Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi

ALEX25

Tinem pumnii astazi.

rodicamaries, ne bucuram sa te mai vedem si mai ales ne bucuram ca sunteti bine. Felicitari pentru flacau, sa creasca mare si sanatos. deja 27 de saptamani (parca si Iulika e la fel ) Doamne, in curand schimbam prefixul la 3 si acusica nastem si ne tinem puii in brate

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata !

alex, asteptam vestile ! Bafta multa !
vik, felicitari pt fetita, sa fiti sanatoase amandoua, veti fi cele mai bune prietene ! (Eu asta ii repet fetitei mele zilnic, imi doresc sa fim asa apropiate mereu).
rodica, ma bucur sa te "revad" si felicitari pt baietel !
iulia, am simtit un ton usor acid in mesajul tau, sper sa fie de la hormonii de sarcina.

Va pup !

Geani 25+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata fetelor!!
Succes la eco celor care au...eu mai am exact 2 saptamani pana la morfofetala.......imi e foarte greu pt ca deja au trecut 4 saptamani de la ultima eco si imi e dor de pui...se adauga o stare de teroare pt ca nu imi simt bebele, nu simt ceea ce spuneti voi, miscari, suturi Te rog, bebe, fii tare pt mami si tati!!
Hmmmm...o fi de vina si placenta mea?? Fundica anterioara...va zice ceva?? nush ce-mi veni sa dau search pe google...e clar, o iau razna...
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
20+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Poftiti niste cafele de la mine. Io dau mai multe ca cine stie cand mai apuc. Nu am dormit prea bine spre dimineata ca m-a durut spatele . Am luat si eu perna de aia de gravide dar ma doare sigur spatele daca dorm cu ea, desi la prima vedere pare ca stau comod. Nu oi fi scos din ea cat trebuie?
Am si eu o intrebare pentru Moni, ca stiu ca si-a luat sterilizator de la targ. Tot de ala am luat si eu. Si 2 bibe de la Nuk, ca asa sunt eu desteapta . Intrebarea este: pot steriliza si alte marci in afara de Chicco? Ca astea mici de le-am luat eu nu stau in gratarul ala cum arata in poza. Doar daca le pun pe fundul vasului.

25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Azi fac cinste cu de toate ,se implinesc 2 ani de cand sunt oficial Doamna Cosma
Alex25,bafta la eco

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 26+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

OOOOO, LA MULTI ANI FERICITI, doamna Cosma Noi facem 3 ani pe 3 sept. Daca cumva stau puiutii pana atunci in burtica ii facem cadou lu' tati. Daca nu, lu' mami ca e ziua ei in august

25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata dragelor!

Mai vreau si eu cafeluta ca abia pot sa tin ochii deschisi de somn.

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Ramona, si eu sunt din Iasi. La ce dr. mergi?
Si eu tot 22+ saptamani am si e fetita. Primul copil e un baiat de 4,7 ani.

Ioana

Buna Ionika, eu ma duc de ani de zile la dr. Elena Mihalceanu de la Cuza Voda si cu ea l-am nascut pe Rares, primul meu baietel.
Cred ca si anadomnica este din Iasi, daca nu ma insel.

Fug sa citesc ce ati mai scris ieri

Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc din suflet pentru incurajari!

X_ggg, nu te panica, ti-o spun din experienta, eu la 20s nu simteam mare lucru, am plans de am murit, dar dupa 21s am inceput sa simt fluturari, iar acum, la aproape 23s abia simt si eu suturi, deci stai calma.

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la ci ceai .. sucul il lasam caci e prea urat si frig affara ..

dana sper ca nu a facut buba alessio .. sunt asa de grabiti astia micii .. vroiam sa-ti spun si eu ca ai putea sa incerci cu zuchini .. nu sunt tot un fel de dovlecei.

monica ce yammy suna pastele .. o sa fac si eu. multu' de reteta!

oti_nv2005 bine ai venit! scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare. mai bine da-ne noua datele si te trecem noi .. nu de alta dar sa nu faci vreo "nefacuta" in lista ..

manga mie imi plac tare bibe de la avent .. eu am din alea BPA free ..

roxy uff Doamne ce sperietura! bine ca nu a patit nimic mateias!

cristina bataita .. nu mai sta, te rog, fara crema de protectie .. e periculos si nu e indicat in sarcina. si eu sunt sensibila la piele si m-am ars de cateva ori de mi-a ajuns. pupam nazdravanul .. o sa fac cateva poze cu picioarele evei sa vedeti ce de zgarieturi si vanatai .. asta e .. ce sa fac .. daca am o maimutica acasa ..

iulia nu are nicio legatura marimea sanilor cu lapticul .. stai linistita.

vik felicitari pentru ! sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!

alex bafta la eco! te asteptam cu vesti bune!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

App de biberoane, ca vad ca asta se discuta, eu am luat bibe de la Avent si tetine pentru ele si suzete de la Nuk...sper sa nu fie nevoie de ele de la inceput, imi doresc tare mult sa alaptez, dar sper sa fie bune, ca eu nu ma pricep absolut deloc.

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput