Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc fetelor pentru urari.

La multi ani Luna cu sanatate si fericire!

aida,liliac-cate o floare pentru voisi cate una pentru fiecare bebe indiferent ce e. Sarcina usoara in continuare!

aida- pai io ii drept ca nu prea m am aratat dar nici tu nu esti prea departe de mine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aidutzule, tu stii ca-mi esti tare draga..dar cu toata dragostea din lume am voie sa-ti dau 2-3 la fundulet !!
Incercam sa-ti intelegem zbuciumul interior dar totodata incercam sa te tinem de mana si sa traim cu speranta ca totul va fi bine. Nimeni nu stie ce-i rezerva viitorul dar orice-ar fi..trebuie sa-l traim!!!
Ai sa vezi ca o sa fie excelent...zic eu...
Hai, ca noi suntem cele mai optimiste!!

Pana si horoscoapele noatre incep sa scoata la iveala si parti bune .

Liliana, Andra-Maria & 20+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mercedes draga , pai io sunt chiar f departe de tine , as avea de alergat dupa tine minim 3 luni macar sa ma apropii ... asa ca ...

lili merit io mai multe si cateva dupa cap , pai mai optimist ca mine nu a fost nimeni. Acum deh , ca s-o numi optimism , orbire sau prostie nu's care e adevarul , dar s-a stricat ceva la motoras si nu mai merge cum trebuie si simt asta ... eh , si pana gasesc piesa stricata si comand pe aia de schimb incerc sa merg inainte asa cum pot. Sper doar sa ma inteleaga husbantu pana la capat , sincer eu nu prea stiu cum ma suporta ... 'om vedea.
Hm , si inca ceva. Asa dupa voi , de ce credeti ca inca mai scriu pe forum? Adevarul e ca imi iau gandul de la ce ma omoara sufleteste , imi aduc aminte , iar mai caut sa uit. De fapt nu uit , doar trec putin pe planul doi. Iar voi , voi imi dati puterea sa mai scriu un mesaj , sa mai pun suferinta inca odata pe planul doi.
Va multumesc si mai ales ca ma suportati si scuze ca va intristez iar desi nu asta este dorinta mea

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR! AIDA, LUNA, BIA, LORA

fetelor noi am ajuns cu bine, dar la cluj nu am net si acum suntem in wek la soacra asa ca ma duc sa citesc ce ati scris si mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor multumesc de urari pentru sot
aida capul sus totul o sa fie bine te suporta sotul ca esti o femeie deosebitaniciodata nu o sa poti uita ce ai trait e normal, doar timpul trimite pe locul doi aceste trairi, viata merge mai departe, cineva aici are nevoie de tine, iar de acolo sus cineva iti trimite multa putere si optimism.
tu poti esti deosebita
suntem alaturi de tine, chiar daca scriem mai rar, esti in rugaciunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

te olim draga , merci mult de tot ... si sedere cat mai placuta in tara

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emeralde
chiar nu ma asteptam sa va amintiti de mine - a trecut un secol de cand am disparut

ooooooooooooooooooooo, vad bine??????????
ce surpriza
Luna draga, daca nu te-am amintit pe aici tot timpul, asta nu inseamna ca te-am uitat. Eu m-am gandit deseori la tine. Pe cuvant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Va povestesc eu mai multe de serbare in week-end, acum plec ca trebuie sa cumpar usi si gresie si faianta si alte cele...azi am o zi de concediu, ca am treaba.
O zi buna!

Te-a lovit harnicia, draga?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Lora, tu ii faci costumele de serbare ale Iustinei?? Sunt f reusite...imi plac tare mult.
Noi vom avea serbarea martea viitoare...
Scuze de off-topic.

Ce off-topic? Ca nu esti off-topic deloc, draga. Doar aici vorbim de toate despre toti, pentru toti
Si ce aveti la serbare? Poezioara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
... stii ma gandesc ca Iustin e un nume bun pt bb meu

Am un verisor Iustin si-mi place tare mult numele asta...

Citat:
da Ralu mie mi-a convenit horoscopu si sa stii ca se cam potriveste mai ales partea de reusita

Ma bucur tare mult ca am nimerit-o si eu macar odata.

Mergi la inceput