vuitoane

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

mi-ati facut seara
posetele alea de orla kierly sunt cel mai bun ex.de asa nu,dezastru.
Sa va zic cum e pe aici cu alde gucci,vuitoane si altele,ca am cateva colege de servici care asta fac,vaneaza reducerile si se bat cot la cot cu localnicele.

LV nu face reduceri aici,asta e politica. Nu-i nimic, ca-si cumpara doar portofel,ca atat isi permite. Si dupa 2 luni incepe sa se desire pe la margini . Se duce fata,face scandal mare,nervoasa,angajatii stau aliniati,isi cer scuze si trimit la reparat,ca altul nou nu dau. Ii zic si eu ca l-o fi luat pe cel mai ieftin,de aia se desira . Cred ca ma iubeste mult.

Cumparat geanta Gucci,nasaola rau,model de baba,din textil, din ala de e imitatie pe peste tot. Dupa prima purtare i se ia culoarea de la blugi fix pe geanta . Evident mers cu ea la firma sa o curete.

Acum vreo saptamana pleaca la o sedinta si se intoarce cu o noua Gucci,macar asta din piele,arata OK. N-a putut sa doarma toata noaptea, ca se gandea la ea si era sale.Cica au trebuit aia de la magazin sa prelungeasca programul pana la 12 noaptea la ce nebunie a fost acolo. Au ras tot, au ramas rafturile goale. Era geloasa pe localnice ca ele cumparau mai multe genti deodata,ea numai una.
Dar face toti banii,ca e de firma . Are grija sa si le aseze la birou pe un scaun special, cu vedere lapublic.

Eu inca n-am dat in boala asta. Nici nu stie soata ce comoara are la casa lui.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor dar
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250395367465&ih=015&category=37008&ssPageName=WDVW&rd=1#ebayphotohosting

asta ati vazut-o?

cum e posibil ca o geanta sa coste cat o casa pe structura de lemn la cheie?

dumnezeule, in ce lume traim, cat de mult se indeparteaza oamenii de ce e important...

am zambit la topic, dar m-am si intristat...

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

pitzinuca, aaaaaaaaaaah !

ca ar costa, n-ar fi o problema, daca s-ar merita. bataia de joc e o problema! iar femeile parca-s la curtea imparatului gol, oarbe si cu portofelu la vedere, facand temenele. rimeaza.

ache, mi-ai facut ziua cu povestea ta. asa, caragialeniaza-le.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

ocebine, si eu am genti si pantofi gramezi, dar de BUN gust. :-))

Bunul gust e relativ nitel...doar sa comparam LA cu NY. Uniforma neagra a newyorkezelor e ca nuca'n perete in sunny LA.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vuitoanele sucks!sacose de rafie(foarte des intalnite prin bazarele si pietele moldovenilor) astfel incat daca mi-as achizitiona una n-ar fi o diferenta ba da...la bani!

da ce ziceti voi ca intr-un an de ziua mea am primit de la o prietena care isi permite deci sigur era veritabila(zic si eu) o geanta www.fendi.com/#/en/women/accessories/classicalbags/5" target="_blank">fendi ceva in genul asteia da mai urata cu manere metalice aurite de radea sotul de mine cand ma vedea cu ea...am luat-o de vreo 2 ori

bun intr-o seara iesim la o crasma mai selecta si eu cu traista fendi dupa minesi cand plecam in parcare o tiganca cu fuste ma intreaba daca nu ii dau ei geanta mea "ca tari-i frumoasa" de atunci n-am mai purtat-o niciodata si am si dat-o ...intamplare adevarata , parol!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

vuitoanele sucks!sacose de rafie(foarte des intalnite prin bazarele si pietele moldovenilor) astfel incat daca mi-as achizitiona una n-ar fi o diferenta ba da...la bani!

de David
Poveste

Aoleuu nushulica ast-i aia de spuneam si eu mai sus!Ai vreo poza cumva?

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

de David
Poveste

Dana

bei n-am ca multi purici n-a facut la mine dar pot s-o pun pe var-mea sa se pozeze cu ea ca ei i-am dat-o

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:

Citat:

de David
Poveste

Dana

bei n-am ca multi purici n-a facut la mine dar pot s-o pun pe var-mea sa se pozeze cu ea ca ei i-am dat-o

de David
Poveste

Hai poate faci vreun efort ,te rog!

Acum ca stii de ce vorbesc,care de la acre s-a inspirat de fapt!

Cautind pe net ceva poze la susnumitul modelam aflat ca Vuitton a fost in Romania in 2007 si daca nu manseala memoria cred ca atunci s-a lansat si modelul!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

de David
Poveste

Dana

draga mea cu traista de rafie inca nu m-am pozat si nici traista singura n-am pozat-o ca nu mi-a cerut nimeni...dar are soacra-mea vreo 10 pe culori diferite(carourile) si mama vreo 2...daca ti-e dor sa-ti "bucuri" retina cu asa ceva maine vin c poza

acum daca tu vrei poza cu vuitonu autentic ma tem ca nu gasim ca na, e "din colectia veche" s-o fi dat la solduri deja nu vezi ce zice ache ca se bat alea pe acolo,tin oamenii peste program

de David
Poveste

Mergi la inceput

anda e clar!!! vuiton s-a indragostit de traistele moldovenesti de rafiebei ce om,,,nu putea sa puna si el un pret mai bun doar a vazut ca aici e 10 lei traista

de David
Poveste

Mergi la inceput