Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Se anunta o mare petrecere in familie. Tu nu trebuie sa faci mare lucru, deoarece un parinte se va ocupa de toate detaliile. Poti sa ai si tu sugestii in legatura cu unele preferinte ca sa te asiguri ca totul va iesi ca la carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

SiLa multi ani, LUNA! Numai bine pentru tine!(daca ne citesti de undeva)

chiar nu ma asteptam sa va amintiti de mine - a trecut un secol de cand am disparut

multumesc pentru urari si Lorei si va doresc toate cele bune si LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
Ce surpriza, Luna...eu tot asa o sa-ti spun! Chiar credeai ca uitam asa repede? Nuuu....babe o sa fim pe la 95 de ani, nu acum.
Va povestesc eu mai multe de serbare in week-end, acum plec ca trebuie sa cumpar usi si gresie si faianta si alte cele...azi am o zi de concediu, ca am treaba.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Lora, tu ii faci costumele de serbare ale Iustinei?? Sunt f reusite...imi plac tare mult.
Noi vom avea serbarea martea viitoare...
Scuze de off-topic.

La noi este asa de urat afara si parca n-am niciun chef de nimic, dar n-am incotro, incerc sa ma mobilizez.

O zi buna!

Liliana, Andra-Maria & 19+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Cateva poze noi, de la o nunta a unei verisoare si de la serbare:
http://good-times.webshots.com/video/3079923650099413604UhkDAo

moooooama ce dansatoare Iustina si frumoasa ... stii ma gandesc ca Iustin e un nume bun pt bb meu

da Ralu mie mi-a convenit horoscopu si sa stii ca se cam potriveste mai ales partea de reusita

liliac1 la noi a iesit deja soarele si chiar incepe sa se incalzeasca ... inca putin si ajunge si la voi

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Aha, te-am prin Aidutzule! Deci este flacau Sa fie sanatos si el si tu!
Da-i un sut soarelui sa ajunga si pe la noi

Fetele mele, azi m-am plans de frig?? Ei, cand vin caldurile sa vedeti miorlaiala pe capul meu...

Liliana, Andra-Maria & 20+

Mergi la inceput

hai ca am tras un sut mai ales ca animalele mele s-au bagat la umbra ... a ajuns?

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

ia stai liliaco!!dar bebe tau ce e? ca trebuie sa iti fi spus deja

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aidutzule, mama, fac si io cu mana spre cer" Soare, fratioare, lumineaza tare!!" A venit, a venit si l-am primit cu bratele deschise, dar iti dai seama ca eu dimineata am plecat cu kiloti de blana pe mine ca erau 10 grade si ploua?? Acum, pana ajung acasa trec printr-o minisauna
Si...nu, bebita noatra la ultima eco n-a vrut sa stea nicio clipa, nici macar pentru masuratorile de baza... De ceva vreme mi-am propus nici sa nu vreau sa stiu ce va fi. Tot ce imi doresc e...sa fie sanatos! In rest nu mai conteaza...
Aaaa, si sa fie: frumos ca mine, destept ca mine, curajos ca mine, modest...ca mine!! Hai... poate sa aiba parul des ca a lu' tat-su si poate sa fie si ordonat ca tat-su!!!

Liliana, Andra-Maria & 20+

Mergi la inceput

hahaha ce tare esti , vai ce am ras ... pai noi (adica eu) am aflat prima oara tot din cauza ca nu a putut sa ii asculte inima cum trebuie ... si cand a schimbat locul , hopa iote ce e aici si a doua oara am vrut sa ma conving ... ca la Emma a fost de fapt David pana la 7 luni cand ne-a spus o alta dr ca e Emma de fapt
... sincer mi-as fi dorit sa fie tot fata si stii si tu motivele , sunt mai dragalase , mai finute , le poti imbraca si gati ... dar daca ar fi fost fata cred ca as fi facut ceva ca sa pierd sarcina de frica. Nimic nu e mai cumplit ca frica , mai ales ca am vazut multe cazuri de frati sau surori cu ani distanta intre care au facut aceeasi boala
Ce pot sa mai zic , linistita nu sunt , dar nici cu nervii incordati la maxim ... o fi cumva pana la urma. Nici eu nu imi doresc altceva pt puiul meu decat sanatate , desi cine ar putea sa imi zica mie cum va evolua viata copilului meu

... gata , nu vreau sa va intristez fug pana in oras

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput