vuitoane
Raspunsuri - Pagina 3
ache spune:
mi-ati facut seara ![]()
posetele alea de orla kierly sunt cel mai bun ex.de asa nu,dezastru.
Sa va zic cum e pe aici cu alde gucci,vuitoane si altele,ca am cateva colege de servici care asta fac,vaneaza reducerile si se bat cot la cot cu localnicele.
LV nu face reduceri aici,asta e politica. Nu-i nimic, ca-si cumpara doar portofel,ca atat isi permite. Si dupa 2 luni incepe sa se desire pe la margini
. Se duce fata,face scandal mare,nervoasa,angajatii stau aliniati,isi cer scuze si trimit la reparat,ca altul nou nu dau. Ii zic si eu ca l-o fi luat pe cel mai ieftin,de aia se desira
. Cred ca ma iubeste mult.
Cumparat geanta Gucci,nasaola rau,model de baba,din textil, din ala de e imitatie pe peste tot. Dupa prima purtare i se ia culoarea de la blugi fix pe geanta .
Evident mers cu ea la firma sa o curete.
Acum vreo saptamana pleaca la o sedinta si se intoarce cu o noua Gucci,macar asta din piele,arata OK. N-a putut sa doarma toata noaptea, ca se gandea la ea si era sale.Cica au trebuit aia de la magazin sa prelungeasca programul pana la 12 noaptea la ce nebunie a fost acolo. Au ras tot, au ramas rafturile goale. Era geloasa pe localnice ca ele cumparau mai multe genti deodata,ea numai una.
Dar face toti banii,ca e de firma
. Are grija sa si le aseze la birou pe un scaun special, cu vedere lapublic.
Eu inca n-am dat in boala asta. Nici nu stie soata ce comoara are la casa lui.
Dandum 
anca
mami de
bb Adam
pitzinuca spune:
fetelor dar
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250395367465&ih=015&category=37008&ssPageName=WDVW&rd=1#ebayphotohosting
asta ati vazut-o?
cum e posibil ca o geanta sa coste cat o casa pe structura de lemn la cheie?
dumnezeule, in ce lume traim, cat de mult se indeparteaza oamenii de ce e important...
am zambit la topic, dar m-am si intristat...
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
conchita spune:
pitzinuca, aaaaaaaaaaah ! 
ca ar costa, n-ar fi o problema, daca s-ar merita. bataia de joc e o problema! iar femeile parca-s la curtea imparatului gol, oarbe si cu portofelu la vedere, facand temenele. rimeaza.
ache, mi-ai facut ziua cu povestea ta. asa, caragialeniaza-le.
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui conchita ocebine, si eu am genti si pantofi gramezi, dar de BUN gust. :-)) |
Bunul gust e relativ nitel...doar sa comparam LA cu NY. Uniforma neagra a newyorkezelor e ca nuca'n perete in sunny LA.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
nushulica spune:

vuitoanele sucks!sacose de rafie(foarte des intalnite prin bazarele si pietele moldovenilor)
astfel incat daca mi-as achizitiona una n-ar fi o diferenta
ba da...la bani!
da ce ziceti voi ca intr-un an de ziua mea am primit de la o prietena care isi permite deci sigur era veritabila(zic si eu)
o geanta www.fendi.com/#/en/women/accessories/classicalbags/5" target="_blank">fendi ceva in genul asteia da mai urata cu manere metalice aurite
de radea sotul de mine cand ma vedea cu ea...am luat-o de vreo 2 ori
bun intr-o seara iesim la o crasma mai selecta si eu cu traista fendi dupa mine
si cand plecam in parcare o tiganca cu fuste ma intreaba daca nu ii dau ei geanta mea "ca tari-i frumoasa"

de atunci n-am mai purtat-o niciodata si am si dat-o
...intamplare adevarata , parol!![]()
de
DavidPoveste
andacos spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nushulica![]() vuitoanele sucks!sacose de rafie(foarte des intalnite prin bazarele si pietele moldovenilor)![]() ba da...la bani! de DavidPoveste |
Aoleuu nushulica ast-i aia de spuneam si eu mai sus!Ai vreo poza cumva?
Dana
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Aoleuu nushulica ast-i aia de spuneam si eu mai sus!Ai vreo poza cumva? Dana |
bei n-am ca multi purici n-a facut la mine dar pot s-o pun pe var-mea sa se pozeze cu ea ca ei i-am dat-o
de
DavidPoveste
andacos spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nushulica
bei n-am ca multi purici n-a facut la mine dar pot s-o pun pe var-mea sa se pozeze cu ea ca ei i-am dat-o de DavidPoveste |
Hai poate faci vreun efort ,te rog!

Acum ca stii de ce vorbesc,care de la acre s-a inspirat de fapt!
Cautind pe net ceva poze la susnumitul model
Dana
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Aoleuu nushulica ast-i aia de spuneam si eu mai sus!Ai vreo poza cumva? Dana |
draga mea cu traista de rafie inca nu m-am pozat si nici traista singura n-am pozat-o ca nu mi-a cerut nimeni...dar are soacra-mea vreo 10 pe culori diferite(carourile)

acum daca tu vrei poza cu vuitonu autentic ma tem ca nu gasim ca na, e "din colectia veche"
s-o fi dat la solduri deja nu vezi ce zice ache ca se bat alea pe acolo,tin oamenii peste program
de
DavidPoveste
nushulica spune:
anda e clar!!! vuiton s-a indragostit de traistele moldovenesti de rafie
bei ce om,,,nu putea sa puna si el un pret mai bun doar a vazut ca aici e 10 lei traista
de
DavidPoveste