Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl si gata, pana la urma ne-am hotarat la nume...dupa multe lupte si batai de cap am ales sa mergem cu sasha. eu l-am propus, lui i-a placut de la inceput asa ca oficial copilul nostru se va numi sasha laurian giurgi. am cedat la insistentele lui si am acceptat sa aiba al doilea nume ca si al lui, desi nu-mi place. Dar cel putin stau linistita ca am cum sa-l strig. vorbeam mai de mult de muzica si tocmai mi-a citit sergiu dintr-o carte de psihologie ca daca bb asculta multa muzica va invata sa vorbeasca si sa mearga mai rpd. aparent, din al treilea trimestur de sarcina pe aici mamele isi cumpara o curea cu doua boxe si cu un cd player si astfel pustii asculta muzica non stop in burtica. la noi canta muzica tot timpul si am zis ca o sa-i pun castile pe burta sa auda ma bine. astazi nu a avut stare mai deloc...ma intreb cand doarme? v-am pupat. o seara frumoasa MangaGirl :-) 22+ cu http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Frumos nume..
Si eu ascult muzica mai mereu..Nu scrie in cartea aia si ce muzica ii place??
Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas
gegea spune:
Buna noapte !
Mi-a dat tarcoale un tantar afurisit si nu am reusit sa adorm, asa ca am facut primul drum catre voi, sa vad activitatea de azi.
lutoniana, cati, multumim pt laude !
monica, am inteles ce s-a intamplat. Aveai impresia ca tu faci si alta desface dar nu a fost asa.
dana, ti-a sugerat bine monica. Si eu merg pe ideea de pizza rece la aperitive, multe legume, ceva sortimente de branzeturi si cascaval si daca le combini, ies chestii ochioase. Imi mai plac si ruladele cu carne sau cascaval, saleurile, iar tartele cu fructe se fac repede si ies bune.
Imi inchipui ca nici nu ai vreme de chestii elaborate, nici de hoinarit pe net, dar pe culinar sunt o gramada de sugestii, care mai din care mai apetisante si la indemana.
raluk, la primavara, la vara, la toamna, cand o fi, eu dau strigare din timp daca ajung la Cluj.
Ma bucur ca ai salvat atunci link-ul editurii crisan, eu sunt fana infocata si iubesc cartile lor. La fiecare comanda, deschideam pachetul cu multa emotie si bucurie, practic mi-am retrait parte din copilarie rasfoind si citind cartile lor. De fapt, toate jucariile Dariei mi-au permis sa ma mai simt copil si tocmai pt ca noi am fost privati si cantitativ si calitativ de jucarii, am cam exagerat in cumpararea lor si s-au adunat cam multeee si nu mai vreau sa intru in detalii cu cat muncesc eu la fiecare curatenie. Sanatosi sa fim...
Nu am nici un chef sa merg in pat sa dorm si eu ca oamenii (si la mine se doarme pe rupte, inclusiv musafirii extenuati de Carliontz ). Ma simt de parca am tras un pui de somn bun si acum is fresh.
Aici ploua, ploua, ploua si dupa cum se vede pe yahoo weather, tot asa o tine si saptamana viitoare.
Incerc totusi sa ma uit un pic la stele si poate poate mi se lipesc ochii. Va pupi !
Geani 25+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
alex25 spune:
Buna dimineata!
Monikus, sa stii ca la Medlife nu dureaza chiar 10 zile TT....sa mai suni din cand in cand sa intrebi....mie mni-a iesit in 6 zile....multfa bafta!
Noi ieri am foat pana la Ikea, cica doar sa cascam gura, dar am plecat de acolo cu un prosop cu colt pentru bb, sunt atat de frumoase lucrusoarele astea ca nu ma pot abtine.
BBelina mea este o adevarata domnisora, se misca intr-una, burtica mea e valuri valuri, dar e discreta totusi.
----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata! Monikus, sa stii ca la Medlife nu dureaza chiar 10 zile TT....sa mai suni din cand in cand sa intrebi....mie mni-a iesit in 6 zile....multfa bafta! 22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ... |
Buna dimineata,
Alex, multumesc de sfat. Pe biletul de la ei scrie ca rezultatul e gata in 10 zile. Totusi, vorba ta, o sa sun cam dupa 6 zile sa vad poate am noroc si iese mai repede.
Am fost si eu ieri in ikea sa vad de patut desi imi e cam frica sa cumpar ceva dupa stresul din ultimele zile. Cu toate astea, sunt sigura in proportie de 99% ca bebelina nu are nimic. Nu stiu, asa am eu impresia.
Zicea cineva ca in ceea ce priveste amnio, nu trebuie sa imi fac griji pt procedura ci pt rezultat. Ei bine mie nu imi e frica de intepat dar eu inca vomit foarte nasol si imi e frica sa nu declansez avortul dupa amnio. De rezultat nu imi e foarte frica. Din nou, imi e frica, ca nu cumva sa pird un copil sanatos dupa amnio si stiu o prietena care a facut avort in luna a 5 a si acum nu mai poate avea copii.Stau si imi pun problema daca se merita sa risc si posibilitatea de a avea copii dupa un eventual avort. Daca ati sti fetelor cate prostii imi trec prin cap....
Ma rog insa la DD sa fie testul asta negativ si la al doilea copil sunt hotarata sa nu mai fac nici un DT si nici un TT.
O zi buna va doresc tuturor si copilasi santosi pt ca asta e cel mai important.
Monica 18+ cu
MangaGirl spune:
buna dimineata la toata lumea,
eu mi-am baut deja si ascult un cd de muzica pt copii de la emisiunile englezesti. i-am pus castile lui sergiu de dj pe burta sa asculte si el. nu a mai miscat in front pana nu le-am luat de pe burta.
iulika ei spun sa asculti muzica relaxanta, cea clasica e perfecta, dar oricum orice care iti da si tie un sentiment frumos, pentru ca tu transmiti tot.
dana m-am trezit azi dim cu gandul la petrecerea ta. stiu ca dureaza mai mult, dar as face si o salata de vinete. hmmm, ce pofta mi-am facut singura. sunt atatea verdeturi si bunataturi acum ca nici nu stii de ce sa-ti fie pofta mai intai.
ok, cam asta e cronica de dim. Mi se umfla rau picioarele, mai ales in jurul gleznelor, dar rau tare. ma deformez si desi ieri am baut ceai de papadie toata ziua, nu am fost destul la baie. si doar in week-end imi revin, dar statul ala la birou 9 ore pe zi 5 zile pe sp ma nenoroceste.
am chef sa dau o tura prin oras azi...au un sample sale la FCUK si sper sa gasesc ceva dragut si ieftin. desi, il au de trei zile si cred ca au vandut tot. Am o obsesie cu gentile acum. Am la munca o frantuzoica super de treaba, dar care e mai posh ea asa. isi permite, din moment ce bunicii ii platesc o pensie lunara. ei gagica, are obsesie la genti, pantofi si esarfe. si a fost la Paris la un private sale de la Chloe si a venit cu o superba geanta pe care a dat 500 de euro, redusa de la 1300. E o nebunie, stiu...dar are niste genti atat de frumoase, incat treci peste faptul ca e o nebuna si da atatia bani. merge in fiecare an la acest private sale in Paris si mai achizitioneaza cate o scumpete din asta pe care trebuie sa o asiguri de frica sa nu ti-o fure lumea.
gata, hai am plecat sa-mi scriu blogul. Ne auzim mai incolo. :)
MangaGirl :-) 22+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
Buna dimineata si de la mine!!
Eu sorb o cafeluta si apoi o iau din loc..
E asa frumos afara..
Manga eu ador muzica anilor '70 '80 '90 ..
Fetelor va doresc o duminica frumoasa cu mult soare..
Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas
mimika spune:
monikus, iti tin si eu pumnii pentru un rezultat cat mai bun de data asta.
alex, cat a costat prosopelul cu colt? Eu am vazut intr-un singur loc la targ si era un pret cam mare. Nu mai stiu cat, dar am zis ca nu se merita sub nici o forma. Bine, poate mai era si pe la altii, dar n-am dat eu de ei...
Si eu stiu de muzica clasica pentru bebici, in special Mozart. Le dezvolta creativitatea, cica. Pana una alta, ai mei sunt rockeri. I-am dus la concert la Phoenix si acum cand ascult CD-ul cu Phoenix ii simt ca incep sa danseze. Parca ii aud: "mai stii frate-mio ca ne-a dus mama la concert la astia cand eram noi mici?"
25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
mimika spune:
katteryna, CASA DE PIATRA!!!!
Cum fu petrecerea? Nu zici nimic, DUAMNA?
25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Va multumesc LA TOATE!!Ptr ideile ptr meniul ptr masa lui Alessio.Asa voi face, voi face pizzete mici, de fapt le voi cumpara , ca nu stiu cand se le mai fac. Voi face rulouri de crenvusti ...crenvusti infasurati in aluat foi etaj......voi pune ptr cei mari, tartine cu cascaval,salam,parizer cu rosii si castraveti...si ptr cei mici mai vad eu.Si da!Ce idee!MANGA voi face si salata de vinete....pe urma mai vad eu...tortul il comand.....voi face un chec.....e unicul dulce care-mi iese ....eii mai vad eu..oricum mai astept idei!
MONIKUS ai sa vezi ca va fi bine si a fost o eroare!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
RALUK sar'mana ptr PM!!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....