Gravidute si mamici de Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 10
GabyHila spune:
NeliaCris: Polisano, Astra, spital, si mai sunt 2 clinici dar nu imi pica fisa cum le cheama acuma: aia de pe Valea Mare si Paltinul:)
Toate analizele normale de sarcina pe mine m-au costat vreo 350 de lei. Daca vrei sa faci si toxo, citomegalovirus.. etc mai adaugi cam 80 de lei pt fiecare.
Si eu mamica din Sibiu. Mai rar cu scrisul pe forum ca nu prea am vreme:) va pup pe toate!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
ana_micu83 spune:
Nelia, daca tot esti in italia..eu zic ca e mai bine pt toata lumea sa le faci acolo...multe din ele sunt gratuite si ai certitudinea ca rezultatele sunt ok...la Sibiu nu ai asta.
Daca vrei analize gratuite..nu ai sanse sa gasesti "nu sunt fonduri"...asa ca daca tot dai unn ban, da-l acolo unde trebuie!
Pe mine analizele m-au costat in jur de 500 ron(Polisano) ...si de banii astia mi-au pierdut si proba de urina ca apoi sa-mi spuna sa revin ca o sa o caute ei si o sa o gaseasca (am refuzat si am mers sa o fac in alta parte).
Bafta multa!
Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_micu83 Nelia, daca tot esti in italia..eu zic ca e mai bine pt toata lumea sa le faci acolo...multe din ele sunt gratuite si ai certitudinea ca rezultatele sunt ok...la Sibiu nu ai asta. Daca vrei analize gratuite..nu ai sanse sa gasesti "nu sunt fonduri"...asa ca daca tot dai unn ban, da-l acolo unde trebuie! Pe mine analizele m-au costat in jur de 500 ron(Polisano) ...si de banii astia mi-au pierdut si proba de urina ca apoi sa-mi spuna sa revin ca o sa o caute ei si o sa o gaseasca (am refuzat si am mers sa o fac in alta parte). Bafta multa! Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan ! |
Doamne Ana,ori tu ai fost mai ghinionista,ori prin romanica noastra nu poti sa ai incredere in nimeni chiar daca platesti..
Problema e ca am ecograf pe 12 aug,iar pe 13 tre sa ma prezint la analize....numa sa nu se intample ceva ca pe 14 am avion si musai sa plec...sper sa le fac...numai ca tre sa il trezesc si pe bebe la 7...sa vezi ce moaca face iubitul meu..aici sunt toate gratis,sunt vreo 3 pagini de rezultate si se fac toate odata...si nu se pierde nimic..
de
Christian Ionut
4+
bebe26 spune:
Buna fetelor,
pe unde umblati de nu mai scrieti?
eu mi-am facut analizele la paltinul dar nu am platit pt ca am avut adeverinta salariala......cred ca doar calciu si magneziu am platit dar nu au fost mult......
vroiam sa va intreb ......cine stie care este "tariful" care-l asteapta doctorii pt a face cezariana?
roxie24rop spune:
Salutare tuturor!
Si in special NeliaCris!
Am mai citit pe forum ca n-am mai reusit sa intru de foooarte de mult! Si am vazut ca la un moment dat Neli si-a adus aminte de mine, ceea ce nu face decat sa ma bucure nespus de mult!!! Nu v-am parasit, ci pur si simplu nu am mai reusit sa urmaresc mai nimic pe forumuri, fiindca micuta imi cam ocupa tot timpul. In plus, 6 saptamani incheiate nu am putut sta in fund....si cam astea-mi sunt scuzele![]()
Din fericire, Miruna noastra e o cuminte si o mancacioasa. Avem aproapre 7 luni si stam in fundulet si radem toata ziulica. Dintii inca nu ne-au dat, dar ne scarpinam non-stop cu ce ne vine la indemana.
Voi incerca sa fiu mai activa si sa ma bag si eu cu nasul in discutii pe unde mai stiu una sau alta. Ca sincer, ne cam plictisim numai noi doua acasa pana vine tati de la lucru. Ca de bunici activi nu prea avem parte decat foarte rar. Si apropo! Cum pot pune poze?? Ca m-am tot uitat si nu m-am prins....deh! batranetile astea!
Bafta burticilor si multa sanatate!!
Mama Mirunei
ana_micu83 spune:
Nelia, nu pierde ocazia si fa analizele acolo! sa ai mai mai multa bafta decat mine si sa ai parte doar de rezultate in parametrii normali!
ana_micu83 spune:
bebe, din ce am auzit in stanga si in dreapta...la cezariana se "cotizeaza" mai mult ca la nasterea normala...in primul rand diferenta de tarif vine din faptul ca cezariana se face "cam pe sub mana", si deh...daca se poate ciupi de ce nu...
Fina mea a nascut in aprilie si a dat 300 euro...deci pentru cezariana e un pic mai mult mai ales daca este "la cerere" .
Daca ajungi sa dai in jur de 400-500 euro, deja nu se merita sa mai nasti la Sibiu. La Eva se plateste 2500 ron si gata ..esti tratata dumnezeieste! Si in plus nu te mai rogi de nimeni sa-ti faca cezariana, nu ai ce spaga sa mai dai , ai certitudinea ca medicul ales te si asista la nastere si te-ai urcat in masina la data stabilita cu dr ...ajungi la Eva ti se face internarea si in cateva ore esti cu bebe in rezerva!
bafta multa
roxie24rop spune:
Heeei!!!!
Nimeni nu mai scrie nimic? Sau sunteti in vacanta? Daca da, foarte bine si distractie placuta! Tocmai ce ne-am intors si noi dintr-o scurta vacanta la Baile Herculane de 3 zile jumate (ca atat am avut bilet de voie de la bunici). Si atat, nimic interesant.
Sper ca voi aveti de povestit mai multe si mai marunte![]()
Sanatate!
Mama de Miruna
maxi_2009 spune:
Buna fetelor
sunt si eu o mamica de pitica de 3 luni.
Eu am o mare problema nu gasesc legume bio in Sibiu. Din diverse motive nu am reusit sa o alaptez prea mult si i-am dat NAN HA 1. Nu pot sa zic ca se da in vant dupa lapticul asta asa ca i-am dat suc de morcovel din gradina. Dar acum s-au terminat si trebuie sa cumpar din piata ...dar desi toata lumea zice ca sunt bio de la cei din piata a facut eritem fesier...suc la borcanas de la Hipp n-am gasit, legume bio nu exista noi cu ce ne vom hrani bebelusii cand incepem diversificarea?
Voi cum procedati?
Maxime si Andrada
roxie24rop spune:
Salut, Maxi 2009 si bine ai venit.
Sincera sa fiu nu stiu de legume bio in Sibiu, dar cred ca exista un magazin de asa ceva, cred ca pe undeva pe langa Facultatea de Teologie. Inca o data, e numai din auzite si nu stiu sa aiba legume bio.
In ceea ce priveste hrana bebelului, si noi am mers pe Nan HA 1 timp de vreo 2 luni si apoi am trecut-o pe Nan normal, care i-a mers foarte bine. Diversificarea am inceput-o pe la 3 luni jumate cu suc de morcovi, apoi am adaugat mere, piersici, portocale, banane etc. Acum, la 7 luni, mananca de toate in forma semi-solida (piureu), mai putin albus de ou si carne de porc.
Cumva doctorul ti-a spus ca are fond alergic? Fiidca, daca este asa, ar trebui sa-ti recomande un anume lapte praf. Daca nu, e posibil ca diversificarea alimentatiei sa ii rezolve problemele treptat. Fiindca si a mea a facut tot felul de eczeme care i-au trecut pe masura ce i-am introdus de toate in meniu.
S-auzim numai de bine!
Mama de Miruna