e dk o sa raman cu vergeturi....oricum imi surade ideea cu ceva naturist.....

Cu sotul ma vad odata la 3luni aprox..El abia asteapta sa vina bebe...inca nu stim ce este

Ana micu: mc pt incurajari si oricand cred ca e binevenit sa stii ca mai este cineva asa..."cazut" de undeva in Sibiu.
Ai dreptate,sunt mandra k am reusit sa ma realizez singura si asta ma alimenteaza in continuare si din pacate nu toti de acsa inteleg asta......Cum e dupa cezariana?sora mea a facut si stiu ca e destul de naspa dupa operatie....nu ai voie nici macar copilul sa-l ridici in brate si trebuie sa fie cineva care sa aiba grija de tine......pt k ca nu te poti descuraca singura cu bebe...

Nu stiu ce sa zic ..in legatura cu Eva......ma sperie distanta..atunci cand va trebui sa nasc si mai ales ca n-am masina...

Inca ceva: e normal sa te mai doara burtica din cand in cand?......m-a tot durut in weekend si azi .....

Mergi la inceput

Bebe sa stii ca si eu sunt "aterizata" in Sibiu. Sunt olteanca mutata aici acum 10 ani. M-am adaptat si imi place foarte mult Sibiul.

Sa stii ca se poate s ate mai doar aburtica din cand in cand, dar sa nu stai cu dureri, ia No spa ca o sa te ajute. Este foarte indicat sa iei ca nu ii face bine lui bebe sa te doara.

In legatura cu distanta...nu stiu ce sa zic....mie nu mi-a fost frica dar aveam masina.

Dupa cezariana eu m-am refacut relativ usor si am luat copilul in brate de la inceput. Este drept ca nu poti face miscari asa rapide in prima saptamana, dar dupa aceea...e ok

votati-ne Te rog sa iti editezi semnatura in concordanta cu regulamentul forumului . Nu sunt admise concursurile de pe alte site-uri. Pc.16

Mergi la inceput

Bai fetelor dar voi nu mai intrati cu zilele pai se poate....haideti la apel

votati-ne Te rog sa iti editezi semnatura in concordanta cu regulamentul forumului . Nu sunt admise concursurile de pe alte site-uri. Pc.16

Mergi la inceput

Prezent!

Salutare...noi ne motivam absenta cu mai multe explicatii...suntem in cautarea restaurantului perfect pentru botez, a datei in care sa poate fotograful nostru, cameramanul si dj-ul sa vina...huh, asa este de greu cand vrei sa-i aduni pe toti la un loc...da ce sa facem daca "retele" petrecerilor perfecte au fost facute doar cu ei...

In rest noi suntem ok, crestem...papam bine , ne mai supara colicii, dar facem fata cu brio datorita picaturilor Sab Simplex(sa vedem cat tine figura)...

Patricia, ce mare a crescut Vladut! Doamne ma uit la pozutele cu el si parca nu-mi vine sa cred ca el este acelasi bebe nascut in 5 feb la Eva. Sa va traiasca si sa va bucurati de el! Primiti votul nostru zilnic!

Va pupam dulce dulce si revenim cu info despre noi...

Mergi la inceput

Ana multumim de voturi si de aprecieri. Vroiam sa iti impartasesc putin din experienta mea:pentru colici cel mai bun a fost DEBRIDAT - mana cereasca, de cand i-am dat nu a mai avut colici deloc, deloc.

Botezul l-am facut la Apollo Hermannstadt de pe Teclu si am fost foarte foarte multumimti. Noi am facut in crama. Servirea super, mancarea pe masura...Am luat o camera la hotel ptr Vlad sa mai poata dormi si ne-a costat la jumatate de pret....

Si noi am colindat dupa sali dar se pare ca aici a fost cel mai avantajos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ce sa zic..sunt si eu pe aici...dar nu prea am ce spune...poate daca vin in sibiu in aug,sa ne intalnim pe undeva,ca data trecuta nu am reusit
raluca Ioana vad ca ne-a parasit..vezi ca nu e usor sa fii mamuca...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Buna ziua dragelor,

Cu multa emotie , bucurie si entuziasm va anunt ca buna noastra colega de forum , Maria (Libella14) se afla in aceste momente internata la Eva si asteapta sosirea pe lume a ingerasei sale- Maria!

Este programata pentru operatie cezariana, are un tonus foarte ridicat....si se pare ca si micuta a fost gand la gand cu ei....astazi oricum aparea pe lume !

Am asa emotii de nu-mi vine sa cred! le urez tot binele din lume, o nastere usoara si Doamne Doamne sa-i aiba in paza pe toti 3..

(nici n-am lacrimi in ochi...)

Mergi la inceput