FIV la Cluj 22
Raspunsuri - Pagina 5
apalina spune:
mersi Nadia pentru incurajari dar trebuie sa fiu realista si nu vreau sa ma inbat cu apa rece ,sansele sunt mici si ma rog doar sa pot trce peste un eventual esec.Analizele sunt proaste ,ca ale uneifemei de menopauza asa ca ... dar totusi sper ca .... voi reusi ! numai bine
naida87 spune:
apalina, si eu am analizele ca ale unei femei la menopauza si nu imi pierd speranta.daca nu se va putea cu ovulele mele, voi face cu donatoare..si tot voi reusi!
Fii optimista!
mara72 spune:
[quote]citat din mesajul lui maddutz
[br]m-am saturat de tratamente, m-am saturat de kg in plus din cauza tratamentelor, m-am saturat de schimbari de dispozitie din cauza hormonilor, m-am saturat de luat temperatura bazala, m-am saturat sa-mi cumpar la nesfarsit teste de sarcina, m-am saturat sa va teste de sarcina negative, m-am sautrat de vizite la ginecologie, m-am saturat sa vad parinti ce isi plimba fericiti pruncii prin mall, m-am saturat sa ma intalnesc cu parinti care sa-mi povesteasca ce nazbatii fac odraslele lor, m-am saturat sa fiu intrebata pe cand vom face si noi copii, m-am saturat sa mi se aminteasca ca am o varsta si ca ar fi cazul sa ma gandesc sa fac copii. pur si simplu M-AM SATURAT!
Asa e maddutz, cred ca toate simtim citeodata lucrul asta. Stiu ca e poate momentul cel mai greu pentru tine, fetele care au facut fiv stiu despre ce vorbesc, stiu ca dupa ce ai fost bombardata cu hormoni vreme de citeva saptamini oscilezi intre optimism si pesimism, te gindesti clipa de clipa daca e sau nu e. Dar crede-ma ca tu esti gravida de data asta si nu mai trebuie sa te duci la wells sau in alta parte. La wells o sa mergi doar in concediu cind o sa aiba aia mici vreo 2 ani
maddutz spune:
mneata fetelor!
haideti la cafeluta!
sau...o cana mare mare de socata ca io asta beau. anul acesta este primul an in care mi-am facut socata. sunt foarte mandra de mine
azi dimineata aveam temepratura de 36.9 deci....slabe sanse sa se fi prins ceva
no, asta e....mergem mai departe!
naida vezi ca luni 8 iunie, din cate stiu eu, este zi nelucratoare. unde a zis dr. ca te opereaza? la clinica gine I? sau la clinica particulara? daca la particulara, nu cred ca are importanta ca este zi nelucratoare.
maddutz spune:
mara
stiam eu ca aici voi gasi intelegere! ca de spun altcuiva o sa ma creada isterica ...nu ca nu ar fi adevarat dar.....am o scuza....sunt umflata cu hormoni
....si mai nou, nu numai cu hormoni! fetelor, sambata si duminica nu am facut decat sa mananc! pur si simplu nu ma puteam opri! cred ca de stres, sau de la utrogestan (progesteron). azi promit sa ma abtin, ca de nu, voi face vergeturi pe burtica, caci mi-i umflata ca un pepenas! ...ma rog...pepenoaica, de-a dreptul!
mara72 spune:
kry sa ai mult spor la injectat si o productie mare mare. Si eu mi-am pus aceleasi raspunsuri cu fertilizarea ovocitelor, la ultimul fiv am avut 13 ovocite, deja imi facusem planuri si eu ca maddutz ca voi avea o sumedenie de blastocisti si o sa mai pun si la congelat. Dar n-a fost asa si mi-am pus tot felul de intrebari si mi le pun in continuare.
naida eu am facut 2 laparoscopii, una in spital si una in clinica privata. Nu e placut dar nici nu trebuie sa te sperie, doctorul micu e un profesionist desavirsit si stie ce face, esti pe miini bune. Eu indiferent unde voi face fiv voi ramine pacienta lui, dupa parerea mea e unul dintre cei mai seriosi doctori pe care i-am cunoscut
apalina pastreaza-ti optimismul si o sa fie bine
pup toate fetele
maddutz spune:
apalina ma bucur sa te "revad"! nu stiam ce s-a intamplat cu tine, unde ai disparut si, mai ales, de ce?!
sa inteleg ca esti cam in aceeasi situatie cu naida. eu cred ca va fi bine. pentru toate. la un moment dat. faptul ca ne aflam aici inseamna ca facem ceva pentru ceea ce dorim. si asta e un pas inainte. si....stiti ca pasul cel mai greu e primul. dar asta nu inseamna ca batalia va fi usoara! sau ca nu vom pierde cate o batalie. sau doua. sau zece. nu conteaza conteaza sa castigam "razboiul". si-l vom castiga
...chiar daca ne vine cateodata sa capitulam
maddutz spune:
no, mara draga, iti dau numai tie o cana mare mare de socata! ca vad ca alte doritoare nu sunt
...poate asa te fac sa te lasi de cafea
criadema unde esti? mai vreau povesti nastrusnice cu strumfii
ennni rotofeii tai ce fac? mama ce i-as mai pisca de falcute!
hmmmmm....cred ca de asta nu "mi s-a dat", inca, o odrasla, caci as maltrata-o!....din prea multa dragoste! ce i-as mai musca si pisca de fiecare pliu rotofei. si cand i-as vedea cum zambesc....m-as topi toata!
jovana tu cum esti?
moniland tie ce iti fac printesele? unde vei naste? in targu mures?
mara72 spune:
No, am scris un mesaj si s-a dus pe apa simbetei
maddutz noi te iubim si cu vergeturi. Si cred ca si intrusu Si io am facut socata, aseara am strecurat-o si am pus-o in sticle, a iesit buna buna
mara72 spune:
maddutz e buna socata ta Vad ca numai noi bintuim pe aici, fetele lucreaza. Eu pe vremea asta nu prea poci Si am intilnire cu endocrinologul, ma duc sa o vizitez pe ana valea sa vorbim despre hashimoto si anticorpi antitiroidieni Am o zi interesanta. Maddutz tu cit stai acasa, toata saptamina ?