Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura Ioana spune:
Am intrat sa vad daca stiti ceva de Stefi mic de Nati si asa ma bucur ca e totul bineeee! Recuperare rapida si usoara
Elle
ma bucur foarte tare ca ai inceput sa cauti nume pentru puiul mic din burtica! O sa ma gandesc si eu la variante![]()
Rox
sunt sigura ca si Adeluta e "vorbareata"!
Shose
chiar ca da: e o liniste cand se culca gazaaa![]()
LalaD
cred ca am lasat cam mult snitelele la cuptor ieri sau la o temp prea mare (180) ca azi erau cam uscate (ieri au fost bune, dar ce am incalzit azi la microunde parca erau talpa de opinca
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
madalina28 spune:
Nati, Doamne Ajuta ati trecut si peste hopul acesta
sa fie bine in continuare!
Elle, cat de bine imi pare ca au revenit hormonii bata-i vina la locul lor
Eu sunt pro Ana Sofia asa trebuia sa o cheme pe buburuza mea dar deh tatic capos a declarat-o singur si si-a facut de cap, bine macar ca a pastrat unul din ele, in plus se potriveste cu surioara mai mare, doua nume scurte, simple, pentu doua domnisoare gratioase.
Cris de UK ma bucur pt soacra ta!Cred ca esti tare emotionata azi iti revezi printesa!

Cati eu zic sa stai linistita ca nu se va intampla nimic cu avionul vostru
Cand plecati?poate pana la urma voi reusi sa ajung sa te cunosc binenteles si pe Mateius dragalas si nazdravan!
Noi de doua nopti nu dormim aproape deloc, dintii sunt vinovatii principali, ca sa recupereze doarme pana pe la 11, apoi cu somnul de dupa-amiaza e iarasi jale, sa nu o deochi de doua zile si-a revenit cu mancarea ca ajunsesem la disperare.Sambata avem nunta la fratele sotului si i-am cumparat niste tandafirasi albi de satin sa-i pun in capsorul nazdravan, sunt curioasa dc nu si-i va scoate dupa 10min.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
beinazutza spune:
ziua buna si de la noi!
sanatate multa Stefi de Nati!recuperare rapida si tot binele din lume
beinazutza mami de Richard si Beatrice
Miutza spune:
stancutza, m-a impresionat experienta Sofiei cu protezele, totul va decurge f bine, va recupera fantastic de repede, va va surprinde si poate nu va mai fi nevoie de operatie, poate descopera cineva alt remediu 
ce emotionant trebuie sa fie sa-i vedeti reactiile la sunetele din jurul ei... multa rabdare iti doresc (desi stiu ca ai nelimitata) si sa nu-ti pierzi speranta 
uraaa! ce bine ca Stefy e bine 
refacere rapida!
ploscariu, am vazut un fluturas galben tare frumos, imi place de Ioana, are asa, o privire plina de intelepciune, parca vrea sa-ti transmita mai multe decat spune
pare un copil matur.
lala, ca intotdeauna, mi-a facut o reala placere sa descopar noile aventuri ale piticilor tai frumosi si talentati!
desene fff frumoase (fiecare, in raport cu varsta autorului) si bune amandoua de castigat premii! 
elle, ma bucur ca ai trecut la partea frumoasa, cea a alegerii numelui 

codruta, ca sa nu ceara, trebuie sa nu vada.
eu nu mananc niciodata salamuri, cremwursti, cabanos sau alte chestii din aceeasi familie si nici ei nu-i dau. doar tati mananca salam sasesc si uneori kaiser sau ceva pastrama dar daca il vede Maya si-i cere, ii zicem scurt "nu e pt tine, nu e pt copii" si gata. cerea in timpul mesei mere sau portocale pt ca le vedea pe masa asa ca am mutat locul platoului cu fructe in balcon. ma vede ca pap ciocolata uneori, imi cere si nu-i dau, ii dau in schimb cartonul de la cioco sa se joace cu el si uita. stiu ca sunt exagerata, nu-i dau decat paine facuta de mama, din faina integrala, pe care o congelez cateva zile ca sa-mi ajunga pana mai intru in posesia ei (mama sta in alta localitate) si nici de asta nu-i dau zilnic. nu-i dau inca zahar iar de sare...ce sa zic? eu nu adaug sare in mancare decat fff rar, (eventual cand am invitati la masa) si cum ea papa ce pap eu, n-are incotro
de adaugat, se poate adauga in farfurie (asta daca ati zis cumva in gand "bietul tati"
) dar de scos nu se mai poate, eu de vreo 10 ani mananc nesarat.
stiu ca la gradi se va schimba situatia, va papa de acolo de toate
insa acum cat pot ii dau totul cat de natural pot iar atunci tot voi compensa ceva cu macar o masa pe zi acasa. ar mai fi de spus dar si-asa nu ma cunoasteti prea bine, nu vreau sa ma considerati o "freak" 
![]()
am vazut poze de la intalnire 

wow! ce clopotei frumosi si ce mamici superbe! 
va pup si va doresc zile senine si multa fericire 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
codrutaa spune:
Seara buna!
Uite, m-ati convins. Am facut azi sedinta si cu mama si am decis scoaterea cremvustilor din meniu.Nu ma mai trageti de urechi, bun?![]()
Si sa imi mai scot un pic camasa, sa nu credeti ca sunt chiar mama denaturata spun si eu ca nici Alexia nu a simtit gustul ciocolatei sau altor dulciuri, cu exceptia unor praji facute in casa. la desert ea primeste fructe sau iaurt. Sare, ii pun in mancare de vreo trei luni...moderat, dar ii pun. Iar cu painea... eu stiam ca ei au voie, e chiar indicata! Sau nu?!
codrutaa spune:
Si am uitat ce era mai important: Ma bucur ca Stefiuta e bine! Refacere rapida si usoara si un buchet de
pentru mami care a scapat de emotii.
Elle, mai e deschisa lista? Daca da, atunci ce zici de Maya, Emma, Elena
(e si de sfant si tare frumos)?
codrutaa spune:
Si daca tot bantui singura pe aici, mi-am amintit ca mai am o dilema![]()
A dat cineva copiilor fructe de padure? E voie? Am cules azi niste fragi aromati
si i-as da maine. I-am dat deja vreo 5 bucati si nu a reactionat nicicum (bine, reactii pozitive a avut: mai, mai).
Noi avem si zmeura in gradina, mure, coacaze, in curand se coc toate. Oare are voie si ea?
roli25 spune:
Codruta, cu fructele de padure e la fel ca si cu capsunile. Sunt alergene, trebuie urmarit copilul si daca nu are nici o reactie poate papa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
cati_magureanu spune:
Buna seara! Am intrat si eu sa vad ce a facut nati azi cu Stefi mica si am aflat ca totul a decurs bine si clopotica iubita este bine!
Multumim cuscri pentru vesti! Cum a fost la serbare? Povesteste-ne! Imi pare rau ca azi ai avut o zi grea! Un pupic dulce sa te mai inveseslesti!
Elle, te imbratisesz cu drag! Numele pe care i l-as fi pus lui Matei daca era fetita ar fi fost Mara! acestea erau cele doua nume pe care le stabilisem: Mara pt. fetita si Matei pt. baietel!
Sunt multe nume frumoase..depinde de cum rezonezi si tu la fiecare...
Un alt nume, pe lista mea de preferinte este Ilinca (chiar este la mare concurenta cu Mara)...Imi place foarte mult, este gingas si suna romaneste! Imi aduce aminte de ghiocei, de primavara, de basmele noastre romanesti...
I-am luat si noi motul lui Matei, duminica...mai mult asa..simbolic si pentru distractie, caci am fost numai eu cu el si cu nasii lui...Vreau sa-l tund si am zis sa pastrez si eu o suvita din primul lui par de bebelus...Si daca tot am taiat suvita am zis sa ne amuzam si cu tava... A ales baiatul de parca ar fi baiatul lu' tat'su: aparatul de masura (deci electronist), mingea de fotbal (deci pasiune pt. fotbal) si termometrul (haa...poate va fi doctor, totusi..)
!
Ce mai faci, Ema? Cum te mai simti?
Codruta, eu i-am dat si fructe de padure si a fost ok..Prima data s-a cam iritat la fundulet dar data urmatoare cand i-am dat (dupa ceam facut o pauza in a-i mai da) n-a mai facut nimic..
Ceska, ce faci? Mai ai putin...Sper sa reusim sa ne intalnim si noi...Vei sta si prin Bucuresti?
Mada
! Maa....sper si eu sa nu se intample ceva cu avionul meu...
..Sunt tare ingrozita de acest mijloc de transport...Si abia ce-mi mai trecuse spaima..ma mai obisnuisem...ma rog...
Pai sper sa dai si tu o fuga pana in Bucuresti pana plec eu (pe 25iunie)..sa ne vedem...Poate ne inatlnim, iarasi mai multe fete...
Mai vroiam sa mai zic ceva...am uitat..
Ma duc la nani! pup!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------