FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna fete dragi!!
maddutz , indiferent de ce se va intampla , stiu ca vei merge mai departe!! incearca sa fi tare , sa gantesti pozitiv chiar daca e greu ,desi mara are dreptate, stim cum e , te intelegem!!
poate ai noroc totusi!!!
si chiar asa...si eu am avut 13 ovocite si doar 3 sau fecundat!! si eu am ramas mirata!! dar vad ca asa se intampla la toate.. oare care sa fie cauza?
fetelor va pup cu drag pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

si eu vreau socata, sper ca n-ati baut-o toata

maddutzule dragutule pai pofta de mancare de la ce crezi ca e?????? de la BEBE !!!!!!!!! Iti spun sigur, ca asa am patit si eu. La cateva zile de la ET (nu mai stiu exact cate) m-a apucat asa o pofta nebuna de mancare de nu ma puteam opri. Si cand spun asta a se intelege ca ma trezeam si noaptea sa mananc (friptura, ciorba sau te miri ce) . Asa ca la Wels eventual mergi vorba lui mara72 in concediu sau la urmatorul FIV cand te hotarasti sa le faci la astia mici niste fratiori sau surioare.

naida87 imi place ca esti optimista, vei invinge cu siguranta.

georgetani iubita, ma bucur ca mai dai si tu cate un semn de viata.

uratica deja chiar ma ingrijorezi. Sper ca totul e ok. Sau te-ai suparat pe noi si acum faci greva tacerii????

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

am tras un pui de somn. mmmmm ce bine e! e bine sa fi "insarcinata": mananci bine, dormi bine, nu te mai uiti vinovata in oglinda...mmmmm....poate mi se arata totusi
mara ai fost la endocrinolog? eu, toata saptamana vreau sa stau acasa si sa profit de starea mea "delicata"
ennni am tras cu ochiul iar la pozele strumfilor tai pozele 307 si 438 tare imi plac si iar mi s-a facut pofta de muscat si piscat prunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

enni si eu am tras cu ochiul la pozele copiilor tai sa mi se faca pofta Tare dragalasi mai sunt
brunadria cum merge invatatul pe o vreme ploioasa ca asta ? Ca eu nu am nici un spor la lucru, mut hirtoagele dintr-o parte in alta, noroc ca azi am lucrari care pot fi aminate ca altfel...
maddutz fusei la endocrinolog, am stat o ora jumate ca sa imi vina rindul ca era puhoi de lume. Erau pina si 2 barbati la usa desi as fi jurat ca neamul barbatesc nu poate dezvolta probleme cu tiroida.In fine, am venit precum m-am dus, cu aceeasi doza de eutirox de 125 care mie mi se pare ff mare dar tre sa recunosc ca TSH si FT4 au valori perfecte cu doza asta. Asa ca ii dau inainte.
Stii ca discutam pe un alt topic despre Anti TPO, daca pot fi scazuti ori ba.Ei, Ana Valea zice ca nu, ca trebuie sa ma resemnez cu chestia asta, ca exista intr-adevar riscul sa dezvolt si alte afectiuni autoimune pe linga pirdalnica de hashimoto, ca riscul de pierdere a sarcinii in primele luni e intr-adevar mai mare la femeile cu afectiuni ale tiroidei. In concluzie trebuie sa imi accept soarta zice ea. I-am zis de chestia cu valoarea Tsh care trebuie sa fie mai mica de 2 dupa cum zic austriecii si ungurii si mi-a zis ca asa e, ca au dreptate ca e important pentru calitatea ovocitelor.Da bine ca la ultimul fiv cind m-am dus cu un tsh de 5 si ceva la ea si i-am zis ca ma apuc de fiv n-a zis nimic In fine, omul cit traieste invata, da pina la urma ajung la concluzia ca atunci cind ai o problema e tare bine sa te documentezi foarte bine tu insati si sa te duci cu lectia invatata la medic.
Maddutz, abia astept sa fiu si eu gravida si sa stau acasa ca si tine. Ce ai facut de mincare, ca am o foame....
No, hai ca v-am plictisit bine. Nu stiu pe unde umbla uratica, voi stiti ceva de ea? Uraticooooooooo!!!!

Mergi la inceput

kry, ce schema de tratament ai primit de la austrieci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

din z2 gonal+menopur, din z5 si cetrotide; prednisolon si acid folic de la inceput . Dupa et :ass, utrogestan, proluton, prednisolon si acid folic. O sa-mi faca ceva "implantation support", mi se pare interesant, se injecteaza la punctie si la et si embrioglue. Si bineinteles ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Kry ce doza ti-a dat de menopur si gonal cu care sa incepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

300 ui gonal, 1 fiola menopur, cam mult dar am avut fsh-ul 9 dupa 3 fivuri.

Mergi la inceput

kry sint nerabdatoare si eu si abia astept sa incepi, mai ai 2 zile pina la start.Sa te duci cu incredere si optimism inainte, de data asta va fi bine pentru ca din ce am citit eu pe aici sunt super profesionisti. Asa ca pina plec eu in concediu- tot la austrieci ma duc si eu - sigur esti graviduta. Abia astept.
madutule, cum esti astazi? Ai baut toata socata?
va pup pe toate, ne "auzim" mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
haideti la o cana maaaaaare de socata ...lasati cafeau ca e...cah
mara sunt bine. temperatura se mentine in continuare sub 37 de grade (36,9), deci....nici o sansa, cat de mica. asta e! las' ca-mi voi face si eu concediul la iarna in austria concediu din care, cu siguranta, ne vom intoarce 3 sau 4
asa ca....kry si moniland va astept (asteptam) cu cat mai multe detalii, va ruuuuuuuugam! cum ati luat contact cu austriecii, ce analize v-au cerut, este necesara o prima consultatie....etc...toti pasii care i-ati facut. am aruncat un ochi (chiar 2) la fiv europa, dar nu am avut rabdare sa citesc chiar toate paginile si din ce am citit nu am gasit raspuns la intrebarile mele kry pe tine cine te monitorizeaza aici in cluj? la spital? la cabinet particular?
imi face bine sa ma gandesc ca mai am solutii. ca exista si alte alternative. imi ia gandul de la iminenta "nereusita". si ma face sa ma gandesc ca nu este totul pierdut. asa ca, sa nu vi se para ciudat ca va bombardez cu tot felul de intrebari. sunt momente in care incerc sa ma conving ca sunt deja insarcinata, dar faptul ca temperatura nu creste peste 37 de grade imi da certitudinea ca nu e asa. alternez tot felul de stari de dispozitie....ce mai....ca o femeie insarcinata
mara as bea un pahar de vin....mai bine ma duc si mai bag o socata. fermenteaza si are efectul vinului
no, restul fetelor unde ati disparut?
gerogetani merci pentru incurajari de se va intampla sa fie sarcina, zau ca te aduc pe post de bona de la constanta sau...la anu' imi las odrasla (odraslele) cu tine iar eu ma duc pe plaja (tu nu vei putea fi pe plaja, pentru ca vei fi insarcinata)

Mergi la inceput