FIV la Cluj 22
Raspunsuri - Pagina 4
Lilicica spune:
Maddutz....... te rog nu gandi negativ.....pentru ca starea ta se transmite si puiutilor tai.....
Eu simt ca de data asta vei reusi..... si temperatura nu cred ca e cocludenta asa repede, la 3 zile de la ET.
Capul sus si fii mandra ca vei fi mamica la puiutii tai, dupa cum ti-a spus si Enni trebuie sa vorbesti cu ei tot timpul.
Te si te imbratisez cu mult drag.
kry spune:
Madduzz, eu zic sa lasi gandurile astea pe alta data , nu te stresa ca nu le faci bine puiutilor. Va fi bine, i-a transferat repede si au prins fereastra de implantare. Pune-ti utrogestanul si va mai creste si temperatura.
Asa, ca sa actualizezi si datele mele...5 inseminari cu Cruciat, 3 fiv-uri cu Micu, fiv4 la Wels, saptamana asta ma apuc de injectat si peste 2 saptamani ma duc la punctie.
Ce nu am inteles eu la Cluj si din acest motiv sincer am ales sa incerc in alta parte, de ce din atatea ovocite nu se fecundeaza nici jumatate? asa ceva numai la Cluj se intampla. De obicei toate ovocitele extrase sunt fecundate. La Cluj de ce nu? asta e dilema mea. In rest, toata stima pentru personalul de aici.
Naida, eu am facut laparoscopia la Artris 3 , e o clinica privata, a doua zi am plecat acasa. Cateva zile dupa m-a durut burta dar nu insuportabil. Curaj, va fi bine.
Pupici tuturor si o duminica frumoasa.
Lilicica
maddutz spune:
kry wow! iti tin pumnii! si faci chiar la wels unde voi face si eu da-mi mai multe detalii...cum a decurs, ce analize te-au pus sa faci...
da...si eu am aceeasi intrebare vis a vis de fecundarea embrionilor prima data am avut 7 sau 8 ovocite. nu s-au fecundat decat 2 si 2 mai dadeau semne cum ca s-ar fi fecundat si ele. a doua oara 2 ovocite 2 embrioni. iar acum 15 ovocite si 4 embrioni ...adica o patrime
si ce fericita am fost cand am auzit ca am 15 ovocite. deja ma vedeam cu transfer de blstocisti si, si cu cativa la congelator
maddutz spune:
lilicica merci frumos de incurajari! incerc sa fiu optimista...
naida stai linistita (usor de spus, dar emotiile...). eu am mare incredere in dr. micu.
kry spune:
Maddutz, inca nu e cazul sa te gandesti la Wels. Acum trebuie sa crezi intr-un test pozitiv.
naida87 spune:
MADDUTZ, tu cred ca vrei sa ne certam!de ce nu iti vezi tu de treaba ta zilele astea si sa gandesti pozitiv, sa te gandesti ca va fi bine in loc sa cobesti ca o baba care sta pe bancuta in fata portii...Stiu ca e greu de facut, mai ales ca ai trecut deja prin multe, dar daca nu sperai, nu te apucai din nou de fiv.mentine-ti spiritul inca ceva zile, si atunci vei sti sigur. nu spuneai tu ca 10 zile ai sa te comporti ca o gravidutza? pai asa vorbeste o viitoare mamica cu 3 embrioni? Sa vezi tu ce bataie iti dau eu tie cand ai sa vii la noi cu un bHCG mare!te caut peste tot sa iti dau o mare bataita, ca tare o meriti!
kry,multumesc de incurajare.Sa stii ca frica nu imi e deloc.dimpotriva, abia astept.dar sunt curioasa cat dureaza pana cand primesc rezultatul biopsiei, ca sa imi fac o idee daca iese bine cam cand ar trebui sa ma apuc de tratament....si TREBUIE sa iasa bine!
apalina spune:
madutz felicitari pentru cei 3 bb-i ,sa fie intr-un ceas bun si sa dea DD noroc sa fie bine eu cred ca incep vineri tratamentul cu sanse fff mici dar speranta moare ultima si eu vreau sa cred in sansa asta ,asa ca incepem si sa speram ca va fi bine .VA POOP PE TOATE SI BAFTA MULTA
naida87 spune:
apalina, daca incepi tratamentul, inseamna ca ai sanse. nu conteaza cat de mici sunt, important e ca exista.Noroc iti doresc si succes!
georgetani spune:
Maddutzule draga mamica ce bucurie sa aflu ca ai reusit( AI REUSIT NE-AM INTELES?) ne mai ridici astfel si noua moralul. Stai linistita ca va fi bine pentru ca meriti cu siguranta, ai trecut prin destule incercari iar acum a venit momentul de glorie- 3 sa te tiii. Eu astept sa ceri ajutor sa-i ingrijesti, pe cuvant ca vin din Constanta sa te ajut. Te rog stai linistita fara sa mai faci alte planuri de viitor ia o pauza, relaxeazate, vei avea timp dupa ... ce nasti sa-ti mai faci alte planuri daca vei mai avea timp.Ma bucur tare mult pentru tine si ma cinstesc pentru bebicii tai.
Urmeaza din cate am inteles Kry apoi Bruni...si asa pe rand toate.
va pupacesc pe toate si va doresc bafta la toate.
Intru mai rar dar sa stiti ca va citesc si va urmaresc , nu va scap din ochi,nu scapati asa usor de mine
Dar ce se intampla, unde e Uratica noastra frumoasa?