Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Eu zic ca de data asta am reusit! Multam de explicatii, ca nu ma prindeam nici intr-o mie de ani ca tre' sa umblu la modul format!
Pupici!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxie24rop

Eu zic ca de data asta am reusit! Multam de explicatii, ca nu ma prindeam nici intr-o mie de ani ca tre' sa umblu la modul format!
Pupici!

Noi si Miruna

Super poze,sa fiti sanatosi toti si la fel de frumosi....
Da.GynePro Medical e pe Dumbravii 24 parca,din ce am vazut pe net...eu am programare pe 3 noi,acum sa vad sper sa nu imi vina ciclul,de obicei e cam neregulat....testul in sine e gratuit,am prins la o doamna doctor,dar consultul in sine costa 40 de ron..nu e mult dupa cum pare,la popescu a fost o prietena de a mea acum 4 zile,parac a fost 80 de ron,sper sa nu grsesc,si daca e initiativa statului,ma gandesc ca sunt si adevarate rezultatele.din ce am citi eu pe acolo,in iunie a fost si initiativa cu osteoporoza...
Fete va rog zpuneti-mi un destist bun in sibiu,care face totul bine si fara suferinta,costul nu e important
Si pentru cele care merg la fitness sau ceva de genul,parca sa mai discutat....ce parere aveti de aparatele pentru celulita,eximia,s.a.m.d...sunt fr interesata,nu mai sscap de burtica nici moarat,doamne fereste...am citit ceva fr interesant despre centrul ofelia de la sala transilvania....please,,,astept

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Nelia, stii cum e cu doctorii...dr bun e ala care te face bine! Noi mergem de ceva ani pe Tribunei la CMI NEGREA ALINA...ne-am imprietenit f frumos si ii spunem "zana maseluta"...(varianta buna)...sotul meu avea oroare de dentisti, dar ea lucreaza fff fin , profi si nici la bani nu e piperata.

Asta este alegerea noastra...fa o cercetare a pietei si sunt sigura ca ai sa gasesi pe cineva de nadejde!

www.adevarul.ro/articole/sibiu-alina-negrea-doamna-preoteasa-este-doctor-stomatolog.html" target="_blank">Dr Negrea-art. ziar!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Roxi, felicitari pt reusita si sa stii ca aprecieri vin si din partea mea! Sunteti 3 frumosi!

Mergi la inceput

Ana, Nelia, multumim asemenea de aprecieri!

Cat priveste dentistii, noi mergem la nenea Susa (that is ''shusha'' in argoul scris al netului). Problema e ca acolo e cu programare de anul trecut. Dar e bine de stiut de tanti Negrea de care zici tu, Ana. Si mie mi-e groaza de dentisti si mi se face parul maciuca numai cand ma gandesc ca trebuie sa-mi rezolv o carie, dar'mite s mai am si alte chestiuni de vindecat.

Apropo de Gineco! Cand ti-ai facut programarea de ai nimerit pe 3 noiembrie?

Fug ca plange fiica-mea!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxie24rop

Ana, Nelia, multumim asemenea de aprecieri!

Cat priveste dentistii, noi mergem la nenea Susa (that is ''shusha'' in argoul scris al netului). Problema e ca acolo e cu programare de anul trecut. Dar e bine de stiut de tanti Negrea de care zici tu, Ana. Si mie mi-e groaza de dentisti si mi se face parul maciuca numai cand ma gandesc ca trebuie sa-mi rezolv o carie, dar'mite s mai am si alte chestiuni de vindecat.

Apropo de Gineco! Cand ti-ai facut programarea de ai nimerit pe 3 noiembrie?

Fug ca plange fiica-mea!

Noi si Miruna

Am facut programarea vineri daca nu ma insel...
Tot nu mi-ati spus voi ce faceti ca sa va intretineti?cum da-ti burtica jos?mergeti la salon?
Haideti fetele,parca eram mai multe inainte...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Nelia, stii cum e cu doctorii...dr bun e ala care te face bine! Noi mergem de ceva ani pe Tribunei la CMI NEGREA ALINA...ne-am imprietenit f frumos si ii spunem "zana maseluta"...(varianta buna)...sotul meu avea oroare de dentisti, dar ea lucreaza fff fin , profi si nici la bani nu e piperata.

Asta este alegerea noastra...fa o cercetare a pietei si sunt sigura ca ai sa gasesi pe cineva de nadejde!

www.adevarul.ro/articole/sibiu-alina-negrea-doamna-preoteasa-este-doctor-stomatolog.html" target="_blank">Dr Negrea-art. ziar!

Ana,ce inseamna CMI?cabinet medical independent sau ?e ceva ce ar mai trebui sa stiu,sau ma insel?un nr de tel ceva?sau dau inapoi la articol si gasesc si nr?
ce mai face razvanel?
daca te pot ajuta cumva pt fondurile europene,sa imi spui?ca si asa am prea mult timp lliber..

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Buna fetelor,

Eu am mers la un cab stomatologic pe Calea Dumbravii(imediat la inceputul ei,de la intersectia cu Milea, la parterul primului bloc).E f draguta doctorita Sitea Mirela.Program:L,Mi,V->14-19 si Ma,J->9-13
eu mi-am facut niste plombe si mi-am scos un nerv dar sotul meu si-a facut lucrare pt k avea dantura varza si e f multumit.
La preturi e ok,nici scump tare nici ieftin.

Cineva de curand mi-a zis ca servetelele umede pt bebelusi nu ar fi asa de indicate pt k ele contin alcool
Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe26

Buna fetelor,

Eu am mers la un cab stomatologic pe Calea Dumbravii(imediat la inceputul ei,de la intersectia cu Milea, la parterul primului bloc).E f draguta doctorita Sitea Mirela.Program:L,Mi,V->14-19 si Ma,J->9-13
eu mi-am facut niste plombe si mi-am scos un nerv dar sotul meu si-a facut lucrare pt k avea dantura varza si e f multumit.
La preturi e ok,nici scump tare nici ieftin.

Cineva de curand mi-a zis ca servetelele umede pt bebelusi nu ar fi asa de indicate pt k ele contin alcool
Voi ce stiti?

nu stiu sa zic exact...chiar si medicamentel sirop au alcool.in doza fr mica...poatedaca iei unele pampers pt piele sensibila....?eu am luat camd in toate cat de cat bunicele,dar nu m-am uitat ce contin...dar fara servetele umede sunt pierduta sa stii..

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Neata!

Ca, in paranteza fie spus, de cand s-a schimbat ora nu ne mai trezim la 8, ci la 7...
Nelia, de burtica ce sa-ti zic? Eu am dat-o jos instantaneu dupa nastere, iar acum ma chinui sa ma mobilizez sa fac niste exercitii acasa pentru spate, ca nu mai pot de anchilozata ce sunt. De sala si masaje nu prea am timp, dar se gasesc de toate cele prin Sibiu si la preturi decente.
Cat despre servetele, pe alea de le cumparam eu scria ca n-au alcool.Dupa cate stiam, important e sa nu aiba exagerat de mult parfum, ca sa nu faca bebelul alergii. A mea n-a avut probleme cu pielicica decat foarte rar. Si atunci au mers perfect bepanthenul, apa termala (care e cam scumpa, dar merita) si uleiul fiert si racit. N-am folosit niciodata alte creme si unguente pe fundutul ei.

No, va las ca tre' sa-i dau sa manance. Si vedeti ca a inceput Astrafilm! Lasati-va pruncii cu bunicii si haideti! (ca noi n-avem cu cine sa o lasam)

Pupici

Mergi la inceput