Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Roxi, daca te reeri la magazinul de pe mitropoliei (cel naturist)...eu nu am vazut acolo fructe si legume proaspete..erau intr-un frigider tot felul de sucuri, dar fructele si legumele separate..nu.

Stiu ca mai exista un magazin pe Avram Iancu pe partea cu Billa pe la mijlocul strazii unde sa vand produse bio , dar nu am intrat niciodata acolo sa stiu exact ce se vinde.

La capitolul lactate, stiu ca exista o ferma unde se vand produse Bio din lapte..este situata intre Sibiu si Cisnadie si au super preturi(cred ca Horticola), oricum eu am consumat produse aduse de acolo si am simtit gustul ala de odinioara de lapte muls , branza si smantana a la bunica.

Va tzuc pe toate!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Ana, ai dreptate, ala era magazin naturist. Inseamna ca produsele bio pe care mi le-a adus soacra-mea erau de la o prezentare care a avut loc prin zona. Hmmm, oricum, ma interesez si daca aflu ceva dau sfoara in tara.

Mama de Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxi_2009 spune:

Buna fetelor,
merci de raspunsuri.
O sa ma duc sa vad ce gasesc.

Nu are alergie la lapte doar am observat ca in momentul in care i-am dat acei morcovi din piata a facut bubite la fundulet si am presupus ca e din cauza morcovilor. Cu diversificarea propriu zisa o sa mai asteptpana la 4 luni dar voi incepe cu cereale la inceput si dupa aceea cu legume pasate ca sa pot inlocui masa de pranz cu mancare.

roxie24rop bebelul tau cam cat lapte manca la 3 luni? A mea mananca doar in jur de 130 desi pe cutie zice cel putin 150 (ceea ce inseamna 170 ml)...doctora zice ca e arata foarte bine si ca atat ii trebuie..hmmm

Ea e Maxi: http://www.facebook.com/album.php?aid=4545&id=100000104544373&saved

Maxi si Andrada

Mergi la inceput

Maxi, daca doctorul zice ca e ok, atunci asa trebuie sa fie. Pe la 3 luni, Miruna manca aproximativ cat indica pe cutie, deci cam 150, dar nu la fiecare masa. De pilda, acum la 7 luni jumatate are 2 mese pline de lapte si duce cam la 180-210 (portia indicata pe cutie este de 210). Per total, intr-o zi aduna cam 500-600 ml de lapte pe la 3 luni. Acum mananca aprox. 400-450 ml, pentru ca trei mese sunt diversificate.
Noi am inceput diversificare cu morcov+mar si apoi cu supa de legume strecurata. Dupa vreo saptamana am adaugat si piureul de legume, la inceput numai din morcov si cartof, apoi imbogatit cu dovlecei, ceapa, rosii, brocoli, spanac, carne de pui etc. Cerealele le-am adaugat tot pe la 4 luni jumate. Dar paste fainoase de-abia de vreo 2 saptamani i-am pus in supa.

Spor la mancare!!!

Mergi la inceput

RAZVAN NAZDRAVAN SI PERIPETII IN JURUL LUMII!

POZE CU NOI...

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Buna fetelor,

Am fost in concediu si am cam lipsit....
Acum incerc sa-mi gasesc ceva haine de gravida pt k nu ma mai incape nimic(23de sapt) si nu am dat decat peste un magazin de gravide in Dumbrava care m-a lasat cam rece.......si nu stiu unde sa mai merg
Stie careva si alte magazine?

M-am hotarat sa merg sa nasc la Eva(acum ca s-a oferit sa ma duca cineva cu masina) prin cezariana deoarece la mine DPN este 31decembrie si nu vreau sa ma apuce durerile nasterii de Craciun sau anul nou.Dar stau cam cu frica pt ca am fost la Eva cand aveam 21 de sapt si mi-au zis ca am venit cam tarziu ......dar pana la urma mi-au facut programare la doamna doc Tudorache si m-au trecut si pe lista de nasteri pe luna decembrie.O sa merg prima oara la ea pe 12 septembrie ca mia devreme au zis ca n-au unde sa ma bage.

Sper sa fie ok cand o sa merg....tipa de la receptie m-a intrebat si dk am facut dublu si triplu test ceea ce eu n-am facut pt k doc Popescu de la Astra la care merg a zis ca nu-i nevoie......la fel mi-a zis si doctorita de familie legat de analiza de toxoplasma......nush ce sa zic cu doctorii in ziua de azi unii zic intr-un fel altii invers.....in cine sa crezi?

Mergi la inceput

Bebe26, buna alegere ai facut cu cezariana si cu mersul la Eva! Am auzit numai lucruri bune despre clinica de acolo. La un eventual bebe 2 nu cred ca mai vreau sa aud de nastere la Sibiu...am oroare!!!Ca aici mori incet daca vrei sa ti se faca o epidurala....nu se inghesuie nimeni sa o faca. Eu sunt foarte revoltata in privinta politicii din maternitatea din Sibiu. Daca vrea femeia epidurala, fa-i, dom'ne, epidurala! Cat despre cezariana, se asteapta pana in ultimul moment sa se hotarasca daca e bine sau nu sa ti-o faca.
La Eva stii ca e alegerea ta. Cunosti avantajele si dezavantajele cezarienei, asa ca tu decizi. Si asta mi se pare vrednic de secolul 21.

Sanatate!

Mama de Miruna

Mergi la inceput

neata,,,azi ne-am facut baieti mari...avem 3 lunite..adica am parcurs 25% dintr-un an..si pt asta ne-am trezit cu o foame sa ne auda tot blocul!

Scumpele mele, am pus pe transfer.ro mama si copilul ! Cine le vrea le poate dawnloada timp de 10 zile de la aceasta adresa mama si copilul!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Mamici scumpe, daca aveti televiziune prin dolce si va activati optiunea baby si daca mai aveti si un bebe de max 6 luni, primiti de la romtelecom moca urmatorul produs BABY TALKER ...in mod normal costa 137 ron...eu zic ca merita sa profitati de aceasta oportunitate.
Eu l-am primit azi si sunt f incantata de el!
Rog adminii sa nu considere acest mesaj "reclama"...le-am dat doar un pont valoros mamicilor!

O zi super!

Mergi la inceput

Ziua buna drsgelor! ce-i cu linistea asta? e sezon de borcaniada...sau?

Nelia, Raluca, afibebe,bebelusi, roxi ...ce mai faceti?

Mergi la inceput