Gravidute si mamici de Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_micu83 spune:
Roxi, felicitari micutei tale pentru pretioasele cuvinte...cred ca esti tare mandra...si eu as fi!
pupam pitica!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
neliaCris spune:
Buna...ma refeream la oraselul copiilor care se va deschide cred eu de sarbatori...numai ca ma gandeam sa ne strangem si noi un pic ca macar peste 1 luna doua sa ne intalnim...ca de vorbe ne-am saturat...asta cine doreste bineinteles...haideti alegeti voi o locatie undeva unde sa putem merge si cu piticii..pup
de
Christian Ionut
roxie24rop spune:
Hmm...o intalneala! Nu suna rau. Poate reusim sa o ducem la capat.
Apropos de poze. Eu am incercat sa pun cateva in albumul de pe site-ul asta, dar n-am reusit, ca sunt la rezolutie prea mare. Si cum habar n-am sa manuiesc pozele in alte feluri, puteti sa vizitati home-page-ul meu, ca acolo o vedeti si pe Miruna!
Pupici celor mari si mici!
ana_micu83 spune:
Roxi, iti dau un sfat...pune cate poze vrei pe blogul tau si apoi pune blogul la semnatura asa cum scrie la mine "razvan nazdravan"...si cred ca este muult mai bine in varianta asta!
bebe26 spune:
Mc mult pentru lamuriri,imi sunt de mare ajutor![]()
Eu am o mare nelamurire :dk o sa nasc pe 21 prin cezariana oare am sannse ca pe 24 sami dea drumul acs?
Veronica
Pupici
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_micu83 daaa, iti da! Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN! |
Buna...deci eu astept pozici,eu cum nu am calc meu propriu,nu am poze in el,dar descarc eu de pe camera si am sa pun.
Fetele...
ANUNT
INTRE 15 OCT SI 15 NOIEMBRIE am citi ca GinePro Medical SIbiu face testul babes papanicolau gratuit...
Cine se inscrie?eu oricum aveam de gand sa fac dar acum daca e si fara bani maine ma inscriu....voi ce stiti?ce medici sunt pe acolo?sa imi dati ceva detalii,inca la aceasta clinica nu am fost pana acum..
va pup
Ana mama,dar tu ce faci noapte la 12,in loc sa dormi stai pe net?
pup?
de
Christian Ionut
roxie24rop spune:
Ana, hai ca incerc si asa. Desi e suficient un clic pe casuta aia care apare in bara de sus. Dar stai sa-mi fac semnatura mai intai
Nelia, stiu eu de GinePro-ul asta, dar nu stiu sigur unde e. E cumva clinica de pe Calea Dumbravii? Eu ar fi trebuit oricum sa ma duc la Popescu pentru un papanicolau, dar cand ma gandesc ca tre' sa astept pana nu mai pot, imi piere cheful. Oare asa e si la clinica asta?
ana_micu83 spune:
hai sa-ti explic cum se face....
1) incerci sa postezi un mesaj obisnuit (dar nu o sa fie postat niciodata)
2) alege de la 'mod format'(acolo unde apare normal)... interactiv
3)din casuta format , da click pe fereastra aia cu globul pamantesc "introdu hyperlink"
4)in prima casuta scrii ce vrei sa apara la semnatura "noi si miruna"
5)apoi bagi in a doua casuta link-ul de la blog
6) dai copy la carnatul ala lung care o sa apara si apoi dai paste la semnatura
si gata...si sa ai grija ca apoi "lucrearea asta" cu semnatura sa nu ajunga postare pe forum!
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/