Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 17
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta astept propuneri ... Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
AMALIA - cum ti-am zis de la inceput.
Nume de sfant, nu stiu pt ca eu nu sunt 'adepta' la doua nume.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ereena spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta grati da .. sunt intr-o mare dilema .. chiar nu stiu ce sa aleg .. astept propuneri ... Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
daca as fi avut o fetita(sau cine stie poate chiar voi avea una
)as fi botezat-o Iarina. Iti pot sugera doar ca numele de sfant sa fie primul,dupa primul nume de botez ne stie Dumnezeu, al doilea e doar de dragul nasului, al parintilor.
MATEI POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
laura_dimitris spune:
Hello!
daca pana acum mai m-am vaitat ca am mult de lucru la serviciu ca astazi nu a fost niciodata....

Si mult, si urat si chestii care ma macina sufleteste ...
constiinta mea urla cand scriu enormitatile pe care sunt nevoita sa le scriu...
Nici macar de un mesaj catre voi nu am timp...
sorry!!!!
am intrat doar sa va spun ca am vorbit cu natalia si scumpa de stefi este bine! A iesit din operatie, s-a trezit din anestezie dupa 15 minute, a plans un pic si acum dormea iar natalia o veghea!!!
Pana la 6 diseara stau sigur internate, dupa aceea vor vedea ce spune medicul
Incizia se pare ca este destul de mica caci are doar un leocoplast acolo... nu are picioarul bandajat!
Doamne Ajuta, Doamne Multumim!!!
Este prima veste buna pe care o aud astazi!
Am intrat sa va spun si voua
!
si poate am timp sa mai intru de acasa. Daca ajung astazi acasa ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Uraaaa,
!!!
Multumim pentru vestile bune, Laurici.
Da' chiar ai de lucru, dak tot la munca esti; off, ![]()
Ceva poze, de la gradi, de la vre-un coleg macar?
Ramo, ce faci? Esti bine? Cum iti mai este cu maseaua?
Bulinul e bine?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
godzila spune:
Nume de fete care imi plac:
Iris, Irina, Iulia, Adela, Sofia, Maria, Miruna, Monica samd. Ma mai gandesc.
godzila spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Hello! daca pana acum mai m-am vaitat ca am mult de lucru la serviciu ca astazi nu a fost niciodata.... ![]() ![]() Si mult, si urat si chestii care ma macina sufleteste ... constiinta mea urla cand scriu enormitatile pe care sunt nevoita sa le scriu...![]() Nici macar de un mesaj catre voi nu am timp... ![]() sorry!!!! am intrat doar sa va spun ca am vorbit cu natalia si scumpa de stefi este bine! A iesit din operatie, s-a trezit din anestezie dupa 15 minute, a plans un pic si acum dormea iar natalia o veghea!!! Pana la 6 diseara stau sigur internate, dupa aceea vor vedea ce spune medicul Incizia se pare ca este destul de mica caci are doar un leocoplast acolo... nu are picioarul bandajat! Doamne Ajuta, Doamne Multumim!!! Este prima veste buna pe care o aud astazi! Am intrat sa va spun si voua si poate am timp sa mai intru de acasa. Daca ajung astazi acasa Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Ce veste buna
Multumim ca ti-ai facut timp
Mitsu-bishu spune:
Hei!
laura, ce vesti bune ne dai tu! Ce bine ca Stefi e ok! Pupam!
Fetele care au citit blogu', multumim, da' pana la urma am mai deschis unul, unde o sa postez eu d'ale mele.
Si, last but not least, cu emotie.. Ellenuta, un
de la mine si o imbratisare calduroasa!
Vin si eu cu mai multe propuneri: Marta, Agata, Ingrid, Ivona, Clarisa, Adelina, Elise, Alana, Atena, Tania, Sonia, Alberta, and the list may go on
Depinde de ce cauti. Iar ca nume de sfant, m-am gandit la Emilia, Alexandra sau Iustina. Alexandra s-a cam banalizat, dar e inca trendy.
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
alina023 spune:
Intru si eu sa-mi exprim bucuria din doua motive:
1. Stefiuta Nataliei a trecut cu bine peste operatie. Doamne ajuta! Ma bucur tare tare mult!!!
2. Ellenuta is back (de mai multe zile....dar acum am si o dovada ca e ok
).
Nume pentru bubulina din burtica... Desi poate parea din ciclul "cioara si puiul", numele de Ana mi se pare foarte feminin si plin de simboluri (Sfanta Ana este mama Sfintei Maria
).
Acestea fiind spuse intru si eu la loc in carapace. Sunt iar in borcan... Ce surpriza, nu? ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Mitsu-bishu spune:
Ha, mi s-a deschis si mie pofta ![]()
Eu as mai avea cateva nume din care o sa aleg eu pentru fetita mea... Dar nu indraznesc sa ti le propun, ca-s cam zbanghii. Acestea ar fi: Junona Saida, sau Caetana, sau Fabiana sau Despina, Satine sau Daytona (nume de plaja
Iar ca nume sfant.. Inca nu m-am gandit, sunt sigura ca or sa stie ei, popii, ce sa imi bage pe gat la momentul potrivit, cum au facut si la Conrad. Pe asta ma bazez. Oricum nu o sa fie trecut in certificat... Nu ca nu as fi religioasa, dar mi se pare putin aiurea sa mi se impuna sa aiba nume de sfant.
Lavi,
de baby Conrad
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
Mitsu-bishu spune:
Ah, am uitat sa spun ca ma gandeam intr-un timp serios la Raisa, pana a aparut melodia aia.. Si nici Catrinel nu ma lasa rece ![]()
Lavi,
de baby Conrad
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Eva