Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mary la multi ani! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de comorile voastre!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

rodicamaries sa fii sanatoasa si sa ai o zi frumoasa!

mary07 la cati mai multi ani fericiti alaturi de d-nul Cosma :).

alex 25 sa vii cu vesti bune.

Eu am o intalnire cu moasa. Sa vedem ce-mi mai zice. Burta mea e cam incordata in dimineata asta. SPer sa-i treaca.

MangaGirl :-) 22+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Ellenuta, deci si Aventul are BPA free? Pai dk e asa...nici nu=mi mai fac probleme. stiam si eu ca sunt cele mai bune, dar nu stiam ca au gama fara porcaria asta. Multu de informatii

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Roxxy right back at you , sanatate lui Matei, cred ca de 1000 de ori mai tare ti-a batut inima pentru ca a mai trecut prin asta, cu lovitura si stres mare , si eu ieri stateam ca pe ghimpi sa nu mai alerge Alessia, bineinteles ca alerga ca e copil nu adult si radea si eu cu inima cat un purice.

Cristina sa-ti fie de bine excursia la mare! Si mie imi place sa ma bronzez si ma prinde imediat ca am pielea mai inchisa, si noi plecam luni abia astept. Dar cu pielea alba direct in soare puternic...ce vroiai sa faci? Sa te faci maslinie direct? Ce bine ca s-a distrat Andrei! Bravo lui, baietel curajos si nazdravan, asa face si Alessia pupa mami locul unde a cazut si gata. Dar de data asta nu merge e julita rau.
Am vazut-o aseara acasa, parca mai dezumflata buzica de sus insa juliturile cu coaja visinie, nasul e visiniu complet, intre nas si gurita la fel plus o dunga de taietura insa nu f adanca, buza de sus umflata si visinie si cea de jos "doar" cu o buba pe ea... saracuta parca a fost la razboi. Ah, si pe frunte dar atat de mica julitura de nici nu se vede pe langa celelalte...sper sa fie din zi in zi mai dezumflata si mai putin dureros.

La multi ani Dna Cosma, noi in septembrie facem anii. Si la anul in septembrie pe 10, cand aniversam si noi, o sa cununam. Abia astept, o sa am un pui de 3 ani si unul de un an!!!

Maria spor la scris, cand ai tu timp, eu mai intru, mai citesc, nu te grabesc, dar imi face placere. Esti o draguta. Mi-am notat si eu ceaiurile pentru a nu retine apa...dar spune-mi, e mai bine decat cand nu le bei? ca tu spuneai ca esti destul de umflata si asa, oare nu au efect sau ar fi fost mai rau daca nu beai deloc? Ma bate gandul si pe mine sa beau si parca ma vreau direct cu glezne cat incheietura de la mana si plutind usurica

Despre sani...stiu o vorba mare cica sanii mici sunt pt facut lapte si sanii mari pt facut filme. Bineinteles ca nu e chiar asa, insa cantitatea de grasime de pe sani nu are a face cu glandele care stimulate corect produc. E drept uneori mai mult, uneori mai putin, dar nu e influentat de marimea sanilor. Unora le tasneste laptele de la inceput si asa o tin si sunt mereu cu tampoane pt sani, altora numai la masa, altora mai greu si doar trage bebele si mai trebuie si completare. Asta om vedea atunci. Si Alessia a crescut in mare parte cu lapte praf - e o minune de fetita cuminte si sanatoasa. Si julita acum. dar perseveram si cu lapticul productie proprie.

Alex bafta la eco sa ramana bebelina bebelina cum vrei tu! Te asteptam cu vesti!

Gata, revin, acum la treaba un pic macar.

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Clau, de fiecare data cand scrii pe apuca emotii.....se pare ca pe bbelina noastra o va chema Alessia Maria....nu suntem inca foarte hotarati la al doilea nume ca avem mai multe variante, dar mie asta imi place cel mai mult...

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna dimineata!
Ieri m-am cam speriat ca am avut cateva contractii, am luat no spa si utrogestan si a fost ok. Sotul meu spunea sa merg la spital dar ma ingrozeste gandul. (am fost ma control vineri si era totul bine)
Acum nu stiu ce sa fac, mai am luna iunie de servici.. Sa imi iau medical? Asta e dilema mea...
Sunt putin cam speriata de statul acasa, la prima sarcina am stat de la 3 luni si am nascut un baiat de 3,800 kg la 39 saptamani.
Oare tratez cu mai putina importanta problema contractiilor si durerilor ca de ciclu? Se mai confrunta cineva cu aceleasi ganduri?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

ionika, daca ai contractii insotite de dureri eu zic sa nu le tratezi superficial. Si eu am, dar nedureroase. Am observat ca daca stau mai mult in pat sunt si mult mai rare. Cred ca trebuie sa te consulti cu dr. si eventual sa ramai acasa.

25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu am dureri in partea de jos a burtii, cam ca la ciclu (eu nu am avut niciodata dureri mari) dar contractiile nu imi dau inca seama cum ar trebui sa le simt....deci eu habar n-am ce se intampla cu mine.

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Maria spor la scris, cand ai tu timp, eu mai intru, mai citesc, nu te grabesc, dar imi face placere. Esti o draguta. Mi-am notat si eu ceaiurile pentru a nu retine apa...dar spune-mi, e mai bine decat cand nu le bei? ca tu spuneai ca esti destul de umflata si asa, oare nu au efect sau ar fi fost mai rau daca nu beai deloc? Ma bate gandul si pe mine sa beau si parca ma vreau direct cu glezne cat incheietura de la mana si plutind usurica

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

clau, ceaiurile sunt facute sa te ajute sa elimini apa si sa spele rinichii. Apa e sfanta, dar cred ca pe mine ma ajuta ceaiurile sa fac pipi mai mult. Plus ca eu cand le fac, le pun in sticla la frigider si le beau ca pe apa. Nu te speria ca nu o sa-ti faci glezna cat incheietura mainii, dar vor ajuta sa nu ti umfle picioarele tale. EU in week-end cat umblu mult si stau pe canapea cu picioarele in sus, sunt mai ok. mai ales ca beau si mai mult ceai ca sunt acasa. In timpul sp mai trag chiulul si se vede. Acum beau de papadie ca mi-a trimis mama de acasa. Si mai am de matasea porumbului pe cand s-o termina celalalt. Coada calului trebuie sa-mi cumpar cand ma duc in romanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Multumesc din suflet pt urari fetelor.Multa dragoste si intelegere va dorim si voua

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 26+, cu -Alexandra

Mergi la inceput