Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)
Raspunsuri - Pagina 6
LoraG76 spune:
'Neata!
Mercedes, La multi ani pentru Bia, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si cu noroc si iubita si fericita!
Ce frumusica eeee!!!
Multumesc mult pentru urari! Ieri am avut o zi destul de incarcata.
Azi fie-mea are serbare, asa ca mami are emotii..
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aidaciolac spune:
pai io am vazut pozele , dar mie mi se pare ca arati f bine , drept e ca pana acum nu ne-ai aratat nici o poza tot ascunsa ai stat
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
liliac1 spune:
Vin si eu cu intarziere sa fac urari.
La Multi Ani, Lora!!! cu scuzele de rigoare ca n-am reusit sa transmit in timp util toate gandurile mele bune si toate urarile de bine din lume. Te imbratisez cu mare drag si sper sa imi poti accepta scuzele.
Eu...vin la spartul targului...
De asemenea, daca tot este saptamana urarilor pentru printesa BIA, ii urez si ei in primul rand "La Multi Ani" fericiti, o copilarie lunga si minunata si nu in ultimul rand multa dragoste si intelepciune!! Te pup dulce, micuta Bia si iti doresc mult succes in viata!!
Liliana, Andra-Maria & 19+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
doinabita spune:
LA MULTI ANI LORA!!!Numai sanatate , fericire si bucurii sa ai!!!
La multi ani BIA!!!!sa aduci fericre si bucurii multe la parinti!!!
Voi ce faceti fetelor? eu am mancarea la foc, fug sa nu o afum...
LoraG76 spune:
Cateva poze noi, de la o nunta a unei verisoare si de la serbare:
http://good-times.webshots.com/video/3079923650099413604UhkDAo
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
Lora, si cum a fost la serbare? Dezvolta...
Doina, ce mai gatesti bun? Eu-s in pana de idei
Liliana, ce mai faci? Burtica? Andra?
Aida, sa inteleg ca ti-a convenit horoscopul meu? Daca da, ma bucur.
Olim e in Romania, din cate stiu. Mi-e cam dor de ea.
Am admirat-o si pe Bia. O domnisorica draguta si eleganta...
ralnied1 spune:
5 iunie 2009
S-ar putea sa aveti de ales intre stresul unei afaceri noi, impreuna cu un prieten, si siguranta locului de munca.
Va sfatuim sa nu va grabiti. Consultati-va cu o persoana mai in varsta, cu experienta in domeniu!
ralnied1 spune:
Muncesti mult, dar nu esti multumit de rezultate, pentru ca desi tu faci tot ce-ti sta in putinta ca sa duci sarcinile la indeplinire, clientii, sefii, beneficiarii eforturilor tale stramba din nas si sunt pusi pe critici. Ti le asumi, le asculti cuminte, ca si cum chiar ai fi vinovat de tot ce ti se reproseaza, incercand sa inveti ceva din aceste predici - meritate sau nu - pentru ca altadata sa nu mai dezamagesti pe nimeni. In sinea ta, totusi, iti spui ca ti-ai indeplinit sarcina cu bine.
ralnied1 spune:
Esti pe val, datorita Soarelui care iti sustine zodia, dar si calitatilor pe care le ai intrinsec: interes pentru oameni, atentie acordata lor si capacitatea de a da sfaturi eficiente. Daca la tine nu functioneaza, la ei merg perfect si vei fi azi pur si simplu adulata de cei cu care interactionezi. Dar tu astepti sa fii adulata mai pe seara, intre 4 ochi...
ralnied1 spune:
Primiti un verdict oficial care pune punct unei etape din activitatea dvs. La prima vedere pare a fi un esec, deoarece inchide, fara drept de apel, drumul pe care mergeati.