Gravidute si mamici de Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_micu83 spune:
Roxie, sa ne tii la curent ! Eu sunt mare amatoare de colinde..esential la mine este sa vina tati acasa devreme si sa stea cu bebe..ca eu si o prietena sa venim!
Pupici!
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
bebe26 spune:
Buna mamici si viitoare mamici,
vad ca e din ce in ce mai slabuta activitatea.......
toata lumea e cuprinsa in vraja cumparaturilor de sarbatori si pregatiri?!![]()
Pot sa va spun ca in sfarsit sunt si eu mai linistita pt k duminica vine sotul acs si saptamana viitoare o sa vina si mama si tot ce mai ramane e sa vina si bebe la timp si sanatos(acum avem 36 de saptamani teoretic,practic mai putin
)
Sambata merg la Eva si abia stept sa vad cum a evoluat bebe
Vroiam sa va intreb.......stiu ca suna un pic cam ciudat......nici eu nu ma simt asa de confortabil dar m-am gandit ca nu ar avea rost sa cumpar asa ceva doar pt un drum.....are cineva de imprumutat un cos de bebe pt cand o sa-l scot de la Eva?dupa ce ma intorc acs il inapoiez.....
Ana:mc mult pt info![]()
Pupici pt mamici si pitici
Veronica
roxie24rop spune:
Hmm...imi pare rau, bebe26! Eu una n-am sa-ti dau nici un cosulet sau o scoica (pe-a noastra - imprumutata si ea - tocmai ce am returnat-o saptamana trecuta). Noi am scos-o pe Miruna intr-un fasulet destul de gros si a tinut-o mama in brate pana acasa. Dar daca ai portbebe din ala de carucior e numai bun pentru asa ceva, ca bebele sta intins si poate sa doarma linistit. Nastere usoara!!
Ana, ma bucur ca te intereseaza colindele! Revin cu detalii sigure despre locatie saptamana viitoare!
Pupici
neliaCris spune:
buna fete...am intrat sa va salut...sa va pup,si sa va spun ca sunt in italia...si va colind de aici....
Ce ati mai facut intre timp?![]()
tinem pumnii sa nasti la termen,sa fie alaturi de tine persoanele cele mai dragi...
de
Christian Ionut
ana_micu83 spune:
bebe26,
Buna dimineata!Am eu sa-ti imprumut ceva de scos pe bebe din maternitate. Am landoul de la carucior si as mai avea si scoica tot de la carucior. Cand le vrei, scrie pe forum si te astept la mine acasa sa le ridici...sau ne vedem undeva in oras.
Nici eu nu am avut la vremea respectiva cu ce sa-l scot pe Razvan din maternitate. Caruciorul si accesoriile aferente au ajuns in Sibiu din Anglia chiar cand noi ne externam de la Eva. Pentru externare eu am avut imprumutata scoia unei prietene in care am pus o paturica ca sa stea bebe cat mai drept.
Tu hotarasti ce vrei sa-ti dau...landolul nu are un sistem special de prindere cu centura ca scoica, dar se poate improviza si ai avantajul ca puiul mic sta drept. La scoica exista avantajul ca se fixeaza bine in centurile de siguranta si dejavantajul ca bebe nu ar sta cu coloana dreapta.
Pupici !
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
bebe26 spune:
Iti multumesc mult Ana....se pare ca tu ma salvezi mereu......
Maine vine sotul si nu pot sa vin dupa landou(pt k sincer prefer pe landoul decat scoica deoarece ma gandesc la coloana strumfului
)dar de luni pot oricand numai sa-mi spui cand pot sa vin sa-l iau sau unde sa ne intalnim-cum iti convine tie.
Eu stau pe langa Cedonia-Mihai Viteazu dar nu conteaza, unde vrei acolo ne vedem si-ti multumesc din suflet!
Si caruciorul nostru o sa apara ceva mai incolo......
Am fost azi la Eva si se pare ca marea intalnire cu micutul nostru va fi pe 28 decembrie asta dk nu se grabeste el sa vina mai devreme(eu sper ca nu
)
Multa sanatate la mamici si pitici!
Veronica-viitoare mamica de Andrei
roxie24rop spune:
Salut!!
Deci concertul de colinde va fi pe 17 decembrie, ora 18 la Biblioteca Astra (sediul vechi, sala de lectura). Cine nu poate ajunge la fix, nu-i problema, se intra si daca se intarzie. Fara bilete!
Bebe26, bafta multa si sa vina bebele cand trebuie!
ana_micu83 spune:
Super Roxie...speram sa ne vedem acolo!
O zi magica va dorim!
ana_micu83 spune:
Bebe, da-mi un e-mail pe ana_micu83@yahoo.com sa stabilim cum ne intalnim...ca sa nu le plictisim pe fete aici!
O zi superba!
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris buna fete...am intrat sa va salut...sa va pup,si sa va spun ca sunt in italia...si va colind de aici.... Ce ati mai facut intre timp? tinem pumnii sa nasti la termen,sa fie alaturi de tine persoanele cele mai dragi... ![]() de Christian Ionut |
Te salutam si te imbratisam si noi!Sarbatori fericite!