vuitoane

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

vuitoanele sucks!sacose de rafie(foarte des intalnite prin bazarele si pietele moldovenilor) astfel incat daca mi-as achizitiona una n-ar fi o diferenta ba da...la bani!

de David
Poveste

Aoleuu nushulica ast-i aia de spuneam si eu mai sus!Ai vreo poza cumva?

Dana

draga mea cu traista de rafie inca nu m-am pozat si nici traista singura n-am pozat-o ca nu mi-a cerut nimeni...dar are soacra-mea vreo 10 pe culori diferite(carourile) si mama vreo 2...daca ti-e dor sa-ti "bucuri" retina cu asa ceva maine vin c poza

acum daca tu vrei poza cu vuitonu autentic ma tem ca nu gasim ca na, e "din colectia veche" s-o fi dat la solduri deja nu vezi ce zice ache ca se bat alea pe acolo,tin oamenii peste program

de David
Poveste

aoleuu,da,poze cu vechea colectzie voiam!Da' na' acceptam si cu soacra daca nu-i orginalul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

anda e clar!!! vuiton s-a indragostit de traistele moldovenesti de rafiebei ce om,,,nu putea sa puna si el un pret mai bun doar a vazut ca aici e 10 lei traista

de David
Poveste

Zau daca eu nu cred ca Vuitton a plagiat respectivele traiste!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nici mie nu-mi plac , dar am gasit un model dragut . E la city bags , se numeste Monogram Vernis.

Cand am fost la taica-miu mi-am luat o geanta Tommy Hilfiger. Entuziasmata , i-o arat si ii spun ca am luat-o la reducere, de la 100 la 50 $.
Taica-miu se stramba , o analizeaza si-mi zice "pfuai , chiar urata. Cum ai dat pe asta atat?"(era tot cu ceva monograma).
"Daca rupem Tommy-ul ala si scriem POpescu o mai cumpara cineva?"
Adevarul e ca mie chiar imi placea modelul ala, dar daca era facuta de Popescu nu dadeam atata pe ea.

Oricum , Viotonul ruleaza , daca te "dai " pe hi5 gasesti la toate fetitele "i lav vuiton" si wallpaper cu firma.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Acuma si mie imi place o geanta buna, frumoasa, Bally, Mulberry sau Longchamp, dar Vuitton cu preturile alea astronomice si monograma sa sparga retina parca scrie asa de la departare pe doamne, domnite "look at me"...de fapt e purtata doar asa sa scoata in evidenta "apartenenta"(dupa parerea lor ) la o anumita clasa sociala.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Astea's genti de-alea de le poarta Columbeanca pa kap???
Saraca, isi luase si ea un Hermes d-ala, il asorta la orice ! daca se poarta,na...chestia e ca gentile astea Hermes si Vuitoane cred ca merg mai bine la varsta a treia asa...seamana cu o geanta pe care o avea bunica-mea, si ne aducea ouale de la tara in ea!Daca stiam ca se poarta acu', o pastram naibii , pe aia!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

conchita, desi suntem certate la balama, trebuie sa recunosc ca iti dau dreptate.
Si mie mi se par niste plasticuri - tapiserii de tren clasa 2-a aceste vuitoane - le urasc. Eu am o zicala: tzatza nu e tzatza adevarata daca nu are si un vuiton.

(stai ca indata apare ionica si spune: ce mai?? eu am 3 si imi plac/)

Te rog frumos sa nu ma faci tzatza

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Despre snobism via posete se poate discuta si intr-un cadru mai INTIM.
2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Le-am tot vazut prin magazine si pe la femei nu stiam ce e cu ele de sunt peste tot. Pfoai ce urate si batranesti! bune de mers la piata cu ele.
ce material.. imprimeul ala LV e total aiurea.

Iaca si niste papuci marca Vuitoneanu care sa se asorteze cu poseta din dotare:
http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=KZW4YY3WUWEEECRBXUCFAFIKEG4RAUPU?buy=1&langue=en_US&direct1=home_entry_us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:
citat din mesajul lui muffin

conchita, desi suntem certate la balama, trebuie sa recunosc ca iti dau dreptate.
Si mie mi se par niste plasticuri - tapiserii de tren clasa 2-a aceste vuitoane - le urasc. Eu am o zicala: tzatza nu e tzatza adevarata daca nu are si un vuiton.

(stai ca indata apare ionica si spune: ce mai?? eu am 3 si imi plac/)

Te rog frumos sa nu ma faci tzatza

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Bunul gust e relativ nitel...doar sa comparam LA cu NY. Uniforma neagra a newyorkezelor e ca nuca'n perete in sunny LA.

a, nu, daca vorbim de uniforme, s-a dus bunul gust si a venit conformarea. cine are gust, in opinia mea desigur, se conformeaza siesi si la NY, si in LA, no matter what! daca doamna poarta negru pentru ca ii place si crede ca-i sta bine, atunci poarta si in LA. daca nu, inseamna ca nu mai vorbim de personalitate (indispensabila bunului gust) si individualitate, ci de turme care poarta zgarda lui LV si a altora, asa cum sunt marcate vitele la taiere, cu fierul rosu! :-)) serios, e foarte tribala chestiunea asta. si tare degradanta. de ce as purta eu eticheta unuia pe care nici macar nu-l cunosc? e ca si cum i-as accepta relatia de boss-subaltern. el creeaza- eu port. el vinde-eu cumpar. el isi poate scrie numele pe geanta mea, pe chilotii, bluzele, etc-urile mele, io ce po' sa-i fac? sa-i iau caii de la bicicleta.

astia, designerii, sunt cei mai mutanti artisti posibili. vine un compozitor, scrie o lucrare, toata lumea o asculta ferice, dar nu e nevoie sa-si agate de ureche cercei inscriptionati cu numele compozitorului - nu ia nimeni in stapanire audienta in halul megalomanic in care o fac designerii de carpe! transferul se opreste, cu demintate, la intrare - in cazul celorlalti, vezi si autorii de carte: ce-ar insemna sa-mi trag un tattoo acuma ca l-am citit pe eco? sau sa fiu obligata de lege sa-mi cerneluiesc trupul cu toate numele celor pe care i-am citit vreodata? ca e acelasi lucru cu hainele - nenica, in momentul cand am dat banu la casierie, geanta aia nu mai e a lu LV, ci a mea. iar eu nu-s a lu' LV sa port zgarda cu LV in virtutea unui absurd drept de copyright.

a desenat o geanta, e o geanta, o geanta! nu a descoperit tratamentul unei boli considerate incurabile. daca ar trebui ca geanta aia sa poarte un nume, ar fi al chinezoaicei care a cusut la masina faimoasa sacosa, pentru un cent pe zi, fara de care chinezoaica, vuitton ar fi vandut hartii mazgalite cu desene de sacose.

Mergi la inceput