Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

multumesc fetele pentru sugestii! sa stiti ca fac eforturi desi nu mi-e usor .. u know what i mean ..

acum, vreau, nu vreau trebuie sa ma gandesc la un nume .. sa vedem cu ce sugestii vine si sotu' ..

mie imi suna bine ana sofia .. vreau si nume scurt, usor de pronuntat .. sunt cam pretentioasa, nu?

alinus un sa iesi din butoi .. acum imi vine sa ma arunc si eu in el ..

laurici mizerii sunt peste tot .. n-ai ce-i face ..

mitsu un si ptr tine .. te-am citit pe blog .. imi place cum scrii!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle, Ana Sofia suna superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta mie-mi plac: Mara, Teodora, Anastasia, Antonia, Natalia, Adela, Ioana, Chira, Ilinca, Marta, Otilia, Veronica, Sofia, Iulia.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Sanziana, Teodora, Bristena, Raluca, Tatiana (sau prescurtat Tania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle deschizi lista de nume pentru mandrutza ta sirenutza din burtica?
da liber ca idei avem...

am o mare dilema: garsoniera noua in baneasa (in spate Carrefour), intrare Popesti sau Prelungirea Ghencea la 46, 39 resp 36 mii euro sau garsoniera in bloc 75-88 la 41-45mii euro dar zona Brancoveanu metrou???????? e pentru Ozi dar vreau sa poata fi inchiriata pana peste 8 ani.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Eu as opta pt cea din Baneasa. Are avantajul de a fi noua, in zona f buna, aproape de aeroport, cu acces facil spre centru (se vor termina si lucrarile la pasaj ..intr-un final..), chirii bune (dpdv al proprietarului).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Am lipsit motivat zilele astea si chiar imi pare rau ca nu am putut veni la intalnirea clopoteilor de ziua lor, dar cum ziceam mai devreme am lipsit pt ca in sfarsit am reusit si noi sa ii luam motul copilului ... yupiiiiiiiiiii fuse petrecere mare, cu tot familionul in spinare dar pana la urma iesi bine.

Alegerile puiului nostru au fost exact asa cum ma asteptam, adica: surubelnita, ciocanul si cheile de la masina!!!!. Nu a contat ca au fost bani, telefoane mobile sau aur, el a luat lucrurile pe care le foloseste zilnic ... mare meserias are mama .... asa ca va invit sa ziceti care cum si ce are de reparat ca sa venim cu trusa din dotare

Oricum petrecerea a fost frumoasa pentru ca duminica a tinut timpul cu noi si ne-am putut desfasura in aer liber, iar niscavai poze poate pe seara cand sper sa le primesc si eu ... aaaaaaaaa si avem freza nou noutza ... fara par ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Miky, mecanic\inginer scrie pe profesie Lasa banii si alte mofturi, fericit sa fie.

Fetelor am niste emotii de zile mari. Mai e putin si incepe serbarea Iuliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Hello!

am intrat doar sa va spun ca am vorbit cu natalia si scumpa de stefi este bine! A iesit din operatie, s-a trezit din anestezie dupa 15 minute, a plans un pic si acum dormea iar natalia o veghea!!!
Pana la 6 diseara stau sigur internate, dupa aceea vor vedea ce spune medicul
Incizia se pare ca este destul de mica caci are doar un leocoplast acolo... nu are picioarul bandajat!

Doamne Ajuta, Doamne Multumim!!!
Este prima veste buna pe care o aud astazi!
Am intrat sa va spun si voua !
si poate am timp sa mai intru de acasa. Daca ajung astazi acasa

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Ce mult ma bucur !!!
S-a trezit fix ca Andrei dupa anestezie ii spuneam eu ieri lui Nati ca poate face si Stefi la fel
Le asteptam acasa

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cine imi da si mie o idee de pizzerie buna, neaglomerata, cu o terasa frumoasa, preferabil o curticica cu verdeata, unde sa-l serbez pe Marc de ziua lui?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Yupppiii.... Stefi e bine. si le asteptam 'acasa'.

Si inca un yuuuupiiii, Elle cauta nume pentru mititica ei.

Io ma inscriu pe listutza cu propuneri cu numele ce le aveam pregatite pt Iulia:
Anastasia, Zarah, Mia
Daca imi mai amintesc ceva ce am mai auzit prin parc si suna frumos anuntz.
Elle si nu ar fi rau sa o pui si pe Evita sa aleaga.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput