Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mary, la cat mai multi ani fericiti impreuna!

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetele cochetele!

Rodica sa fii fericita si sa-ti traiasca baietelul!

Si pt duamna Cosma un buchet mare de , sa fiti fericiti impreuna o mie de ani!

Vik, felicitari pt putzulica!

X_ggg, si eu am placenta anterioara si am simtit-o pe grasuna dupa 20 de sapt, si chiar si de atunci nu am simtit-o in mod constant decat cam dupa 22 de sapt...

Cristina
, cu placere, si daca mai ai nevoie de info poti sa ma intrebi linistita...eu una am fost tare incantata de zilele petrecute la Marmaris, desi au fost putine (am impartit concediul in 2, jumate in Istanbul si jumate in Marmaris)..noi nu am reusit sa vedem decat Pamukkale si Efes, in rest ne-am odihnit si relaxat la plaja si piscina (pt ca obosisem deja in Istanbul ), dar de la alti prieteni care au fost inainte stiu ca ne-au recomandat si excursiile la Dalyan si la Rodos....poate reusim alta data...toti 3 A, si ce-ti mai recomand, sa mergeti si la o seara turceasca, la Kervansaray, nu va asteptati la cine stie ce mancare, dar spectacolul este frumos....have fun!!

hai ca m-am intins....dar am de recuperat 4 zile, nu?

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Off...si eu ce fac?? Nu retin apa...dar nici nu beau...beau sucuri, tot felul de prostii...pepsi, fanta....ma fortez sa beau macar 1 litru de apa plata pe zi...la serviciu imi iau o jumatate de apa minerala... nush ce ma fac...cand va aud cum beti numai apa, mancati tot ce e mai sanatos...eu mananc si pizza, si inghetata, si chipsuri...noroc cu ciresele si capsunile ca mai mananc si eu fructe.. lactate, din an in paste...cred ca o sa iasa copilul cu 2 capete si 3 maini...si analizele ies mereu bine .... noroc de vitaminele la borcan cred....

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
21+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Ionika, cred ca ar trebui sa mergi la ginecologul tau sa te consulte si sa te sfatuiesti cu el. Nu cred ca e o idee rea cu concediul medical inainte de prenatal. Eu sunt de o sapt in medical...pt ca nu vreau sa risc in plus (la munca stateam 9 ore numai jos pe scaun si incepusem sa am dureri mari pe jos..plus burta lasata...plus presiune crescuta pe arterele uterine de la stres...). Totul e sa mergi la dr. si sa te sfatuiesti cu el.

Feteloor, aseara m-a scos sotu la ceva cumparaturi usoare...ca vroia sa-i cumpere bebitei ceva...de 1 Iunie. M-a impresionat....ca e prima data cand are el initiativa. Si cand l-am vazut cum cauta numai roz...dragul de el (sotu si-a dorit tare mult baietel..:P)..l-am iubit si mai mult.

Ma bag sa lucrez ceva...ca m-a rugat un coleg sa-l ajut de acasa sa termine ceva.

Monikus...tinem pumnii in continuare.
De Elena23 stie cineva ceva?

O zi frumoasa!

Si i-a luat un costumas roz f frumos...cu pisici pe el..cu gluga...chestii plus un biberon (tot roz) de la Nuk.

Dana 24+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sunt zuza evident:

LA MULTI ANI RODICA Sa fi sanatoasa si fericita, o nastere usoara si doi copilasi sanatosi si cuminti

mimika, eu am intrebat-o pe tanti aia la targ si mi-a zis ca pot folosi orice marca de biberon. EU am luat unul de la chicco de sticla si unul de la NUk. Nu am avut curiozitatea sa le bag in steamer dar am presuspus ca merge... chiar l-am desfacut ieri sa ma uit la el si incercam sa-mi dau zeama unde pun tetinele si suzetele, cata apa se pune etc Cel de la Chicco e tot din acela mic nu e din ala lung. Eu am incredere ca vor intra si daca nu

Duamna Cosma un buchet mare de trandafiri, sa fiti fericiti si sa aveti o viata lunga si frumoasa impreuna

Ce-am mai vrut sa spun???

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Danuta, la fel ma simteam si eu de la cele 9 ore pe scaun Tare dragutz sotul tau. AL meu mi-a urat mie si bebelusului din mine dar atat.

Da, mi-am amintit. LE vreau la apel pe urmatoarele fete:

elenuta23 , mariaanna (parca imi amintesc ca avea morfo saptamana asta ) si anaconda

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU

Danangie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

LA MULTI ANI, RODICA!!!
Moni, poate n-am citit eu ca lumea instructiunile lor, dar in orice caz, bibe mele nu stateau in gratar cum arata la poza. Si ei dau in prospect doar vreo 3 feluri de bibe, de la chicco evident, care ar merge. Dar daca tie ti-au zis ca merge pentru toate felurile de bibe, asa o fi...

25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Multumesc tuturor fetelor care mi-au scris vorbe atat de frumoase la adresa atomikului meu baietel. Aseara l-am tuns (nu chiar cheliuta) si acum are fata de baietel si mai poznas. M-a durut sufletelul sa renunt la carliontii lui de la ceafa dar tare rau transpira.

Piciulina mea misca din ce in ce mai mult de vreo 2 zile. Am impresia ca e mult mai activa decat era Matei (si credeti-ma ca Matei misca f f mult). Problema e ca noaptea e f f activa . A simtit-o si sotul acum 2 nopti (pt prima data), ca de fiecare data cand punea el mana se oprea din miscat.

Referitor la sani, mi-aduc aminte de vara-mea care nu avea aproape deloc (fara exagerare) si a alaptat de a doua zi dupa cezariana, pe cand eu (care eram ca Pamela Anderson inca din timpul sarcinii) nu am avut parte de aceasta minune.

Fetelor, cand ne mai intalnim si noi ca tare mi-a placut? Monica, ce zici? Clau, sper sa apari si tu la urmatoarea intalnire ca sa-mi cunosc colega de salon .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata burticutze!

Vik, felicitari pentru fetitza, sa speram ca se mentine echilibrul.

Gata, AMR cateva ore (la 2 mai exact) pana o vad pe bbelina la morfo II...nu am mai vazut-o de o luna, am niste emotii...... Sper sa fi ramas bbelina

Sa ne tineti pumnii ca o sa revenim cu detalii imediat cum ajungem acasa.

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Alex bafta la eco !

Kawaichan,cu la purtator 26+

Mergi la inceput