Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata si de la noi

Nu va mai spun ce vreme de cacao am avut toata saptamana (marti dimineata erau 6 gr)....iar acum cica sunt 14 gr, dar cu factorul vant scade pe la vreo 7

MangaGirl, imi place numele pt bb al vostru. Noi am hotarat sa-i punem doar un prenume intrucat numele de familie e lung si greu de pronuntat (pt cei de aici) . Deci a ramas doar Sofia. Mai spui o data te rog ce ceaiuri bei pt eliminarea apei din organism? Am retinut cel de frunze de papadie...... si mai departe am uitat
Mi se umfla si mie gleznele ceva de speriat si spre seara imi da senzatia de restless legs .

Ieri ma-m laudat cu vreo 5 kg in plus, azi trebuie sa corectez ....sunt vreo 6 kg

Ma bag la cafea si apoi ma duc la cumparaturi, dar va citesc pe seara.

pupici

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata.
Monikus nu te stresa prea tare ca dupa cum am inteles la multe mame lea iesit la TT posibilitatea de SD si cand colo nu era nimic. Eu stiu 4 persoane si la toate au fost false analizele.

19+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Diana, ma bucur ca totul e in regula

Geani , daca vrei ne dam intalnire cu tot cu bebei primavara viitoare. Dar eu mai am drumuri din cand in cand, asa ca daca reusesti... Si imi place soacra ta. Nici a mea nu-mi reproseaza nimic, dar cand o vad ca se apuca sa imi spele cate ceva nu imi pot imagina ca din dorinta de a ajuta , am impresia ca nu-i convine cum am facut eu. Cred si eu ca e foarte posibil sa avem cunostinte comune. Si da, acelea sunt cartile de la Adevarul. Linkul de la editura crisan mi l-am salvat si cand l-ai dat data trecuta . Imi plac mult albumele de bebelusi.

daciana, eu eram cu ratacitul cardului . Inca nu l-am gasit, am sunat la banca, mi l-au blocat, dar ultima tranzactie era cea facuta de mine, deci e clar ca nu mi l-a furat nimeni. Astept sa-l gasesc.

Madalina, mie mi-a zis doctorul ca nu sunt recomandate prea multe ecografii. Si chiar spunea cineva pe aici ca bebe aude acele ultrasunete ca si cum ar trece trenul peste el. Se poate deci stresa, speria, etc. Pana am citit asta eram hotarata sa umblu la doi doctori (ca nu reuseam sa ma decid). Dar asta ar fi insemnat dublarea ecografiilor si am renuntat.

Geani, neuronul meu gravid s-a prins foarte greu unde ai vazut tu cum i-a dat Thea sotului ei vestea.

Apropo, Thea, de multa vreme vreau sa te intreb, ca tu ai zis ca o sa nasti la Gynia in Cluj. Ai fost pe acolo in vizita? Ca eu am auzit ca nu sunt pregatiti decat pentru nasteri "sanatoase", ca si particulara din Baia Mare. Adica nici nu fac fata daca se intampla ceva cu mama (daca trebuie perfuzii de sange si din astea), nici cu bebe (nu au aparatura de prematuri). In rest mie mi se pare cea mai faina clinica particulara pe care am "vazut-o" pe net pe aici prin jur. Am vazut ca au si optiunea sa stai in apa in timpul travaliului (nu si in timpul nasterii), au mingi din alea mari, etc. Mi-ar trece prin cap... oare cat de tarziu ma primesc acolo sa ma "inscriu" daca nu am umblat deloc la nici un doctor de acolo? Tu la cine esti?

Vik, eu cred ca vin la Cluj sambata mai spre amiaza, daca nu intervine ceva.

monikus, iti doresc sa treaca foarte usor si repede aceste 10 zile. Tin minte de cand asteptam sa treaca 3 saptamani pentru varicela, ca era un chin. Doamne ajuta!

19+
Raluk, nu sunt sigura daca o sa nasc la Gynia...inca nu stam pe roze cu banii. Trebuie sa cer sfatul dr. mele, Fulga Florescu unde e mai bine, mai ales ca, desi pana acum sarcina e super ok, avand in vedere ca am pierdut o sarcina anul trecut, am un risc...Inca nu am vizitat clinica in intregime, dar am auzit ca au reusit sa faca si sectia de terapie intensiva si neonatologie f. modern utilata. Am sa te tin la curent cu ce-mi recomanda dr. mea si alte informatii. Te pup!

THEA2223+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna tuturor
Mai slabuta miscarea zilele astea!
Dana: nu prea am idei pentru meniul tau...salata de vinete imi place , ca desert ai putea taia capsuni la care adaugi zahar mai mult, si le servesti reci, de la frigider.
Eu am fost ieri in oras, mi-am luat sandale pe care sa le pot purta si cand mi se umfla picioarele, foarte comode!Totodata am luat si cateva lucrusoare pentru bebe. Poate am sa pun poze, dupa ziua de maine cand iar e programata o sedinta de shoping . Am luat si pentru mine o rochita super , si o fusta.
Sotul deja a terminat cu zugravitul camerei, a iesit super, am ales un orange placut.In curand cumparam si mobila si caruciorul,
Am mai adaugat si eu poze pe webshots, cu burtica..updatata
Seara placuta

Gianina 22+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Danangie pentru desert iti recomand prajitura tiramisu. Se face repede si usor.
Monikus sper din tot sufletul sa fie o eroare de analiza si sa treci mai departe de acest capitol urat.
+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Toata lumea umbla pe coclauri, bag de seama....si noi am fost din nou plecati, dar astazi am reusit sa ma abtin si nu am mai luat nimic pentru bbelina, desi tareee m-a tentat un body de la Kika...nu stiu ce o sa ma fac cu lucrusoarele astea, zici ca sunt dependenta.

Prosopelul de la Ikea este din bumbac 100% si a fost 29ron, am luat unul si de la targ tot in jurul acestui pret....mult, putin, habar n-am, noi sa fim sanatosi.

Eu astazi m-am suparat cam tare dintr-o prostie si am plans de m-am umflat, nici acum nu mi-am revenit complet, si cel mai rau imi pare ca poate o afecteaza pe bbelina....offff...

Nu mai am rabdare pana marti la eco la Iosup...mor aici, abia astept sa imi vad comoara din nou...

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetele,
Monikus, am primit mesajul de la tine. Doamne ajuta sa fie bine si intr-adevar daca te hotarasti la amnio, cu trimitere de la medic te costa doar 600ron la fostul spital Titan.http://www.materno-fetala.ro/pagini/index.php
Eu sunt in cautarea unui medic, pentru ca dupa cum v-am mai spus cel pe care il aveam pana acum nu a facut decat sa ma panicheze si gata, nu mai vreau! O sa intreb si medicul de familie daca stie pe cineva, imi doresc un medic care sa ma si incurajeze si pe care sa il simt implicat in ceea ce face...Daca imi poate recomanda cineva un ginecolog rabdator care sa suporte o pacienta extrem de panicoasa v-as fii recunoscatoare!
Eu nu mai pot sa ajung joi pe 4 iunie la Iosup-daca ajuta pe cineva pot sa cedez locul meu, dar sa ma anuntati va rog, pentru ca vreau sa sun si sa anulez programarea.
Bebele meu are circulara de cordon pericervicala-adica are cordonul in jurul gatului...stiti daca pana la final asta se mai poate schimba?
Raluk, din cate stiu ecografia de trim 2 se face intre 18-24 saptamani, la mine dr probabil ca o vroia neaparat intre 22 si 23 si de-asta m-a certat ca am facut-o la 20+, aproape 21.
Multumesc!

21+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Scuze, Monikus, asta era site-ul: http://www.medicina-materno-fetala.ro/

21+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Acum m-am mai uitat si eu peste pozele noi! Ce faine fete am vazut!

MangaGirl, foarte frumos suna Sasha . Si eu citisem despre muzica, si chiar ma gandeam, dar vad ca toate le aman. Si mai citisem ca daca dupa nastere ii pui aceeasi muzica, se calmeaza, ca o recunoaste.

monikus, si cum era patutul de la ikea? Frumos?

mimika am ras si eu si burtica de conversatia rockerilor tai . Si mie imi place Phoenix foarte mult.

Thea multumesc mult! M-ar interesa daca au pus la punct tot. Ca la particulara in Cluj ma gandesc ca m-ar primi si atunci, in apropierea nasterii, si daca n-am umblat la ei. Ca la noi la particulara, Doamne fereste sa ti se intample ceva. Au murit cateva mamici si cativa bebei pentru ca nu au ajuns la timp la spital. Dar in acelasi timp la spital sunt niste moase care nenorocesc copii apasandu-se pe burta, toti bebeii vin cu boli acasa din spital... Concluzia e ca daca totul merge struna e mult mai bine la particular. Dar cine poate stii?

uve_got_mail, succes in gasirea doctorului cel mai potrivit pentru tine! cred ca esti foarte stresata pana cand il gasesti.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

neata si de la noi

Nu va mai spun ce vreme de cacao am avut toata saptamana (marti dimineata erau 6 gr)....iar acum cica sunt 14 gr, dar cu factorul vant scade pe la vreo 7

MangaGirl, imi place numele pt bb al vostru. Noi am hotarat sa-i punem doar un prenume intrucat numele de familie e lung si greu de pronuntat (pt cei de aici) . Deci a ramas doar Sofia. Mai spui o data te rog ce ceaiuri bei pt eliminarea apei din organism? Am retinut cel de frunze de papadie...... si mai departe am uitat
Mi se umfla si mie gleznele ceva de speriat si spre seara imi da senzatia de restless legs .

Ieri ma-m laudat cu vreo 5 kg in plus, azi trebuie sa corectez ....sunt vreo 6 kg

Ma bag la cafea si apoi ma duc la cumparaturi, dar va citesc pe seara.

pupici

in curand mamy de Sofia scumpa

delia, eu beau ceai de matasea porumbului sau de coada calului. depinde ce am. Am observat ca cel mai tare ma omoara zilele in care merg la munca. de fapt e circulator si staul pe scaun 9 ore dauneaza. in week-end, abia ma dezumflu pe duminica. Si desi merg mult in week-end si ma odr de numai, tot nu mi se umfla. Asa ca incearca sa tii picioarele sus cat poti de mult.

sa stii ca sofia era unul dintre preferatele mele daca faceam fata. Laurian a tinut mortis ta-su ca cica i-a purtat noroc. Pana nu a stiut de unde vine, ii era rusine si sa spuna ca are un al doilea numar...acum tine mortis sa-l duca mai departe :) I-am facut pe plac...ce sa fac :)

MangaGirl :-) 22+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput