Gravidute si mamici de Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_micu83 spune:
Nelia , scumpo bine ai revenit in RO!
..te-am vazut la "prietene dragi" la odisee si vroiam sa-ti spun ca imi pare rau. Capul sus si cu D-zeu inainte!
Despre intalneala si eu mi-o doresc ,dar in perioada asta sunt prinsa in niste proiecte si timpul meu este aproape inexistent...
Cum prind "o fereastra" iti dau de veste!
la printul tau!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
ana_micu83 spune:
bebe , la ce medic mergi la Eva? Cand ai DPN-ul?
ana_micu83 spune:
Nelia,cu mobila de dormitor nu te pot ajuta f mult...dormitorul este model Iugesti, iar ce tine de bebe am facut pe comanda la un tamplar la noi pe strada in lemn!
Restul mobilei din casa am facut-o pe comanda (din pal) la un atelier..a iesit bine, dar f scump in raport cu calitatea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/dormitor-pentru-3-1680" target="_blank">Dormitorul nostru !
alina_82 spune:
Buna fetelor, mi se pare k forumul incepe din nou sa fie aglomerat, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Cat de bine este sa mai poti cere cate un sfat...De ieri m-am tot gandit la o idee pt Nelia, pt mobila. Parerea mea este k poti incerca sa faci la comanda totul. Noi am fost foarte incantati cd am dat de un tamplar de pe str.Lunga, tare parolist care face lucruri de calitate. Poti lua un model de pe internet (de la Ikea de ex) sau dintr-un catalog, iar el iti va lucra exact pe model......e nemaipomenit.Dk doresti nr. de telefon scrie-mi un PM si am sa-ti raspund. Sper k sfatul meu sa-ti fie de folos. Pupici
Alina
neliaCris spune:
ana,imi pare rau ca nu gasesti timp pt o intalneala...si poate intr-o luna cand o sa maii ntre si celellalte fete pe forum si o sa fim mai multe o sa gasim fiecare o fereastra,mai ales cu oraselul copiilor,cu siguranta o sa ne intalnim toate pe acolo,Camaruta ta am mai vazuto,iar despre iugesti,mi se pare tare scum,e depozitul de langa cimitir asa-i?dar e fr frumoasa...ma gandeam la anul cand o terminam casuta...poate pana atunci mai auziti cate ceva...si mai vorbim,multumesc pentur sfaturi si raspunsuri....
Cris a inceput sa inteleaga din ce in ce mai multe lucruri si sa spuna cuvinte noi...de ex :GATA....cand ii spun ca nu mai este face din manute si spune gaga dar eu il inteleg pe pui ca el de fapt vrea sa spunaGata....si sunt fr fericita...puiutii vostrii ce mai fac?le face vaccin anti gripal?sau voi faceti?
ANA,daca ne poti spune de ce esti asa ocupata ne-am bucura fr mult,sper sa fie ceva constructiv si multumito...
Va pup pe toate sa mai intrati sa mai conversam
de
Christian Ionut
ana_micu83 spune:
Nelia, sunt proiecte pentru fonduri europene...ajut pe cineva in timpul pe care mi-l lasa Razvi...asta ca sa aduc un spor financiar in vreme de criza,,,
sunt sigura ca o sa vina si ziua in care o sa ne intalnim...legat de vaccin, nu ii fac lui Razvi si noi inca ne gandim daca facem sau nu..am citit o gramada de chestii despre vaccinuri care m-au infiorat ff tare.
Remediile mele antigripale pt el..sunt...iesit in spatii deschise la plimbare si nu in mall-uri sau mag mari si fara ventilatie naturala(ne mai incalcam principiul cateodata) si in fiecare sapt un tub de osciloccocinum dizolvat in 20 ml laptic...nu vizite la cunostinte cu copilasi care merg la scoala sau gradi si cam atat. nu vreau sa-l cocolosesc nici prea tare, dar acum la 4 luni chiar nu ar fi cazul sa-mi raceasca!
roxie24rop spune:
Salutare!
Intru numai sa va salut pe toate si sa-i urez si eu bun-venit Neliei. Din pacate, habar n-am de mobila pentru copii, decat ce s-a mentionat deja: Iugestiul si Ambientul. In rest...la comanda. Noi n-am avut cum sa rearanjam camera special pentru copil, asa ca, in afara de stelutele si desenele de pe pereti, singura mobila cu destinatie speciala este patutul
In rest, despre ce Orasel al copiilor povestiti voi? E asa ceva in Sibiu? Sa ne spuneti si noua.
Paaa!!
PS. Fiica-mea a invatat sa-mi dea ''pusi'', sa faca ''pa'' cu manuta, sa faca ''bravo'', sa strige ca indienii si sa zica ''mama''.
No, sa ma laud macar cu atat. Ca de mers de-a busilea inca nu vrea![]()
bebe26 spune:
Buna fetelor,
Vad ca a inceput sa se agite iar lumea pe aici........![]()
DPN-ul il am pe 31 decemb dar doamna doc Tudorache la care merg a zis ca avand in vedere k va fi cezariana(asta din cauza fricii mele sa nu se intample minunea exact de sarbat)ma va chema undeva pe 21dcemb.Mai exact a zis ca stabilim data urmatoare cand merg, adk pe 7 noiemb.
Chiar vroiam sa va intreb:care ma poate ajuta cu o listuta cu ceea ce va trebui sa iau cu mine la Eva cand voi naste?
Veronica
Pupici si bebelusi sanatosi!
ana_micu83 spune:
Vero, eu la Eva mi-am luat urmatoarele:
-2 perechi de papuci (unii de stat in camera si unii pentru dus--nu exista cadita de dus..apa se scurde direct pe podea si d`aia ai nevoie de 2 perechi)
-produse pentru baie-sapun, sampon, gel...etc(de la ei primesti sapun lichid), pasta dinti, perie etc
-chiloti de bumbac sau d-aia de unica folosinta (Gasesti seturi de cate 3 perechi inalte la Metro bbc 100%..trebuie sa fie inalti sa nu loveasca operatia )
-absorbante, dar nu d-alea lungi si mari de noapte..cele de zi cu 4 picatele (asta daca folosesti always)
-camasi de noapte iti dau ei, dar iti poti duce si tu de acasa..eu am folosit de la ei..in 4 zile 7 bucati..si au un material super
-pentru bebe trebuie doar hainute de externare...in rest primesti de la ei...pampers(cu asta te aprovizionezi singura din stocul din camera), {serv umede, crema (sudocrem)+ 1 pampers+carti}astea sunt cadou de la ei...
-la cezariana se instaleaza lactatia mai greu prin urmate trebuie sa te dotezi cu un biberon (ei folosesc gama Avent...si eu tot asa si sunt ff multumita) pe care cele de la clinica o sa-l sterilizeze , un termos in care sa-ti puna apa fiarta si tot de la ei o sa-ti puna in biberonul tau cateva masuri de lapte praf si in caz de nevoie doar pui apa! [termos super-care tine 24 h apa la aceeasi temp. gasesti la Real, 0,5 l la 14,5 ron]
-eu mi-am mai luat la mine setul de unghii pt bebe ca ma gandeam ca se naste cu unghiutele mari si trebuie sa i le tai [eu sunt contra ruptului/rosului unghiutelor pt bebe pana la botez datorita unor superstitii nefondate si la manusi am alergie]
Cam asta este tot...in mare ai nevoie doar de papuci pt tine 2 perechi, absorbante si haine de externare.
Pt bebe, hainute de externare si trusa de unghii...pe timpul spitalizarii primesti hainute de la ei!
Sunt sigura ca o sa-ti placa la EVA!
Daca sotul tau nu are unde sa stea cat timp ai sa fii tu internata, sa-mi spui ca iti dau nr de tel de la o pensiune aflata chiar langa clinica unde daca ii spui proprietarului ca stai 3 zile te costa 110 ron/zi cu mic dejun!
ana_micu83 spune:
Si..bineineteles, ai nevoie de landou sau scoica auto...eu sunt fan landou pentru ca bebe este prea mic sa stea in scoica inconvoiat acolo atata drum...noi am prins landoul cu centura de siguranta si l-am fixat f bine...