Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Bebe, da-mi un e-mail pe ana_micu83@yahoo.com sa stabilim cum ne intalnim...ca sa nu le plictisim pe fete aici!

O zi superba!

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

nu ne plicitisiti stai linistita,asa mai se misca subiectul cat de cat...
Poate daca am fii facut si noi o listuta,altfel ar sta treaba

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Craciun Fericit tuturor! Sanatate, voie-buna si liniste sufleteasca, si sa va bucurati de ingerasii vostri!

Si pofta buna la sarmale si alte cele pe care eu una le astept de nu stiu cand

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...SARBATORI DE VIS! ANA-MARIA, VALENTIN SI COMOARA ANDREI RAZVAN

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

Cu ocazia Sf. Stefan urez tuturor ce poarta numele de Stefan, Stefania, Stefanel, Stefanica, Stefanut, Fane, Fanel, Fanica un calduros “La multi ani!” si multa sanatate.

Mergi la inceput

Draga bebe, maine este ziua cea mare, nu?

bafta multa, curaj si Doamne Doamne sa aiba grija de voi!

fie ca ingerasul vostru mic si scump sa se nasca usor si sa fie sanatos tunnn!:)

va imbratisam cu mare drag si asteptam povestea voastra frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Asa este Ana,maine e ziua cea mare

Iti multumesc pt urari si gandurile bune si sper ca in primul rand sa fie drumul bun maine pana la Bv si apoi om vedea......

Nici nu-mi vine sa cred ca voi fi mamica....

Am nr tau de tel si o sa te anunt cand o sa pot cu macar cateva detalii legate de marea intalnire

Va pup!
Veronica, viitoare mamica de Andrei

Mergi la inceput

Dragele mele,

Inainte de a incepe sa scriu ceea ce vreau sa scriu, trebuie sa-mi cer scuze ca scriu asa de tarziu , dar nu am avut timp..si presupunand ca mi s-au iertat pacate, anunt urmatoarele :

"in data de 28 decembrie s-a nascut comoara pe nume Andrei de 3 kg si 49 cm cu nota 10 la ora 14.30 (by bebe26-veronica)"
-la Eva

Cu acestea fiind spuse, spunem si noi "bun venit" puiul pe lume, parintilor"bun venit in clubul nostru" ,va dorim tuturor multa sanatate, mult noroc in viata si pe Doamne Doamne aproape de sufletul vostru mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Dragele mele,

Inainte de a incepe sa scriu ceea ce vreau sa scriu, trebuie sa-mi cer scuze ca scriu asa de tarziu , dar nu am avut timp..si presupunand ca mi s-au iertat pacate, anunt urmatoarele :

"in data de 28 decembrie s-a nascut comoara pe nume Andrei de 3 kg si 49 cm cu nota 10 la ora 14.30 (by bebe26-veronica)"
-la Eva

Cu acestea fiind spuse, spunem si noi "bun venit" puiul pe lume, parintilor"bun venit in clubul nostru" ,va dorim tuturor multa sanatate, mult noroc in viata si pe Doamne Doamne aproape de sufletul vostru mereu!

Felicitari !!!!Bine ai venit bebe alex!!!e noapte acum ma bag la somn si maine revin cu ceea ce mai aveam de spus

deChristian Ionut
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Sa traiasca bebe Alex intru multi ani fericiti!! Si parintii pe langa el Am vazut ca a venit pe lume ca si Miruna mea, la 14.30.

Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de ce e mai bun pe lumea asta!

In plus, un an nou fericit si putin mai bun tuturor!
Distractie placuta la rev!!

pupici

Mergi la inceput

fetilii...sa va programati cu cate un miel..este ANDREI! Nu Alex!

Pupici!

Mergi la inceput